Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ چه خبره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop: خوب دارم دیگه... نمیدونم چرا... خودش شد... عجب دل دریایی!!!!7-8 تا؟؟؟؟؟ یه 2تاشم به من قرض بده به چه دردت میخوره ؟ میخوای مثل من بشی ؟ من بیچاره شدم رفت... 1 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ داور نادان... گل دوم انگلیس رو قبول نکرد... :shame: نامرد گفتی تموم شد . داور خنگ :w00: 4-1:jawdrop::ws28::ws28: نخیر همش تقصیر داور بود 2 لینک به دیدگاه
Ka!SeR 1333 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ محموتی هم جا این داوره بود گل را میگرفت.ولی این داوره کور تیم اوت کرد و ما را سوژه 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ فکر کنم اینا برگردن انگلیس کلی تلفات بدن... لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ فقط تیم ملی دادا:w410: البته همه اینا بعد تیم ملی :ws28: 1 لینک به دیدگاه
دختر شاه پریون 1483 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ البته همه اینا بعد تیم ملی :ws28: :167::167:بلا اسپم نکن ...من اینجا روزیانه حقوق میگیرم اسپم کنارو سیاه میکنم:ws3: لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ :167::167:بلا اسپم نکن ...من اینجا روزیانه حقوق میگیرم اسپم کنارو سیاه میکنم:ws3: اسپم نیس که هرزنامه است شرعیش رو هم پرسیدم میگن نو پرابلم من بی حقوق مجاز می کنم اینا رو 1 لینک به دیدگاه
دختر شاه پریون 1483 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ اسپم نیس که هرزنامه است شرعیش رو هم پرسیدم میگن نو پرابلم من بی حقوق مجاز می کنم اینا رو وا....من حقوق میگیرم ...بالاخره خرج زنو بچه امو باس بدم ابجی...شومام سعی کن حقوق بگیری ....خوب چیزیه لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ وا....من حقوق میگیرم ...بالاخره خرج زنو بچه امو باس بدم ابجی...شومام سعی کن حقوق بگیری ....خوب چیزیه پند خوبتون رو توشه راه پر فراز و نشیبم می کنم پروین جون 1 لینک به دیدگاه
دختر شاه پریون 1483 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ پند خوبتون رو توشه راه پر فراز و نشیبم می کنم پروین جون اخ فداش بشم ....ماشالا دخمل ....از فردا بگیریا!... 2 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ آرژانتین شرمت باد مکزیکو سیتی روحش شاد 1 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ آرژانتین آرژانتین این آخرین پیام است سبز پوشان مکزیک آماده گل زنی به دروازه آرژانتین هستند.با تشکر (ببسقید.بیت آخر قافیه نداشت ) 1 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ نصر من الله و فتح القریب درود بر مکزیکوی بی رقیب ................................................................................................... 2 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ ما اهل بولیوی نیستیم مکزیکو تنها بماند ..............................:jawdrop:.................................... 2 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ دیدم از بحث منحرف شدین خواستم تنها تیم قهرمان رو یاداوری کنم: 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ آرژانتین آرژانتین این آخرین پیام است سبز پوشان مکزیک آماده گل زنی به دروازه آرژانتین هستند.با تشکر (ببسقید.بیت آخر قافیه نداشت ) بی قافیشم خبه... من قبول دارم... Mexico :w36: لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ اینجا میشه دعوا کرد:167: آره برادر... بیا با خودم دعوا کن... من کتک خورم ملسه... بگم اس اسیاش بیان ؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده