armin.eleman 5393 ارسال شده در 27 شهریور، 2010 دیدین گفتم آلمان دو تا میزنه:w58: جایزه منو بدین برم مگه زده؟؟:jawdrop: آخه من تو ایسگاه اتوبوس دم خیابونمونم با وایرلس اومدم اینجا
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 27 شهریور، 2010 مگه زده؟؟:jawdrop:آخه من تو ایسگاه اتوبوس دم خیابونمونم با وایرلس اومدم اینجا الان انگلیس دوتا پشت سر هم زد اولی قبول شد دومی با اینکه گل بود و از خط رد شد ولی داور قبول نکرد می خوای شماره اتو بده لحظه به لحظه برات اس ام اس کنم 3
.FatiMa 36559 ارسال شده در 27 شهریور، 2010 الان انگلیس دوتا پشت سر هم زد اولی قبول شد دومی با اینکه گل بود و از خط رد شد ولی داور قبول نکردمی خوای شماره اتو بده لحظه به لحظه برات اس ام اس کنم جدی؟؟؟؟؟؟؟؟ بیچاره 1
armin.eleman 5393 ارسال شده در 27 شهریور، 2010 الان انگلیس دوتا پشت سر هم زد اولی قبول شد دومی با اینکه گل بود و از خط رد شد ولی داور قبول نکردمی خوای شماره اتو بده لحظه به لحظه برات اس ام اس کنم شوخی کردم .دفترم/وایرلس چیه:eyepopping: جدی میگی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از خط گذشت قبول نکرد؟؟؟؟؟؟ . . . . . شمارمو واس چی میخای؟:167: میخای مخمو بزنی؟؟ 1
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 27 شهریور، 2010 شوخی کردم .دفترم/وایرلس چیه:eyepopping:جدی میگی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از خط گذشت قبول نکرد؟؟؟؟؟؟ . . . . . شمارمو واس چی میخای؟:167: میخای مخمو بزنی؟؟ بفرما هی میگم اینجا ایرانه بازم بگو قلب اروپاس تا یه حرفی گفتم طرف کلی توهم و اوهام و خیالات ورش داشت که ای جان یکی میخواد بله:ws28::ws28: من مختو می خوام چیکار مخی که با یه شوخی تکون بخوره به درد من یکی نمی خوره 2
armin.eleman 5393 ارسال شده در 27 شهریور، 2010 بفرما هی میگم اینجا ایرانه بازم بگو قلب اروپاستا یه حرفی گفتم طرف کلی توهم و اوهام و خیالات ورش داشت که ای جان یکی میخواد بله:ws28::ws28: من مختو می خوام چیکار مخی که با یه شوخی تکون بخوره به درد من یکی نمی خوره مخ چی هست حالا؟؟؟؟؟؟؟؟ خوب ما تو اروپاییم دیگه ...........:w00: مگه نمیدونستی؟ انزلی میخای بیای باس پاسپورت داشته باشی:jawdrop: 1
Milad 1 727 ارسال شده در 27 شهریور، 2010 آرژانتین موج شکن هی هی هی هی آرژانتین موج شکن هی هی هی هی آرژانتین موج شکن هی هی هی هی
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 27 شهریور، 2010 مخ چی هست حالا؟؟؟؟؟؟؟؟خوب ما تو اروپاییم دیگه ...........:w00: مگه نمیدونستی؟ انزلی میخای بیای باس پاسپورت داشته باشی:jawdrop: شماره اتو بنویس رو کاغذ بعد روش فوت کن بندازش تو آب دریا تا شاید یه فرجی بشه 1
armin.eleman 5393 ارسال شده در 27 شهریور، 2010 آرژانتین موج شکن هی هی هی هی آرژانتین موج شکن هی هی هی هی آرژانتین موج شکن هی هی هی هی خجالت نمیکشی؟؟:167: چه جور آرژانتینی ای هستی؟؟ فقط 2 تا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_pf (34): شماره اتو بنویس رو کاغذ بعد روش فوت کن بندازش تو آب دریا تا شاید یه فرجی بشه اِ اِ ِ ....................... یعنی اینطوری به دختر آرزوهام میرسم یعنی یه روزی دختر اوباما میره لب ساحل که شماره ی منو از تو آب پیدا کنه بعد عاشخم بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:eyepopping: سارا یه کاری کردی که رفتم تو توهم:icon_pf (34):
armin.eleman 5393 ارسال شده در 27 شهریور، 2010 داور نادان... گل دوم انگلیس رو قبول نکرد... :shame: من میگم این فاشیستا میان بالا بگو نه ............. حالا نیگا کن تمام عوامل طبیعی دست به دست هم میدن که آلمان بیاد بالا 1
Waffen 15118 ارسال شده در 27 شهریور، 2010 من میگم این فاشیستا میان بالا بگو نه .............حالا نیگا کن تمام عوامل طبیعی دست به دست هم میدن که آلمان بیاد بالا آخه این نامردی بود... باور کن جدی میگم... گل شده بود... :w74: من به فیفا شکایت میکنم... کلی به من ضرر مالی زدن... حالا من جواب رضا رو چی بدم... :imoksmiley: ولی حالا مونده... "خدا" رو چه دیدی شاید زدن... خیلی خوشحال نباش... انگلیس :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 1
armin.eleman 5393 ارسال شده در 27 شهریور، 2010 آخه این نامردی بود... باور کن جدی میگم... گل شده بود... :w74:من به فیفا شکایت میکنم... کلی به من ضرر مالی زدن... حالا من جواب رضا رو چی بدم... :imoksmiley: ولی حالا مونده... "خدا" رو چه دیدی شاید زدن... خیلی خوشحال نباش... انگلیس :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 4-1:jawdrop: :ws28::ws28: 1
Milad 1 727 ارسال شده در 27 شهریور، 2010 آرژانتین زلزله هی هی هی هی آرژانتین زلزله هی هی هی هی آرژانتین زلزله هی هی هی هی 1
Waffen 15118 ارسال شده در 27 شهریور، 2010 4-1:jawdrop::ws28::ws28: :w58: من رفتم و اومدم دوتا خورده بودن... :shame: چه فاجعه ای... :icon_razz: من کناره گیری میکنم آقا... این یارو رونی رو نمیخوان اینا باز نشسته کنن ؟
armin.eleman 5393 ارسال شده در 27 شهریور، 2010 :w58:من رفتم و اومدم دوتا خورده بودن... :shame: چه فاجعه ای... :icon_razz: من کناره گیری میکنم آقا... این یارو رونی رو نمیخوان اینا باز نشسته کنن ؟ :ws28::ws28: کل تیمو بازنشست کنن بجز امیل هسکی بنده خدا جووونه من میگم اینا فاشیستن تو بگو نه 1
Waffen 15118 ارسال شده در 27 شهریور، 2010 :ws28::ws28:کل تیمو بازنشست کنن بجز امیل هسکی بنده خدا جووونه من میگم اینا فاشیستن تو بگو نه آخه اونم بلد نیست بازی کنه... :w74: کلی ناامید شدم امروز... امیدوارم به همین زودی ها آلمان شوت بشه بره...
anthonio montana 3249 مالک ارسال شده در 27 شهریور، 2010 به به...سلام بروبکس کلوب...به به..آقا سامان..آقا میلاد..وافن جان آماده باش که بریم سی گل یه حال اساسی بکنیم
ارسال های توصیه شده