Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ دنبال یه تاپیک گشتم واسه اینکه عکسامو بذارم..منتها همه ی تاپیکا گویی موضوع خاص خودشونو داشتن..اینجارو راه انداختم واسه عکسام..همینطور عکسای شما امیدوارم مثل تاپیک برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تو مهندسان ازش استقبال بشه 9 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ با نام و یاد خدا چراغ اولو خودم روشن میکنم 10 لینک به دیدگاه
amirhossein65 386 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ به به!! دست سارا خانوم درد نکنه!! :icon_pf (44): ایشالا با حضور دوستان پربار میشه!!! واسه اونایی که میدونی عکاسی میکنن بفرس لینکشو خانومی!!! 4 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ می شه منم عکسامو بذارم؟ اصلن تاپیک مال خودت.... 5 لینک به دیدگاه
amirhossein65 386 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ می شه منم عکسامو بذارم؟ بازم توو دارووگر؟؟ :icon_pf (34): اگرچه از خودت خیلی خوشم نمیاد( ) ولی خب عکسهات خوبن!!!!! :ws2: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ بازم توو دارووگر؟؟ :icon_pf (34): اگرچه از خودت خیلی خوشم نمیاد( ) ولی خب عکسهات خوبن!!!!! :ws2: ممنون. من بعدا با شما صحبت می کنم :167: 1 لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ من این عکسو خیلی دوست دارم.خسته نباشید!!!:icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ لطفا مدل دوربین رو هم مشخص کنید! 1 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ لطفا مدل دوربین رو هم مشخص کنید! چشم سارا جان دوربین من:canon SX20 IS 3 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ خیلی باحاله عکسا دست همه درد نکنه 2 لینک به دیدگاه
amirhossein65 386 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ چشم سارا جاندوربین من:canon SX20 IS مدل دوربین خودته سارا!! دوتاتونم که سارا هستین!!! :دی 2 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ مدل دوربین خودته سارا!! دوتاتونم که سارا هستین!!! :دی آره؛بخدا ندزدیدمش:banel_smiley_52: ببینم تو زورت میاد اینجا عکس آپ کنی:w00: سارا خودتم عکساتو بزار!!!! هان !! کی؟با من بودی یا با سارا؟!! 2 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ این عکسارو با دوربین یکی از بچه ها انداختم مدل:sx110 is 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده