رفتن به مطلب

مادر شوهر... (خانوما لطفا شرکت کنيد!!)

حاضريد با مادر شوهرتون زير يه سقف زندگي کنيد؟؟  

48 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. حاضريد با مادر شوهرتون زير يه سقف زندگي کنيد؟؟

• 8
    • 40

ارسال های توصیه شده

اين فيلم کره اي رو امروز ديدم جو گير شدم گفتم يه تاپيکي بزنم دور هم خوش باشيم :ws3:

سوال اينه:

آيا حاضر هستيد با مادر شوهر زير يه سقف زندگي کينيد؟؟

.

.

.

.

چرا؟؟ :ws52:

• Like 16
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 135
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ببینم این بحث چقدر جدیه؟!

من حاضر نیستم چون مادر همسرم زیر سقف ما زندگی می کنه آخه ما طبقه چهارمیم و ایشون اول:ws3:

حالا الانش راضي هستي؟؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
اين فيلم کره اي رو امروز ديدم جو گير شدم گفتم يه تاپيکي بزنم دور هم خوش باشيم :ws3:

سوال اينه:

.

.

.

.

خیر :banel_smiley_52:

اول اینکه تجربه نشون داده عروس و مادرشوهر هر چقدر دورتر باشن :ws3: برا هم عزیزترن و این وسط آقا پسر هم میتونه نفس راحتی بکش :banel_smiley_4: همون مثل معروف : دوری و دوستی

دوم اینکه اختلاف سلیقه که مسلما بین همه وجود داره , بین مادر شوهر و عروس یه شکل خاصی داره , که اغلب منجر به دعوا میشه :w00:نمیدونم چه جوری بگم :ws52:

و......

بذار فکر کنم , بعدا میگم:banel_smiley_4:

• Like 5
لینک به دیدگاه
ببینم این بحث چقدر جدیه؟!

من حاضر نیستم چون مادر همسرم زیر سقف ما زندگی می کنه آخه ما طبقه چهارمیم و ایشون اول:ws3:

:ws28::ws28:

لینک به دیدگاه

والا من که مادر شوهر نمیتونم داشته باشم... ولی حتی منم حاضر نیستم این بلا رو بر سر خانوم محترم بیارم... نه اینکه مادر شوهر آینده ی خانوم من خوب نباشه ها... خیلیم خوبه... ولی خوب به هر مادر شوهره دیگه... :ws3:

• Like 12
لینک به دیدگاه

خیر :banel_smiley_52:

اول اینکه تجربه نشون داده عروس و مادرشوهر هر چقدر دورتر باشن :ws3: برا هم عزیزترن و این وسط آقا پسر هم میتونه نفس راحتی بکش :banel_smiley_4: همون مثل معروف : دوری و دوستی

دوم اینکه اختلاف سلیقه که مسلما بین همه وجود داره , بین مادر شوهر و عروس یه شکل خاصی داره , که اغلب منجر به دعوا میشه :w00:نمیدونم چه جوری بگم :ws52:

و......

بذار فکر کنم , بعدا میگم:banel_smiley_4:

يعني اگه همسرت که خيلي هم دوستش داري ازت اينو بخواد باز قبول نميکني؟؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
والا من که مادر شوهر نمیتونم داشته باشم... ولی حتی منم حاضر نیستم این بلا رو بر سر خانوم محترم بیارم... نه اینکه مادر شوهر آینده ی خانوم من خوب نباشه ها... خیلیم خوبه... ولی خوب به هر حال مادر شوهره دیگه... :ws3:

خوب ايني که قرمز کردمو بيشتر در موردش بگو!! :ws52:

• Like 3
لینک به دیدگاه
يعني اگه همسرت که خيلي هم دوستش داري ازت اينو بخواد باز قبول نميکني؟؟

نه , اگه اون دوسم داره از من اینو نمیخواد:a030:

یه دلیل دیگه هم داره که اگه پسری عاشق زنش هم باشه بازم نمیتونه یا نمیخواد از همسرش در مقابل مادرش دفاع کنه حتی اگه حق با همسرش باشه , شاید بدلیل احترامی که برا مادرش داره:banel_smiley_4:

شاید تو یه خونه کوچیک یا حتی یه اتاق :icon_pf (34):زندگی کنم ولی با مادر شوهر هرگز :ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه

مادر شوهر رو یه خونه:banel_smiley_52:اصلا ...................عمرا ........................:w16:حال و حوصله دعوا مرافه ندارم :167:مگر بیکارم :ws46:

• Like 4
لینک به دیدگاه
والا من که مادر شوهر نمیتونم داشته باشم... ولی حتی منم حاضر نیستم این بلا رو بر سر خانوم محترم بیارم... نه اینکه مادر شوهر آینده ی خانوم من خوب نباشه ها... خیلیم خوبه... ولی خوب به هر مادر شوهره دیگه... :ws3:

:a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
حالا الانش راضي هستي؟؟

ببیند آآآممم اهمم برای زندگی در مجتمعی که ساکنین آن به ترتیب عبارتند از:

طبقه 1 مامانشینا

طبقه 2 داداششینا

طبقه 3 خواهرشینا

ونهایتا طبقه 4 خورمونینا باید مهارتهای زندگی رو بلد باشی از جمله:

بلد باشی خورتو بزنی به خواب!

آشپزیت خوب باشه اما عمدا گاهی غذای بد بپزی!

با بچه ی 4 ساله که زیاد حرف می زنه با زبان چشم خوره ارتباط بر قرار کنی!

شیر آب رو باز بزاری مثلا حمامی !که این مهارت تا چندی دیگر با توجه به قانون هدر مند کردن رایانه ها پر هزینه و غیر عملیست...

• Like 4
لینک به دیدگاه

خيلي جالبه تا حرف از مادر شوهر ميشه همه فکرشون سمت اختلاف و دعوا و.... ميره!!

بنظرم اين طرز فکر غلطيه!!

• Like 3
لینک به دیدگاه
خوب ايني که قرمز کردمو بيشتر در موردش بگو!! :ws52:

حقیقتش من خودم وقتی اون پست رو دادم میخواستم بیشتر توضیح بدم ولی نمیدونم چطوری بگم آخه... دیدی هیلاری هم نتونست بگه اون حس رو دقیقا... ولی این دو مقام اصلا نباید کنار هم قرار بگیرند... همیشه مشکل ساز میشه... البته من چون اخلاق همسرم رو میدونم و اخلاق مادرم رو هم میدونم احتمال میدم مشکل و سخت گیری ها و اون مسائل از طرف مادر شوهر خانومم باشه... اصلا معلوم شد چی گفتم ؟ :hanghead:

• Like 3
لینک به دیدگاه

سوال اينه:

.

.

.

.

اگه مادر شوهر خدا بیامرزم زنده بود فکر کنم قبول میکردم چون از مادر بهم نزدیک تر بود

هییییییییییییییییییی یادش بخیر

1.5 که من و وحید عقد بودیم هر روز با مادر شوهرم میرفتم ورزش و شنا و گردش

حیف که زود رفت:cryingf:

خدا رحمتش کنه:ws44:

• Like 8
لینک به دیدگاه

طبقه 1 مامانشینا

طبقه 2 داداششینا

طبقه 3 خواهرشینا

شیر آب رو باز بزاری مثلا حمامی !که این مهارت تا چندی دیگر با توجه به قانون هدر مند کردن رایانه ها پر هزینه و غیر عملیست...

یادم باشه به وقتش بیام پیشت کلاس :a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
حقیقتش من خودم وقتی اون پست رو دادم میخواستم بیشتر توضیح بدم ولی نمیدونم چطوری بگم آخه... دیدی هیلاری هم نتونست بگه اون حس رو دقیقا... ولی این دو مقام اصلا نباید کنار هم قرار بگیرند... همیشه مشکل ساز میشه... البته من چون اخلاق همسرم رو میدونم و اخلاق مادرم رو هم میدونم احتمال میدم مشکل و سخت گیری ها و اون مسائل از طرف مادر شوهر خانومم باشه... اصلا معلوم شد چی گفتم ؟ :hanghead:

آره من فهمیدم چی گفتی :banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه

طبقه 1 مامانشینا

طبقه 2 داداششینا

طبقه 3 خواهرشینا

زندگی پیچیده و دیپلوماتیکی دارید شما... بهتون تبریک میگم... من هیچوقت نمیتونم تحمل کنم همچین چیزی رو... :shame:

• Like 2
لینک به دیدگاه

خوب من فکر ميکنم بايد ديدمون رو نسبت به اين قضيه عوض کنيم و.... :ws52:

اگه مادر شوهر خدا بیامرزم زنده بود فکر کنم قبول میکردم چون از مادر بهم نزدیک تر بود

هییییییییییییییییییی یادش بخیر

1.5 که من و وحید عقد بودیم هر روز با مادر شوهرم میرفتم ورزش و شنا و گردش

حیف که زود رفت:cryingf:

خدا رحمتش کنه:ws44:

جالبه منتظر يه هميچين چيزي بودم فکر نميکردم آبجي شقايق خودم باشه :icon_redface:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خيلي جالبه تا حرف از مادر شوهر ميشه همه فکرشون سمت اختلاف و دعوا و.... ميره!!

بنظرم اين طرز فکر غلطيه!!

ببین , من ممگنه تو خونه خودم با مامانم احتلاغ داشته باشم و راحت تو بعضی مسائل مخالفت کنم ختی گاهی بحث اما چون مادرمه کار به جاهای باریک نمیکشه و فقط منو مامانم هستیم

اما اگه همین مسئله با مادر شوهرم پیش بیاد به خاطر رودروایسی و ملاحظات یا باید بگم چشم یا اگه مخالفت کنم اون ناراحت میشه اینجا دیگه 2 نفر نیست شخص سوم هم که پسر هست هم دخالت میکنه اگه خواهر شوهرم باشه که بدتر

حالا حساب کن چی میشه !

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...