amirgb 8546 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ درود در این تاپیک به مرور دل خوانده های خویش را بریتان قرار می دهم و امیدوارم که با راهنمایی های خویش مرا در هرچه بهتر شدن آنها یاری برسانید لازم به ذکر است که دل خوانده های من بر 3 بخش است 1-دستگاه های آوازی:که به مرور بر اساس آموزشی که می بینم می خوانم 2-بازخوانی ترانه ها:این بخش در راستای بخش قبل می باشد و ترانه هایی را که در دستگاه مورد نظر است باز می خوانم 3-آواز خوانی بر روی اشعار خویش:در این بخش کاملا بر اساس احساس خویش می خوانم فارغ از دستگاه و تقلید تنها احساس است که حکم می راند --------------------------------- امیدوارم که مرا از راهنمایی و نقد خویش بی بهره نگذارید 62 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ اکثر کارهایی که تا چند همفته ی آینده می گذارم در دستگاه ماهور است ------------------------------ درآمد: بخت جوان دارد آنکه با تو قرین است پیر نگردد که در بهشت برین است آینه در پیش آفتاب نهاد است بر در آن خیمه یا شعاع جبین است برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این هم یک لینک بهتر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 28 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ باريكلا امير... تبريك مي گم و برات ارزوي موفقيت مي كنم...:flowerysmile: 9 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ امیر یکیش از لینکا ف.یلتره اون یکی رو هم نمیدونم چطوری دانلود کنم 7 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ این لینک برای آپلود خیلی خوبه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ امیر یکیش از لینکا ف.یلترهاون یکی رو هم نمیدونم چطوری دانلود کنم فرناز ؟همش يه درامده من از رپيدشير دانلود كردم امير مگه اين طور نيست؟:hanghead: 6 لینک به دیدگاه
AmirReza 501 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ امیر جان واقعاً تبریک میگم عاشق موسیقی سنّتی هستم... 6 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ امیر یکیش از لینکا ف.یلترهاون یکی رو هم نمیدونم چطوری دانلود کنم جالبه من همین الان آپلود کردن ولی بعدش ***** شده سایتی که معرفی کردی پسورد فایلم رو پشتیبانی نمی کنه 6 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ جالبهمن همین الان آپلود کردن ولی بعدش ***** شده سایتی که معرفی کردی پسورد فایلم رو پشتیبانی نمی کنه آها خب فایلت رو زیپ کن 2 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ آها خب فایلت رو زیپ کن از من کار سخت نخواه یک جای دیگه برات آپلود کردم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ از من کار سخت نخواهیک جای دیگه برات آپلود کردم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام امیر نزنیااااا ولی این لینک که دادی باز نمیشه :banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ من همین الان از لینک باا دانلود کردم و مشکلی نداشت 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ امیر جون واقعا عالیه عالیییییییییییییییییییییییییییییییییییی!!!!!!!!!!!:w139: 2 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ من همین الان از لینک باا دانلود کردم و مشکلی نداشت بلاخره دانلود کردم فوق العاده ست . :flowerysmile: امیر امروز داشتم آهنگ شد خزان رو گوش میدادم.... میتونیم آهنگ سفارش بدیم بخونی؟ 2 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ بلاخره دانلود کردم فوق العاده ست . :flowerysmile: امیر امروز داشتم آهنگ شد خزان رو گوش میدادم.... میتونیم آهنگ سفارش بدیم بخونی؟ مسخره نکن دیگه :w00: اگر آهنگ در دستگاه ماهور باشه آره ولی شد خزان دستگاه همایون هست 3 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ کی مسخره کرد :banel_smiley_52: بگو برم بزنمش ااا مگه نمیتونی فی البداهه یا گوشی بخونی؟ میدونم سخته ها ولی بنظرم نت تارهای صوتی خیلی راحتتر از یک ساز در میاد. امیر روند یادگیری آواز چطوریه؟ میشه در هر سنی شروع کرد؟ 1 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ کی مسخره کرد :banel_smiley_52:بگو برم بزنمش ااا مگه نمیتونی فی البداهه یا گوشی بخونی؟ میدونم سخته ها ولی بنظرم نت تارهای صوتی خیلی راحتتر از یک ساز در میاد. امیر روند یادگیری آواز چطوریه؟ میشه در هر سنی شروع کرد؟ اگر احساس می کنی که صدا داری(نیاز نیست بقسه خوششون بیاد خودت باید خوشت بیاد) هیچ سنی برای شروع دیر نیست یک استاد پیدا کن و شروع کن 3 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ مسخره نکن دیگه:w00: اگر آهنگ در دستگاه ماهور باشه آره ولی شد خزان دستگاه همایون هست میگما من کلا سواد موسیقیم خیلی کمه! میشه یه کم درباره این دستگاهها و اینکه چیه و چه جوریه و فرقشون چیه و ... توضیح بدی؟ 1 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ آره مریم جان ولی اجازه بده برای اینکه حق مطلب ادا بشه یکم مطالعه ی بیشتر کنم و بتونم به زبانی گویا متنی در این مورد تهیه کنم برات 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده