میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ تو تو ابرا چی کار میکردی؟؟؟ گیزی همش خشنگ بود:dancegirl2: 4 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ گیزی همش خشنگ بود:dancegirl2: مرسی میلی:girlhi: 2 لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ سلام . این فعلا باشه تا بعدا بیام بقیشو بذارم:icon_gol: دوربین:canon sx20 ایراد های عکس:عکسه یه خورده سوخته،کادر بندیش هم یه کم اشکال داره.ولی من دوسش دارم شما به بزرگی خودتون ببخشید موقعیت خطرناک بود.دوربینم خیسه خیس شد. مکان: آبشار مارگون 7 لینک به دیدگاه
پسر شاه پریون 976 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ سلام .این فعلا باشه تا بعدا بیام بقیشو بذارم:icon_gol: دوربین:canon sx20 ایراد های عکس:عکسه یه خورده سوخته،کادر بندیش هم یه کم اشکال داره.ولی من دوسش دارم شما به بزرگی خودتون ببخشید موقعیت خطرناک بود.دوربینم خیسه خیس شد. مکان: آبشار مارگون البته چیزی مشاهده نشد لینک به دیدگاه
amirhossein65 386 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ سلام .این فعلا باشه تا بعدا بیام بقیشو بذارم:icon_gol: دوربین:canon sx20 ایراد های عکس:عکسه یه خورده سوخته،کادر بندیش هم یه کم اشکال داره.ولی من دوسش دارم شما به بزرگی خودتون ببخشید موقعیت خطرناک بود.دوربینم خیسه خیس شد. مکان: آبشار مارگون کووووو؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
پسر شاه پریون 976 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ کووووو؟؟؟؟؟؟؟؟ راس میگه واقعا پَ کوووووووووووووو؟ 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ البته من تازه شروع كردم هنوز به مهارت شماها نرسيدم ضدنور . . محل عكاسي: لنگرگاه بندرديلم استان بوشهر مدل دوربين: canon EOS 450D 8 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ راستی یادم رفت بگم این عکسارو با گوشیم گرفتم n95 3 لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ راس میگه واقعا پَ کوووووووووووووو؟ کووووو؟؟؟؟؟؟؟؟ دوباره آپلودش کردم.حالا می بینید؟ 3 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ آخ جون چقدر عکس سارا آرچ جونم ممنون بابت عکس بسیار زیبات:icon_gol:بازم بیا با عکسای خوبت نیاز جون از شمام ممنونم؛بازم اینجا عکس بذار فقط لطفن یه کوچولو عکساتو ریسایز کن:icon_gol: حامی ثانی عزیز-درست نوشتم؟!- از شمام خیلی خیلی خیلی ممنونم؛از تماشای عکسات بینهایت لذت بردم؛منتظر عکسای بعدیت هستم:icon_gol: مهناز هیچ معلومه تو کجایی؟:icon_gol: امیر حسین شصتوپنج کی تورو راه داده اینجا؟:w00:بیا برو بیرون تا عکس نیاوردی هم برنگرد:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده