Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ سلام بچه ها,یکی اینو برام معنی کنه؟ronix این لغت به تنهایی فک نکنم معنی داشته باشه...من این معنیشو میدونستم: Intex Recreation=کمپانی سازنده وسایل بادی اینم بقیه معنیاش که از بابیلون دیدم!!!!!!:icon_pf (34): Intex Solutions, a company that provides financial models to analyze and forecast the structured fixed-income market Intex System, a fictional company that makes weapon dispensers in the computer game Intex Technologies, a computer/electronics manufacturer located in India دلخراش...؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ این لغت به تنهایی فک نکنم معنی داشته باشه...من این معنیشو میدونستم:Intex Recreation=کمپانی سازنده وسایل بادی اینم بقیه معنیاش که از بابیلون دیدم!!!!!!:icon_pf (34): Intex Solutions, a company that provides financial models to analyze and forecast the structured fixed-income market Intex System, a fictional company that makes weapon dispensers in the computer game Intex Technologies, a computer/electronics manufacturer located in India دلخراش...؟؟؟ مرسی از جوابتون ولی کلمه خواسته شده Ronix بود نهIntex ronix رو تو جمله میوردین بهتر بود ولی فک کنم اسم کمپانی باشه معنی خاصی نمیده دلخراش-------------------->irritant سفارشی 2 لینک به دیدگاه
bpz 388 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ to complain - to denounce زاویه حاده 3 لینک به دیدگاه
bpz 388 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ stony-rocky or craggy مثلث متساوی الساقین 2 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ draconic تعصب strictواسه سخت گیر فک کنم مناسب تره ارامشcalm, silence,quiet,solace پیش پرداخت 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده