Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ ترکوندی مهناز خانم نه... منفجر کردم 3 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ مهناز عکسات حرف نداشت:icon_gol::icon_gol: خواستم اسپم نکنم ولی نشد نگم 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ مهناز عکسات حرف نداشت:icon_gol::icon_gol:خواستم اسپم نکنم ولی نشد نگم مرسی عزیززززززززززم... چشمات خوشمل می بینه 1 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ سلام این عکس را هم در لحظه غروب خورشید گرفتم . 3 لینک به دیدگاه
amirhossein65 386 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ QUOTE=amirhossein65;221092] :ws3: صحبت نباشه سیاه خانم!!!! :icon_pf (34): :vahidrk::ubhuekdv133q83a7yy7 چیه مگه تو هم سیاهی که بهت برخورد؟؟؟ مهی من 3تای آخری رو نمیبینم!!! چرا؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ مهی من 3تای آخری رو نمیبینم!!! چرا؟؟؟ نه که بقیشو دیدی... خیلی نظر دادی؟:w00: سه تا آخری رو هم دندون رو جیگر بداری باز می شه... می بینی 3 لینک به دیدگاه
amirhossein65 386 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ بهار: این خیلی خوب بود!! آفرین!!! :icon_gol: پاییز پارسال: مهی این عکساتو اگه بتونی با یه برنامه مثه acdsee یا چیزای دیگه ادیت کنی، یعنی کنتراستشو بیشتر کنی و RGB رو تغییر بدی ببری به سمت سبز و قرمز، عکست خیلی خیلی قشنگ تر میشه ها!!! 4 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ راستی یادم رفت بگم عکسا مال دریاچه وان در ترکیه هستش 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده