سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ سیگار که نمیکشیمشروب که نمیخوری قلیون هم که نمیکشی تو ایران که زندگی میکنی. چطوری زنده هستی؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (44): تو یه کشور آزاد بهم بده من خودم اونقد عقل دارم که چی رو انتخاب کنم تا به ضررم تموم نشه پسر خوب من تو دوچرخه سواریش موندم هرچقدر این ور اون ور می کنم نمی تونم تو کشورم جایی رو پیدا کنم که راحت بتونم بدون حجاب مسخره دوچرخه سواری کنم چیزای زیادی نمی خوام یه دوچرخه می خوام با یه کوله پشتی که وسایل شخصیمو توش بریزم بعدش تو امنیت کامل بدون مزاحمت اراذل و اوباش بتونم تو طبیعت واسه دل خودم سیر کنم قول میدم به طبیعتم آسیب نرسونم تفریح که همش الکل و سیگار و قلیون نیس 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ وای دیگه نمیتونیم با استادا سیگار بکشیم:icon_pf (34):بعد کی مبخاد مخشونو بزنه ازشون نمره بگیره :jawdrop: ای خدا ما نمیتونیم جم بخوریم اینا میرن با استادا سیگار کشی:w00: من کلا با سیغار و الکل و قلیون و اینا اصلا حال نمی کنم :viannen_38:چون من نمی خوام پس هیشکی هم حق نداره بره طرف اونا والا :167: از داداش گلم یاد بگیرن مرد سالم یعنی داداش میلاد:shad: اون مردی که رفت سراغ سیغار و الکل و ........ بایدش انداخت تو سطل اشغال :viannen_38::viannen_38: سیگار که نمیکشیمشروب که نمیخوری قلیون هم که نمیکشی تو ایران که زندگی میکنی. چطوری زنده هستی؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (44): ما تفریحات سالم داریم من سیگار نمی کشم... عین موزیا نگاه میکنی چرا پس 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ تو یه کشور آزاد بهم بده من خودم اونقد عقل دارم که چی رو انتخاب کنم تا به ضررم تموم نشه پسر خوب من تو دوچرخه سواریش موندم هرچقدر این ور اون ور می کنم نمی تونم تو کشورم جایی رو پیدا کنم که راحت بتونم بدون حجاب مسخره دوچرخه سواری کنم چیزای زیادی نمی خوام یه دوچرخه می خوام با یه کوله پشتی که وسایل شخصیمو توش بریزم بعدش تو امنیت کامل بدون مزاحمت اراذل و اوباش بتونم تو طبیعت واسه دل خودم سیر کنم قول میدم به طبیعتم آسیب نرسونم تفریح که همش الکل و سیگار و قلیون نیس پس اسب چی 1 لینک به دیدگاه
pasargadparisa 221 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ مرسی... من کلا پسر خوبیم... آواتار تو منو یاد جد بزرگم میندازه.:ws52: 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ مرسی... من کلا پسر خوبیم... دروغ که نمی گی داداشی اگه بگی قیافه ات شبیه ............ شبیه ...... نمیگم شبیه کی میشی خودت می دونی شبیه کی 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ من تحت تاثیر قرار گرفتم و از همین جا اعلام میکنم که سیگار را ترک میکنم 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ مرسی... من کلا پسر خوبیم... دانم..معلومه.. 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ پس اسب چی حالا بزار به دوچرخه برسیم بعد واسه اونم یه فکری می کنیم 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ خداییش من میخوام برم بیرون بدوم نمیشه..جو اصلاً مناسب نیست..آزادی ورزش نداریم دیگه الکل و سیگار جای خود داره 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ من تحت تاثیر قرار گرفتم و از همین جا اعلام میکنم که سیگار را ترک میکنم لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ عین موزیا نگاه میکنی چرا پس خوب من کلا نیگا کردنم اینطوریه... آواتار تو منو یاد جد بزرگم میندازه.:ws52: جد بزرگت مرد فوق العاده ای بوده ها... من دوسش دارم... :w36: دروغ که نمی گی داداشی اگه بگی قیافه ات شبیه ............ شبیه ...... نمیگم شبیه کی میشی خودت می دونی شبیه کی میدونم کی رو میگی... :icon_razz: من دروخ نمیگم سارا خانوم... من تحت تاثیر قرار گرفتم و از همین جا اعلام میکنم که سیگار را ترک میکنم :w58::w58: نکنی اینکارو... بزار من خودم بیام نصیحتت کنم... داری از راه راست منحرف میشی ها... همش تقصیر ساراست... :icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ دانم..معلومه.. یعنی من پسر خوبی نیستم ؟ هستم ها... خداییش من میخوام برم بیرون بدوم نمیشه..جو اصلاً مناسب نیست..آزادی ورزش نداریم دیگه الکل و سیگار جای خود داره اتفاقا سیگار و الکل و تریاک و کرک و خلاصه هرچیزی که جوونای این مملکت رو مفلوک و بدبخت کنه خیلی هم آزاده... چیزای دیگست که آزاد نیست... 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ یعنی من پسر خوبی نیستم ؟ هستم ها... اتفاقا سیگار و الکل و تریاک و کرک و خلاصه هرچیزی که جوونای این مملکت رو مفلوک و بدبخت کنه خیلی هم آزاده... چیزای دیگست که آزاد نیست... نه پسر خوفی هستی -- موافخم به شدت... 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ نه پسر خوفی هستی-- موافخم به شدت... مرسی... کلی خوش به حالم شد... لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ سیگار دلیل اصلی سرطان و دیگر چیز های بد بد است... Smoking is Coooool سیگاری ها میرن جهنم... 2 لینک به دیدگاه
آیلین 167 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ تو این دنیا از هیچی به اندازه سیگار متنفر نیستم خدا کنه این یکی دیگه مثل طرح فروش سیگار اجرا نشه 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ یعنی چی آدم بره پولشو آتیش بزنه بعد دودشو بخوره؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ چیه .به من نمیاد تحت تاثیر قرار بگیرم شما تا برید تو نت بگردید برایم راههای ترک سیگار را پیدا کنید من برم بیرون قلیون بکشم :icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ یعنی چی آدم بره پولشو آتیش بزنه بعد دودشو بخوره؟؟؟؟ بعضی از مردها فقط به خاطر این میروند سرکار و صبح تا شب جون میکنند که خرج سیگار و الکلشون در بیاد. بنده به یک چیز خودم افتخار میکنم که اگر تمام پولهایی که خرج دود و الکل کردم را جمع میکردم.الان یک بنز 100 ملیونی زیر پام بود. لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ بعضی از مردها فقط به خاطر این میروند سرکار و صبح تا شب جون میکنند که خرج سیگار و الکلشون در بیاد.بنده به یک چیز خودم افتخار میکنم که اگر تمام پولهایی که خرج دود و الکل کردم را جمع میکردم.الان یک بنز 100 ملیونی زیر پام بود. دارم کم کم از مردا ناامید میشم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده