sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ آخ جون چقدر عکسسارا آرچ جونم ممنون بابت عکس بسیار زیبات:icon_gol:بازم بیا با عکسای خوبت نیاز جون از شمام ممنونم؛بازم اینجا عکس بذار فقط لطفن یه کوچولو عکساتو ریسایز کن:icon_gol: حامی ثانی عزیز-درست نوشتم؟!- از شمام خیلی خیلی خیلی ممنونم؛از تماشای عکسات بینهایت لذت بردم؛منتظر عکسای بعدیت هستم:icon_gol: مهناز هیچ معلومه تو کجایی؟:icon_gol: امیر حسین شصتوپنج کی تورو راه داده اینجا؟:w00:بیا برو بیرون تا عکس نیاوردی هم برنگرد:icon_gol: ممنون سارا جان:w72: 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ آخ جون چقدر عکسسارا آرچ جونم ممنون بابت عکس بسیار زیبات:icon_gol:بازم بیا با عکسای خوبت نیاز جون از شمام ممنونم؛بازم اینجا عکس بذار فقط لطفن یه کوچولو عکساتو ریسایز کن:icon_gol: حامی ثانی عزیز-درست نوشتم؟!- از شمام خیلی خیلی خیلی ممنونم؛از تماشای عکسات بینهایت لذت بردم؛منتظر عکسای بعدیت هستم:icon_gol: مهناز هیچ معلومه تو کجایی؟:icon_gol: امیر حسین شصتوپنج کی تورو راه داده اینجا؟:w00:بیا برو بیرون تا عکس نیاوردی هم برنگرد:icon_gol: جناب گیزمو کوچکتیم شما خیلی لطف داری اسمم رو هم دقیقا درست گفتی ولی یه خورده زیادی گفتی بچه ها حامی صدام میکنن قربونت برم:icon_gol::icon_gol::icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
پسر شاه پریون 976 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ دوربین:canon sx20 عکسات خیلی قشنگه............ عالیه .... راستی یه سوال: این دختره فامیلای مِسی نیست؟ 1 لینک به دیدگاه
amirhossein65 386 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ آخ جون چقدر عکسسارا آرچ جونم ممنون بابت عکس بسیار زیبات:icon_gol:بازم بیا با عکسای خوبت نیاز جون از شمام ممنونم؛بازم اینجا عکس بذار فقط لطفن یه کوچولو عکساتو ریسایز کن:icon_gol: حامی ثانی عزیز-درست نوشتم؟!- از شمام خیلی خیلی خیلی ممنونم؛از تماشای عکسات بینهایت لذت بردم؛منتظر عکسای بعدیت هستم:icon_gol: مهناز هیچ معلومه تو کجایی؟:icon_gol: امیر حسین شصتوپنج کی تورو راه داده اینجا؟:w00:بیا برو بیرون تا عکس نیاوردی هم برنگرد:icon_gol: بچه فنقلی حالا واسه ما هم شاخ میشی؟؟؟؟؟؟اونموقع که من عکاسی میکردم تو هنوز پستونک میخوردی!!!!!:ubhuekdv133q83a7yy7 بیام بزنم..... :zadan: :icon_pf (95): دوربین:canon sx20 خیلی خوب شده سارا این عکسه!!!! ممنون سارا جان:w72:امیر حسین راست میگه دیگه، نمیشه که فقط نظر بدی باید عکس هم بذاری:vahidrk: سارا تو هم؟؟؟؟!!!! :icon_pf (34): حالا ما یه مدته دوربین نداریم اینه رسمش؟؟؟ نکنه میخواین مثه یه بنده خدایی که اسمشو نمیبرم (همکار مدیر معماری هم هست ) تکراری بزارم البه واسه اینجا که تکراری نیس چون تو مهندسان میذاشتم!!! حامی جان قشنگ بودد!! ولی من بقیه عکساتو ندیدم!!!!! 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ نکنه میخواین مثه یه بنده خدایی که اسمشو نمیبرم (همکار مدیر معماری هم هست ) تکراری بزارم چی می گی تو؟ هان؟:w00: خب اینا که ندیدن عکسامو:w00: 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ مهناز جان شما با چه سایتی اپ میکنی من با سایتای باشگاه اپ میکنم نمیدونم چرا بعد یه مدت دیگه عکسام دیده نمیشه؟ لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ مهناز جان شما با چه سایتی اپ میکنیمن با سایتای باشگاه اپ میکنم نمیدونم چرا بعد یه مدت دیگه عکسام دیده نمیشه؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ دوستان لطفا یه سایت اپلود دائمی ودرست و حسابی معرفی کنید کممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممک 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرسی یه سوال تو همه عکسای منو میبینی؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده