spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ مسی واسه برزیلم بازی میکنه؟ پس بهتره برین این تاپیکو بخونین تا ملتفت بشین چی به چیه http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=16643 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ کسی که پش سر آرژانتین حرف نزده من نبودم 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ میبینم که کسی نمیتونه سر باخت برزیل حرفی بزنه بریم بازی قهرمان رو ببینیم 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ کسی که پش سر آرژانتین حرف نزده من نبودم پشت سر انگلیس چی؟؟؟!! 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ پشت سر انگلیس چی؟؟؟!! :jawdrop::jawdrop: من کی گفتم انگلیس 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ :jawdrop::jawdrop:من کی گفتم انگلیس گفتم ممکنه هر کی غیبت کرده حرف انگلیسم زده!!!:brodkavelarg:شما که نه!!! 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ گفتم ممکنه هر کی غیبت کرده حرف انگلیسم زده!!!:brodkavelarg:شما که نه!!! دههههه تا اونجایی که یادمه تو آرژانتینی بودیاااااا نبودی؟ 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ دهههههتا اونجایی که یادمه تو آرژانتینی بودیاااااا نبودی؟ آرجانتین عخش منه 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ دهههههتا اونجایی که یادمه تو آرژانتینی بودیاااااا نبودی؟ چرا بودم:icon_gol:...انگلیس جزء گزینه بعدی بود!!!! البته عقشم ایتالیا بید!!!! لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ چرا بودم:icon_gol:...انگلیس جزء گزینه بعدی بود!!!!البته عقشم ایتالیا بید!!!! اون پرچم تو چه رنگیه؟؟؟؟؟:icon_pf (34): اینطوری که شدی طرفدار سازمان ملل لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ به به...سلام...شرط بندای عزیز...سر بازی پاراگوئه ژاپن کی پایه است...من سر ژاپن می بندم بازی اسپانیا-پرتغال هم سر اسپانیا می بندم...کی پایه است...جناب فراموش نشدنی...ایرانسل داری یا نه...واست شارژ بفرستم؟:w00: 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ به به...سلام...شرط بندای عزیز...سر بازی پاراگوئه ژاپن کی پایه است...من سر ژاپن می بندمبازی اسپانیا-پرتغال هم سر اسپانیا می بندم...کی پایه است...جناب فراموش نشدنی...ایرانسل داری یا نه...واست شارژ بفرستم؟:w00: ذرت خوردی؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ ذرت خوردی؟؟؟؟؟ نه خیر نخوردم:w00:پولشو نگه داشتم واسه تو شارز بخرم...ایرانسل داری یا نه؟:w00: لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ نه خیر نخوردم:w00:پولشو نگه داشتم واسه تو شارز بخرم...ایرانسل داری یا نه؟:w00: ایول امروز بچه ها چه خوب شدن:dancegirl2: لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ نه خیر نخوردم:w00:پولشو نگه داشتم واسه تو شارز بخرم...ایرانسل داری یا نه؟:w00: درسته بخاطر کاستا وویتوربایا خیلی پرتغال رو دوست داشتم اما از این پسرک حیف نون بدم میاد بهتره اسپانیا ببره شرط رو حاضری ببندی؟ آقا ژاپن چیکا کرد؟ ژاپن خوب بازی کرد وحذف شد تو پنالتی ها5-3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده