mim-shimi 25686 ارسال شده در 7 مهر، 2010 شاغل هم هستین بچه هم دارین؟ چند سال ازدواج کردید؟ اونایی که تازه ازدواج کردن معمولا سعی می کنن خودشونو هر جوری شده با هر سختی هم که شده تو خونه زیبا و اراسته باشن اما کم کم مشکلات که زیادتر میشه دیگه حوصلش هم از بین میره دانشجو هستم هنوز.بچه هم خیر دوستمون براتون مثال زدن که بعد از ازدواج هم این روند میتونه ادامه داشته باشه.فقط به علاقه نیاز داره.من هم امیدوارم از اون دسته آدما باشم (البته برای همسر و نه برای سایر مردا) 3
mohammadhoseni 283 ارسال شده در 7 مهر، 2010 آره خوب بی ربط گفتیچون اصولا متاهل ها وقت آرایش ندارن چه واسه شوهر چه تو خیباون بیچاره زن ها وقتی متاهل میشن اگه شاغل باشن که بدتر باید کار بیرون و خونه روبا هم انجام بدن مردا هم که چیزی به نام شعور بو نکردن که به زن ها کمک کنن اوناییم که خونه دارن باز هم کار خونه و بچه اجازه ی آرایش بهشون نمیده اونایی که آرایش می کنن اکثرا مجردن و شوهر ندارن البته متاهل هایی هستن که آرایش می کنن که از قشر مایه داران هستن که اکثرا تو خونه هم آرایش دارن من دیدم مثله اینکه شما توی ایران زندگی نمی کنی از حرفت فقط تعجب کردم نمیدونم چرا ولی هرچی هست مملکت داره به قهقرا میره
mohammadhoseni 283 ارسال شده در 7 مهر، 2010 موافقمهیچکس خوشش نمیاد نه پسر و نه دختر اره دیگه میخان کمبوداشونو جبران کنن داداش دوست دارم حرف دل من رو زدی این حرفات رو باید با آب طلا بنویسن 1
mohammadhoseni 283 ارسال شده در 7 مهر، 2010 من فکر میکنم مردهای که اجازه میدندن همسرشون حالا برای هرچی 100مدل آرایش کنن اگه میرفتن با نمایشگاه ازداج می کردن بهتر بود چون نمایشگاه هم برای دیدن عموم هست 2
soofi 426 ارسال شده در 8 مهر، 2010 ایول ... فکر نمی کردم اینقدر افکارت قشنگ باشه :icon_pf (44): :icon_redface: :w42: 1
pesare shad 1097 ارسال شده در 9 مهر، 2010 چرا ما دختران ايراني تا پامون ميرسه به دانشگاه شروع به آرايش كردن ميكنيم براي زيبايي براي جلب توجه براي دل خودمون براي نمره گرفتن از استاد براي تور كردن دوست پسر و براي ............... آيا واقعا پسرها ارزش اينو دارند كه خودمون رو عروسك دست اونا كنيم چرا اينقدر پسرا راحتند تو برخودشون تو حرف زدنشون تو تيپشون چرا خودشون رو نميكشند براي جلب توجه صبح حتي موهاشون رو شونه نميزنند .......... هر وقت به این نتیجه رسیدی که باید به خودت احترام بگذاری ، خیلی مسائل حل خواهد شد. این خط بالا حرف برای گفتن زیاد داره پس بهش فکر کن:ws2: 2
hami_sani 6076 ارسال شده در 9 مهر، 2010 دوست عزیز.اینجا چاله میدون که نیست.اینجوری پست میدی.متاسفانه تعصب در عقیده هایتون یکی از صفت های شما هست در هر تاپیکی میایید و پست های تند میزنید به نقل قول مراجعه کن دوست عزیز جوابتو میگیری جالبه که فقط شما این نظرو داری 1
ارسال های توصیه شده