سارا-افشار 36440 ارسال شده در 28 شهریور، 2010 سیگار که نمیکشیمشروب که نمیخوری قلیون هم که نمیکشی تو ایران که زندگی میکنی. چطوری زنده هستی؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (44): تو یه کشور آزاد بهم بده من خودم اونقد عقل دارم که چی رو انتخاب کنم تا به ضررم تموم نشه پسر خوب من تو دوچرخه سواریش موندم هرچقدر این ور اون ور می کنم نمی تونم تو کشورم جایی رو پیدا کنم که راحت بتونم بدون حجاب مسخره دوچرخه سواری کنم چیزای زیادی نمی خوام یه دوچرخه می خوام با یه کوله پشتی که وسایل شخصیمو توش بریزم بعدش تو امنیت کامل بدون مزاحمت اراذل و اوباش بتونم تو طبیعت واسه دل خودم سیر کنم قول میدم به طبیعتم آسیب نرسونم تفریح که همش الکل و سیگار و قلیون نیس 2
VINA 31339 ارسال شده در 28 شهریور، 2010 وای دیگه نمیتونیم با استادا سیگار بکشیم:icon_pf (34):بعد کی مبخاد مخشونو بزنه ازشون نمره بگیره :jawdrop: ای خدا ما نمیتونیم جم بخوریم اینا میرن با استادا سیگار کشی:w00: من کلا با سیغار و الکل و قلیون و اینا اصلا حال نمی کنم :viannen_38:چون من نمی خوام پس هیشکی هم حق نداره بره طرف اونا والا :167: از داداش گلم یاد بگیرن مرد سالم یعنی داداش میلاد:shad: اون مردی که رفت سراغ سیغار و الکل و ........ بایدش انداخت تو سطل اشغال :viannen_38::viannen_38: سیگار که نمیکشیمشروب که نمیخوری قلیون هم که نمیکشی تو ایران که زندگی میکنی. چطوری زنده هستی؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (44): ما تفریحات سالم داریم من سیگار نمی کشم... عین موزیا نگاه میکنی چرا پس 2
VINA 31339 ارسال شده در 28 شهریور، 2010 تو یه کشور آزاد بهم بده من خودم اونقد عقل دارم که چی رو انتخاب کنم تا به ضررم تموم نشه پسر خوب من تو دوچرخه سواریش موندم هرچقدر این ور اون ور می کنم نمی تونم تو کشورم جایی رو پیدا کنم که راحت بتونم بدون حجاب مسخره دوچرخه سواری کنم چیزای زیادی نمی خوام یه دوچرخه می خوام با یه کوله پشتی که وسایل شخصیمو توش بریزم بعدش تو امنیت کامل بدون مزاحمت اراذل و اوباش بتونم تو طبیعت واسه دل خودم سیر کنم قول میدم به طبیعتم آسیب نرسونم تفریح که همش الکل و سیگار و قلیون نیس پس اسب چی 1
pasargadparisa 221 ارسال شده در 28 شهریور، 2010 مرسی... من کلا پسر خوبیم... آواتار تو منو یاد جد بزرگم میندازه.:ws52: 1
سارا-افشار 36440 ارسال شده در 28 شهریور، 2010 مرسی... من کلا پسر خوبیم... دروغ که نمی گی داداشی اگه بگی قیافه ات شبیه ............ شبیه ...... نمیگم شبیه کی میشی خودت می دونی شبیه کی 1
danielo 15240 ارسال شده در 28 شهریور، 2010 من تحت تاثیر قرار گرفتم و از همین جا اعلام میکنم که سیگار را ترک میکنم 2
سارا-افشار 36440 ارسال شده در 28 شهریور، 2010 پس اسب چی حالا بزار به دوچرخه برسیم بعد واسه اونم یه فکری می کنیم 1
maryam_alien 9906 ارسال شده در 28 شهریور، 2010 خداییش من میخوام برم بیرون بدوم نمیشه..جو اصلاً مناسب نیست..آزادی ورزش نداریم دیگه الکل و سیگار جای خود داره 2
سارا-افشار 36440 ارسال شده در 28 شهریور، 2010 من تحت تاثیر قرار گرفتم و از همین جا اعلام میکنم که سیگار را ترک میکنم
Waffen 15120 ارسال شده در 28 شهریور، 2010 عین موزیا نگاه میکنی چرا پس خوب من کلا نیگا کردنم اینطوریه... آواتار تو منو یاد جد بزرگم میندازه.:ws52: جد بزرگت مرد فوق العاده ای بوده ها... من دوسش دارم... :w36: دروغ که نمی گی داداشی اگه بگی قیافه ات شبیه ............ شبیه ...... نمیگم شبیه کی میشی خودت می دونی شبیه کی میدونم کی رو میگی... :icon_razz: من دروخ نمیگم سارا خانوم... من تحت تاثیر قرار گرفتم و از همین جا اعلام میکنم که سیگار را ترک میکنم :w58::w58: نکنی اینکارو... بزار من خودم بیام نصیحتت کنم... داری از راه راست منحرف میشی ها... همش تقصیر ساراست... :icon_razz: 1
Waffen 15120 ارسال شده در 28 شهریور، 2010 دانم..معلومه.. یعنی من پسر خوبی نیستم ؟ هستم ها... خداییش من میخوام برم بیرون بدوم نمیشه..جو اصلاً مناسب نیست..آزادی ورزش نداریم دیگه الکل و سیگار جای خود داره اتفاقا سیگار و الکل و تریاک و کرک و خلاصه هرچیزی که جوونای این مملکت رو مفلوک و بدبخت کنه خیلی هم آزاده... چیزای دیگست که آزاد نیست... 3
maryam_alien 9906 ارسال شده در 28 شهریور، 2010 یعنی من پسر خوبی نیستم ؟ هستم ها... اتفاقا سیگار و الکل و تریاک و کرک و خلاصه هرچیزی که جوونای این مملکت رو مفلوک و بدبخت کنه خیلی هم آزاده... چیزای دیگست که آزاد نیست... نه پسر خوفی هستی -- موافخم به شدت... 1
Waffen 15120 ارسال شده در 28 شهریور، 2010 نه پسر خوفی هستی-- موافخم به شدت... مرسی... کلی خوش به حالم شد...
Waffen 15120 ارسال شده در 28 شهریور، 2010 سیگار دلیل اصلی سرطان و دیگر چیز های بد بد است... Smoking is Coooool سیگاری ها میرن جهنم... 2
آیلین 167 ارسال شده در 28 شهریور، 2010 تو این دنیا از هیچی به اندازه سیگار متنفر نیستم خدا کنه این یکی دیگه مثل طرح فروش سیگار اجرا نشه 1
danielo 15240 ارسال شده در 28 شهریور، 2010 چیه .به من نمیاد تحت تاثیر قرار بگیرم شما تا برید تو نت بگردید برایم راههای ترک سیگار را پیدا کنید من برم بیرون قلیون بکشم :icon_pf (44): 2
danielo 15240 ارسال شده در 28 شهریور، 2010 یعنی چی آدم بره پولشو آتیش بزنه بعد دودشو بخوره؟؟؟؟ بعضی از مردها فقط به خاطر این میروند سرکار و صبح تا شب جون میکنند که خرج سیگار و الکلشون در بیاد. بنده به یک چیز خودم افتخار میکنم که اگر تمام پولهایی که خرج دود و الکل کردم را جمع میکردم.الان یک بنز 100 ملیونی زیر پام بود.
maryam_alien 9906 ارسال شده در 28 شهریور، 2010 بعضی از مردها فقط به خاطر این میروند سرکار و صبح تا شب جون میکنند که خرج سیگار و الکلشون در بیاد.بنده به یک چیز خودم افتخار میکنم که اگر تمام پولهایی که خرج دود و الکل کردم را جمع میکردم.الان یک بنز 100 ملیونی زیر پام بود. دارم کم کم از مردا ناامید میشم 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری