sara_arch 2070 ارسال شده در 17 مهر، 2010 سلام . این فعلا باشه تا بعدا بیام بقیشو بذارم:icon_gol: دوربین:canon sx20 ایراد های عکس:عکسه یه خورده سوخته،کادر بندیش هم یه کم اشکال داره.ولی من دوسش دارم شما به بزرگی خودتون ببخشید موقعیت خطرناک بود.دوربینم خیسه خیس شد. مکان: آبشار مارگون 7
پسر شاه پریون 976 ارسال شده در 17 مهر، 2010 سلام .این فعلا باشه تا بعدا بیام بقیشو بذارم:icon_gol: دوربین:canon sx20 ایراد های عکس:عکسه یه خورده سوخته،کادر بندیش هم یه کم اشکال داره.ولی من دوسش دارم شما به بزرگی خودتون ببخشید موقعیت خطرناک بود.دوربینم خیسه خیس شد. مکان: آبشار مارگون البته چیزی مشاهده نشد
amirhossein65 386 ارسال شده در 17 مهر، 2010 سلام .این فعلا باشه تا بعدا بیام بقیشو بذارم:icon_gol: دوربین:canon sx20 ایراد های عکس:عکسه یه خورده سوخته،کادر بندیش هم یه کم اشکال داره.ولی من دوسش دارم شما به بزرگی خودتون ببخشید موقعیت خطرناک بود.دوربینم خیسه خیس شد. مکان: آبشار مارگون کووووو؟؟؟؟؟؟؟؟ 2
niaz 9807 ارسال شده در 17 مهر، 2010 البته من تازه شروع كردم هنوز به مهارت شماها نرسيدم ضدنور . . محل عكاسي: لنگرگاه بندرديلم استان بوشهر مدل دوربين: canon EOS 450D 8
sara_arch 2070 ارسال شده در 18 مهر، 2010 راس میگه واقعا پَ کوووووووووووووو؟ کووووو؟؟؟؟؟؟؟؟ دوباره آپلودش کردم.حالا می بینید؟ 3
Gizmo 5887 مالک ارسال شده در 18 مهر، 2010 آخ جون چقدر عکس سارا آرچ جونم ممنون بابت عکس بسیار زیبات:icon_gol:بازم بیا با عکسای خوبت نیاز جون از شمام ممنونم؛بازم اینجا عکس بذار فقط لطفن یه کوچولو عکساتو ریسایز کن:icon_gol: حامی ثانی عزیز-درست نوشتم؟!- از شمام خیلی خیلی خیلی ممنونم؛از تماشای عکسات بینهایت لذت بردم؛منتظر عکسای بعدیت هستم:icon_gol: مهناز هیچ معلومه تو کجایی؟:icon_gol: امیر حسین شصتوپنج کی تورو راه داده اینجا؟:w00:بیا برو بیرون تا عکس نیاوردی هم برنگرد:icon_gol: 2
ارسال های توصیه شده