jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ 99% پسرا عمرا مثل شما باشن:w00: 99% پسرا هم غیر قابل تحمل هستن:w00: 1 نقل قول لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ مرد باید مثل اواتار ایشون باشهالبته نه دیگه اینجوری. یعنی بیشتر باشه آرایشش 1 نقل قول لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ همه ی اینا بدون روسری خیلی خوشگل ترمی گن زکات علم آموزش دادن اونه زکات زیبایی هم نشون دادن اونه کاملا موافقم. ولی فکر نمیکنم اینها بدون روسری هم خوشکل باشند. اولی که خیلی ترسناک هست 1 نقل قول لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ یکم حرفای mamadj عجیب و غریبه به نظرم . . .! حال نقل قول گرفتن نداشتم . . .! 3 نقل قول لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ من از آرایش واسه مردها خوشم نمیاد فمنظورم آرایش چهرس اما خوب با کسایی که آرایش هم میکنن مشکلی ندارم،یکی دوست داره ساده باشه یکی فشن 1 نقل قول لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ میتونم بپرسم چه چیز این مدل مو ها بده؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ اولا اینها خیلی زشت هستند.بالاخره قبول داری که قیافه انها بدتر میشه. عزیزم .انسان زیبایی را دوست داره. دوست داره زیبا باشه اینکه میگی اینا خیلی زشت هستن . نشون میده که داستان همون ماست سیاهه پیش اومده ...پس دیگه نباید ادامه داد ...:ws2: اما فقط اینم بگم منم میدونم با حجاب بخشی از زیبایی پنهان میمونه ... خوب اینکه بد نیست .. چرا باید یه زن همه زیباییشو برای هر کس و ناکسی رو کنه .... خیلی بده که سهمی که شوهر از زیبایی همسرش داره برابر با سهم بقال سر کوچه باشه 2 نقل قول لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ راستی عکس اول مدل مویی هست که معمولا خودم میزنم.تنها فرقش این هست که موهام مشکی هست نقل قول لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ اینکه میگی اینا خیلی زشت هستن . نشون میده که داستان همون ماست سیاهه پیش اومده ...پس دیگه نباید ادامه داد ...:ws2: اما فقط اینم بگم منم میدونم با حجاب بخشی از زیبایی پنهان میمونه ... خوب اینکه بد نیست .. چرا باید یه زن همه زیباییشو برای هر کس و ناکسی رو کنه .... خیلی بده که سهمی که شوهر از زیبایی همسرش داره برابر با سهم بقال سر کوچه باشه ببخشید بقال سر کوچه .... خانوم نمی بینه سهم یک شوهر از زیبایی زنش اونه همانطور که سهم زن هم اونه نقل قول لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ اینکه میگی اینا خیلی زشت هستن . نشون میده که داستان همون ماست سیاهه پیش اومده ...پس دیگه نباید ادامه داد ...:ws2: اما فقط اینم بگم منم میدونم با حجاب بخشی از زیبایی پنهان میمونه ... خوب اینکه بد نیست .. چرا باید یه زن همه زیباییشو برای هر کس و ناکسی رو کنه .... خیلی بده که سهمی که شوهر از زیبایی همسرش داره برابر با سهم بقال سر کوچه باشه :ws47: نقل قول لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ اینکه میگی اینا خیلی زشت هستن . نشون میده که داستان همون ماست سیاهه پیش اومده ...پس دیگه نباید ادامه داد ...:ws2: اما فقط اینم بگم منم میدونم با حجاب بخشی از زیبایی پنهان میمونه ... خوب اینکه بد نیست .. چرا باید یه زن همه زیباییشو برای هر کس و ناکسی رو کنه .... خیلی بده که سهمی که شوهر از زیبایی همسرش داره برابر با سهم بقال سر کوچه باشه جدی دارم میگم. مخصوصا اون عکس اولی یک دختر زشت بود. یعنی من یک کوچولی زیبایی در او ندیدم کسی نمیگه تمام زیبایی را رو کنه. زیبایی چهره داریم و زیبایی بدنی. این 2 تا مجزا هستند و بحثشون فرق دارند. ولی واقعا چرا ما نباید اون چیزی که هستند نشون بدیم.یعنی مو جز قیافه یک انسان هست. مثل اینکه شما بینی یا دهان را از یک انسان بگیری. من نمیدونم چرا شما تو این افکار زیر شکم سر میکنید. چرا زن را یک کالای شخصی در نظر نمیگیرید. همین الان اگر شما زن داشته باشید.زن شما هم میتونه بگه که یک چیز بزار روی سرت تا زن بقال از قیافه تو لذت نبره. مگه زن برای این ساخته شده که شوهرش از قیافه ان لذت ببره. یعنی چی سهم بردن؟؟!!!!! 3 نقل قول لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ این پست برای خندیدن هست.لطفا خودتون را اماده کنید چون شاید از خنده سکته کنید [] مدل موی ایرانی با الگوی اسلامی مورد تائید وزارت ارشاد صبح امروز دوشنبه در دفتر ستاد جشنواره عفاف و حجاب رونمایی شد. [] نقل قول لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ :ws47: جدی دارم میگم.مخصوصا اون عکس اولی یک دختر زشت بود. یعنی من یک کوچولی زیبایی در او ندیدم کسی نمیگه تمام زیبایی را رو کنه. زیبایی چهره داریم و زیبایی بدنی. این 2 تا مجزا هستند و بحثشون فرق دارند. ولی واقعا چرا ما نباید اون چیزی که هستند نشون بدیم.یعنی مو جز قیافه یک انسان هست. مثل اینکه شما بینی یا دهان را از یک انسان بگیری. من نمیدونم چرا شما تو این افکار زیر شکم سر میکنید. چرا زن را یک کالای شخصی در نظر نمیگیرید. همین الان اگر شما زن داشته باشید.زن شما هم میتونه بگه که یک چیز بزار روی سرت تا زن بقال از قیافه تو لذت نبره. مگه زن برای این ساخته شده که شوهرش از قیافه ان لذت ببره. یعنی چی سهم بردن؟؟!!!!! مگه ازدواج و رابطه با همسر فقط مربوط به بحث زیر شکم میشه که این بحثا رو وسط کشیدی؟!! 1 نقل قول لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ بعضی ها به زن به چشم وسیله شخصیشون نگاه میکنن منم با دنیلو موافق اون دخترها اصلا زیبایی نداشتنفیه چهره خلی معمولی که با اون حجاب زشت تر هم میشد 2 نقل قول لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ راستی عکس اول مدل مویی هست که معمولا خودم میزنم.تنها فرقش این هست که موهام مشکی هست مدل موهات خیلی خوبه منم این 2 تارو خیلی دوست دارم 1 نقل قول لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ خیلی بده که سهمی که شوهر از زیبایی همسرش داره برابر با سهم بقال سر کوچه باشه مگه ازدواج و رابطه با همسر فقط مربوط به بحث زیر شکم میشه که این بحثا رو وسط کشیدی؟!! خیلی بده که سهمی که شوهر از زیبایی همسرش داره برابر با سهم بقال سر کوچه باشه 1 نقل قول لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ این پست برای خندیدن هست.لطفا خودتون را اماده کنید چون شاید از خنده سکته کنید [] مدل موی ایرانی با الگوی اسلامی مورد تائید وزارت ارشاد صبح امروز دوشنبه در دفتر ستاد جشنواره عفاف و حجاب رونمایی شد. [] خود این آرایشگر ها که مدل موهاش ضد اسلامیه:banel_smiley_52: اون آقا کچله هم کراوات زده 1 نقل قول لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ خیلی باحاله آخه مدل مو و ظاهر چه ربطی به دین داره کم مونده واسه همه مثل مدرسه یونیفورم بذارن آخه پوشش یه مسئله شخصیه چرا این و نمیفهمن!!!! 2 نقل قول لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ مدل موهات خیلی خوبهمنم این 2 تارو خیلی دوست دارم با توجه اینکه پسر های ایرانی بی جنبه و در محدودیت قرار دارند. اگر فردا یک نفر این مدل موها مخصوصا دومی را بزنه.چه بخواد و چه نخواد مجبور به گی شدن میشه.یعنی مجبورش میکنند. 3 نقل قول لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ 99% پسرا هم غیر قابل تحمل هستن:w00: انشالاه که شوهر گیرت میاد ..از همون 1%:ws47: 2 نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .