sara_arch 2070 ارسال شده در 18 مهر، 2010 آخ جون چقدر عکسسارا آرچ جونم ممنون بابت عکس بسیار زیبات:icon_gol:بازم بیا با عکسای خوبت نیاز جون از شمام ممنونم؛بازم اینجا عکس بذار فقط لطفن یه کوچولو عکساتو ریسایز کن:icon_gol: حامی ثانی عزیز-درست نوشتم؟!- از شمام خیلی خیلی خیلی ممنونم؛از تماشای عکسات بینهایت لذت بردم؛منتظر عکسای بعدیت هستم:icon_gol: مهناز هیچ معلومه تو کجایی؟:icon_gol: امیر حسین شصتوپنج کی تورو راه داده اینجا؟:w00:بیا برو بیرون تا عکس نیاوردی هم برنگرد:icon_gol: ممنون سارا جان:w72: 2
hami_sani 6076 ارسال شده در 18 مهر، 2010 آخ جون چقدر عکسسارا آرچ جونم ممنون بابت عکس بسیار زیبات:icon_gol:بازم بیا با عکسای خوبت نیاز جون از شمام ممنونم؛بازم اینجا عکس بذار فقط لطفن یه کوچولو عکساتو ریسایز کن:icon_gol: حامی ثانی عزیز-درست نوشتم؟!- از شمام خیلی خیلی خیلی ممنونم؛از تماشای عکسات بینهایت لذت بردم؛منتظر عکسای بعدیت هستم:icon_gol: مهناز هیچ معلومه تو کجایی؟:icon_gol: امیر حسین شصتوپنج کی تورو راه داده اینجا؟:w00:بیا برو بیرون تا عکس نیاوردی هم برنگرد:icon_gol: جناب گیزمو کوچکتیم شما خیلی لطف داری اسمم رو هم دقیقا درست گفتی ولی یه خورده زیادی گفتی بچه ها حامی صدام میکنن قربونت برم:icon_gol::icon_gol::icon_gol: 1
پسر شاه پریون 976 ارسال شده در 18 مهر، 2010 دوربین:canon sx20 عکسات خیلی قشنگه............ عالیه .... راستی یه سوال: این دختره فامیلای مِسی نیست؟ 1
amirhossein65 386 ارسال شده در 19 مهر، 2010 آخ جون چقدر عکسسارا آرچ جونم ممنون بابت عکس بسیار زیبات:icon_gol:بازم بیا با عکسای خوبت نیاز جون از شمام ممنونم؛بازم اینجا عکس بذار فقط لطفن یه کوچولو عکساتو ریسایز کن:icon_gol: حامی ثانی عزیز-درست نوشتم؟!- از شمام خیلی خیلی خیلی ممنونم؛از تماشای عکسات بینهایت لذت بردم؛منتظر عکسای بعدیت هستم:icon_gol: مهناز هیچ معلومه تو کجایی؟:icon_gol: امیر حسین شصتوپنج کی تورو راه داده اینجا؟:w00:بیا برو بیرون تا عکس نیاوردی هم برنگرد:icon_gol: بچه فنقلی حالا واسه ما هم شاخ میشی؟؟؟؟؟؟اونموقع که من عکاسی میکردم تو هنوز پستونک میخوردی!!!!!:ubhuekdv133q83a7yy7 بیام بزنم..... :zadan: :icon_pf (95): دوربین:canon sx20 خیلی خوب شده سارا این عکسه!!!! ممنون سارا جان:w72:امیر حسین راست میگه دیگه، نمیشه که فقط نظر بدی باید عکس هم بذاری:vahidrk: سارا تو هم؟؟؟؟!!!! :icon_pf (34): حالا ما یه مدته دوربین نداریم اینه رسمش؟؟؟ نکنه میخواین مثه یه بنده خدایی که اسمشو نمیبرم (همکار مدیر معماری هم هست ) تکراری بزارم البه واسه اینجا که تکراری نیس چون تو مهندسان میذاشتم!!! حامی جان قشنگ بودد!! ولی من بقیه عکساتو ندیدم!!!!! 4
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 19 مهر، 2010 نکنه میخواین مثه یه بنده خدایی که اسمشو نمیبرم (همکار مدیر معماری هم هست ) تکراری بزارم چی می گی تو؟ هان؟:w00: خب اینا که ندیدن عکسامو:w00: 1
hami_sani 6076 ارسال شده در 19 مهر، 2010 مهناز جان شما با چه سایتی اپ میکنی من با سایتای باشگاه اپ میکنم نمیدونم چرا بعد یه مدت دیگه عکسام دیده نمیشه؟
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 19 مهر، 2010 مهناز جان شما با چه سایتی اپ میکنیمن با سایتای باشگاه اپ میکنم نمیدونم چرا بعد یه مدت دیگه عکسام دیده نمیشه؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
hami_sani 6076 ارسال شده در 19 مهر، 2010 دوستان لطفا یه سایت اپلود دائمی ودرست و حسابی معرفی کنید کممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممک 1
hami_sani 6076 ارسال شده در 19 مهر، 2010 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرسی یه سوال تو همه عکسای منو میبینی؟
ارسال های توصیه شده