آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ (شهريار) حیدر بابا دنیا یالان دنیادی سلیماندان نوحدان قالان دنیادی اوغول دوغان درده سالان دنیادی هركیمسیه هر نه وئریب آلیبدی افلاطوندان بیر قوری آد قالیبدی حیدر بابا یولوم سنن كج اولدی عمروم كچدی گلممه دیم گج اولدی هئچ بیلمه دیم گوزللرون نج اولدی بیلمزدیم دنگه لروار دونوم وار ایتگین لیك وار آیرلیق وار ئولوم وار حیدر بابا یار یولداشلار دوندولر بیر بیر منی چولده قویوب چوندولر چشمه لریم چراغلاریم سوندولر یامان یئرده گون دوندی آخشام اولدی دنیا منه خرابه شام اولدی :5c6ipag2mnshmsf5ju3 6 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ من صُبحم پس از یک شبِ تاریک... چقد خوبه بشه آدم در قالب هایکو حسش رو بگه..مینیمال و بی پیرایه... 6 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۴ از ایستگاه خسته ام و ایستاده ام در حسرت قطار ولی روی ریلها ... 7 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ دلم که می گرفت به خلوت تنهایی سرک می کشیدم در کنج تنهایی باد رها می شدم و دستانم بر دیوارهای سرد خاطراتش را حک می کرد با صدای هق هق تنهایی طوفانی به راه می انداختم و پس آن آرام و بی صدا به طلوع می نشستم آه مدتی است که دلتنگم آه مدتهاست که باد نمی آید. 6 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ عاشق شده ام، حال و هوایم خوب است درد است، ولی درد برایم خوب است آرامش من! با تو فقط حالم نه خوابم، نفسم، لحن صدایم خوب است تشخیص پزشک است کنارم باشی عطر تو برای ریه هایم خوب ست من با تو خوشم، ناخوشی ام چیزی نیست آنقدر که تاثیر دوایم خوب است هربار فقط عاشق تو خواهم شد صدبار به دنیا که بیایم ... خوب است؟! طوفان که نه! بگذار قیامت باشد من در بغل گرم تو جایم خوب است 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ خسته ام از این کویر ، این کویر کور و پیر این هبوط بی دلیل ، این سقوط ناگزیر 6 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ در شهر نشانه ای ز تبلیغ تو نیست! ای عشق! ستاد انتخاباتت کوو؟...... 2 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۴ تو مرا ياد کني يا نکني باورت گر بشود ، گر نشود حرفي نيست اما نفسم مي گيرد در هوايي که نفس هاي تو نيست ! هه...! 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ واقعا جا داره که بگم : حالم بد است مثل سگی وقت زایمان حتی کمی کبودتر از بغض اسمان 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ شعر و متن تو این زمونه از شاد بودن وجود نداره... عااااااااااالی ام. فوق العادس این روزای خوب. شکککککر 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۵ برخی اوقات در حوض چشمان مادربزرگ... ماهی قرمز بی حرکت می ماند... انگار هر لحظه سال تحویل می شد در چشم بهم زدنی در چشمانش... دیگر چشمانش میزبان ماهی نیست... . . . به یاد همه ی مادربزرگ ها که از دنیا رفتن... 6 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۵ حرف ها دارم...! اما... در سکوت رکورد همه را شکسته ام....!!! (( مـــــــــــــــــن)) به قلبم قول داده ام که... تنهای تنها... خودم به پایش بسوزم 4 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۵ اصلا من به کنار بیا و حال شعرهایی را بپرس که دوم شخص شان را به خودت نمی گیری.. و اول شخص شان را رهــــا کرده ای به امـان دلتنگی 4 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۵ در گِل بمانده پای دل جان می دهم چه جای دل وز آتش سودای دل ای وای دل ؛ ای وای ِ ما... 4 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سياره اى خاموش و متروكم در من حضورى گنگ مشهود است اين سنگ سرد كنج منظومه قبلا زمين زندگى بوده است ... 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۵ مرد دلتنگ نه سلاح دارد نه سپر به تلنگری شیشه کهنه بغضش زهم میپاشد و فاجعه آغاز میشود . ر.عامری 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۵ ما را همه شب نمیبرد خواب ای خفته ی روزگار دریاب در بادیه تشنگان بمردند و از حله به کوفه می رود آب:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۵ به خودم امدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۵ دلم شور می زند می ترسم صبح که از خواب بیدار شدم از قاب عکست هم رفته باشی از تو بعید نیست ...! 8 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۵ گاهی عمر تلف میشود ؛ به پای یک احساس …. گاهی احساس تلف میشود ؛ به پای عمر ! و چه عذابی میکشد ، کسی که هم عمرش تلف میشود ؛ هم احساسش … 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده