رفتن به مطلب

من و دوربینم...تو و دوربینت!

Gizmo

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در
مرسی

یه سوال تو همه عکسای منو میبینی؟

آره من همه رو دیدم بجز 2تا!

• Like 1
  • پاسخ 152
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ارسال شده در
آره من همه رو دیدم بجز 2تا!

منظورم همین الانه

چون من تا دیشب میتونستم ببینم ولی امروز هیچ کدوم دیده نمیشه

به نظر تو چی کارکنم

• Like 1
ارسال شده در

اینم یکی دیگه: روستای دشتک در نزدیکی شیراز

دوربین:canon sx20

07wlhled6ee7c20gppdj.jpg

• Like 7
ارسال شده در
منظورم همین الانه

چون من تا دیشب میتونستم ببینم ولی امروز هیچ کدوم دیده نمیشه

به نظر تو چی کارکنم

من همه رو می بینم. دوباره آپلود کن و بذار سر جای عکس های قبلی.

ارسال شده در
من همه رو می بینم. دوباره آپلود کن و بذار سر جای عکس های قبلی.

گویا مشکل حل شده

• Like 1
ارسال شده در
ywjz8ih6qbdekxenbd9v.jpg

این عکسا خیلی قشنگن فقط اگه سعی می کردی خورشید تو یک سوم کادربیفته دیگه محشر می شد:flowerysmile:

• Like 3
ارسال شده در
این عکسا خیلی قشنگن فقط اگه سعی می کردی خورشید تو یک سوم کادربیفته دیگه محشر می شد:flowerysmile:

سلام

ممنون از نظرتون

باید بگم که من عکاس نیستم ولی عکاسی رو دوس دارم

اگه میشه بیشتر توضیح بدید:icon_gol:

ارسال شده در
چی می گی تو؟ هان؟:w00:

خب اینا که ندیدن عکسامو:w00:

مگه به تو بودم!! :ws3: :ws3: :ws3: خب عکسهات تکرارین بابا!! یه چندتا جدید بگیر!!!! :banel_smiley_4:

ارسال شده در

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 3
ارسال شده در
سلام

ممنون از نظرتون

باید بگم که من عکاس نیستم ولی عکاسی رو دوس دارم

اگه میشه بیشتر توضیح بدید:icon_gol:

کادر بندی در عکاسی خیلی مهمه! از اونجا که عکاسی یه نوع هنره،عکس هنری معمولا باید جوری باشه که مخاطب دلش بخواد مدتی اونو نگاه کنه و لذت ببره که میشه مسئله ی چشم نوازی ! معمول ترین روش کادربندی اینه که صفحه ی تصویر رو از طرف طول و عرض به سه قسمت مساوی تقسیم کنیم که میشه 9 قسمت مساوی.الآن چهار تا خط داریم که به اینا میگن خطوط طلایی و چهارتا نقطه داریم که نقاط طلایی میشن.که البته اینا خودشون الویت بندی دارن! اگه موقع عکاسی سعی کنیم سوژه یا کانون توجهمون این جاها باشه عکس بهتری خواهیم داشت! البته بحث کادر بندی خیلی مفصله من این جا فقط به طور خلاصه منظورمو از یک سوم رسوندم:flowerysmile: در ضمن نقطه ی وسط هم از لحاظ بصری نقطه ی صفر محسوب میشه!

شما تو عکستون می تونستید خورشید و تیر چراغ برق رو جوری تنظیم کنید که روی خطوط طلایی بیفتن.

امیدوارم کمکی کرده باشم:icon_gol::icon_gol::icon_gol::flowerysmile::icon_pf (44):

• Like 4
ارسال شده در
کادر بندی در عکاسی خیلی مهمه! از اونجا که عکاسی یه نوع هنره،عکس هنری معمولا باید جوری باشه که مخاطب دلش بخواد مدتی اونو نگاه کنه و لذت ببره که میشه مسئله ی چشم نوازی ! معمول ترین روش کادربندی اینه که صفحه ی تصویر رو از طرف طول و عرض به سه قسمت مساوی تقسیم کنیم که میشه 9 قسمت مساوی.الآن چهار تا خط داریم که به اینا میگن خطوط طلایی و چهارتا نقطه داریم که نقاط طلایی میشن.که البته اینا خودشون الویت بندی دارن! اگه موقع عکاسی سعی کنیم سوژه یا کانون توجهمون این جاها باشه عکس بهتری خواهیم داشت! البته بحث کادر بندی خیلی مفصله من این جا فقط به طور خلاصه منظورمو از یک سوم رسوندم:flowerysmile: در ضمن نقطه ی وسط هم از لحاظ بصری نقطه ی صفر محسوب میشه!

شما تو عکستون می تونستید خورشید و تیر چراغ برق رو جوری تنظیم کنید که روی خطوط طلایی بیفتن.

امیدوارم کمکی کرده باشم:icon_gol::icon_gol::icon_gol::flowerysmile::icon_pf (44):

ممنون از توضیحتون

فقط یه چیز؟

این که وسط نقطه سفره یعنی اینکه هیچ ارزشی نداره ؟یعنی نباید عناصر مهم رو در وسط قرار بدیم.؟

منظورتون همین بود ؟

:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 3
ارسال شده در
cd14fd40fb3f4d6f9ea3.jpga0d3530e8e784530837a.jpgb84da34bf842464faba7.jpg
  • Like 2
ارسال شده در
ممنون از توضیحتون

فقط یه چیز؟

این که وسط نقطه سفره یعنی اینکه هیچ ارزشی نداره ؟یعنی نباید عناصر مهم رو در وسط قرار بدیم.؟

منظورتون همین بود ؟

:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:

نقطه ی وسط از لحاظ بصری نمی تونه مثل نقاط طلایی باشه،اما گاهی بنا به چیزی که هنرمند می خواد برسونه سوژه رو وسط قرار می ده،معمولا از این نقطه برای ایجاد حس تنهایی، سردی، بی روحی استفاده می شه،اما شاید بعضی وقتا این جوری هم نباشه ،به هر حال برای رسیدن به کادربندی مناسب باید خیلی زیاد عکس ببینید، حتی میتونید وقتی یه فیلمو می بینید به کادر های فیلم برداری دقت کنید تا بتونید به جواب برسید:flowerysmile:

• Like 4
ارسال شده در
نقطه ی وسط از لحاظ بصری نمی تونه مثل نقاط طلایی باشه،اما گاهی بنا به چیزی که هنرمند می خواد برسونه سوژه رو وسط قرار می ده،معمولا از این نقطه برای ایجاد حس تنهایی، سردی، بی روحی استفاده می شه،اما شاید بعضی وقتا این جوری هم نباشه ،به هر حال برای رسیدن به کادربندی مناسب باید خیلی زیاد عکس ببینید، حتی میتونید وقتی یه فیلمو می بینید به کادر های فیلم برداری دقت کنید تا بتونید به جواب برسید:flowerysmile:

بازم ممنون

شما دوره خاصی دیدید؟

جزوه ای یا همچین چیزی ندارید بزارید؟

• Like 2
ارسال شده در
بازم ممنون

شما دوره خاصی دیدید؟

جزوه ای یا همچین چیزی ندارید بزارید؟

خواهش می کنم:icon_redface:

نه،اینا رو تو دانشگاه بهمون یاد دادن.فکر کنم تو نت بگردین پیدا کنید.کتاب مبانی سواد هنری هم هست!کتاب مبانی سواد بصری هم خیلی خوبه اما مبانی سواد هنری بهتره.البته اینو شنیدم.خودم هنوز نخوندم!

• Like 2
ارسال شده در

gblu1uayzxie3x741m6i.jpg

3r764h1k5loo0ybxbo5p.jpg

cscmcgn7y5r097sxbflr.jpg

• Like 3
ارسال شده در

0de6614b2b4745a7afe7.jpg

70bbddddc7f6437ea4cc.jpg

8b0d392337d8493d9bb4.jpg

eee65350c78e41b0bc5e.jpg

• Like 1