anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ با سلام خدمت بر و بکس فوتبالی عزیز... هدف از ایجاد این تاپیک برقراری یک محیط جذاب و زیبا بین بچه های گفتگوی آزاد برای شرط بندی های 2 و چند نفره روی بازی های جام جهانی می باشد...شرط بندی نمی تواند پولی باشد و تنها سر روکم کنی و چیزهای ارزون می تونیم شرط بندی کنیم مثل یک چای قلیون...هات چاکلت...معجون بابارحیم...دونر نشاط و... کلا امیدوارم قوانین انجمن رو رعایت کنیم و به همدیگه احترام بگذاریم در مواقع لازم سکوت کنیم وبه خاطر داشته باشیم: ارسال اسپم در این مکان ممنوع است چون امکان داره شرطبندی ها توش گم بشه 2 نفری هم که شرط می بندن باید جفتشون پست بزنن تا یه وقت اون یکی پست رو پاک نکنه بزنه زیرش...موفق و موید باشید....بنیاد خبر پراکنی حاج قارون قمارباز شرکت بانوان عزیز در مسابقه کاملا آزاد است 14 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ خوب...ببینم...اولین نفر کی پایه است سر بازی آلمان انگلیس شرط ببندیم:167:...من سر آلمان می بندم...کسی با من همراه میشه...می تونیم 2 نفری سر آلمان ببندیم...طرف مقابل هم سر انگلیس 3 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ خوب...حالا بازی آرژانتین مکزیک...من سر مکزیک می بندم...کی میاد جلوی من لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ بنده با افتخار اعلام میکنم که انگلیس سوسکتون میکنه عمرا آلمان زورش به انگلیس برسه... :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 4 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ بنده با افتخار اعلام میکنم که انگلیس سوسکتون میکنه عمرا آلمان زورش به انگلیس برسه... :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v جمع کن کاسه کوزه رو بابا...با اون کاپیتان منحرفتون...:167: اصن حالا که اینتور شد شرط سر یه چایی قلیون قهوه خونه سی گل فرحزاد...قبول؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ (من خودم آرژانتینیم)ولی تو این بازی میگم فاشیستا میبرن:eyepopping: اینگیلیسو میترکونن.آخه اینام تیمه با اون امیل هسکیه پیر پاتال:icon_pf (10): 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ جمع کن کاسه کوزه رو بابا...با اون کاپیتان منحرفتون...:167:اصن حالا که اینتور شد شرط سر یه چایی قلیون قهوه خونه سی گل فرحزاد...قبول؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بی ادب به کاپیتان تیم ما چیکار داری آخه ؟ فردا میزنیم اون دربازه بان دراز قناستون رو درب و داغون میکنیم میبینی... :icon_razz: قبوووووووووووول دادش... آماده شو که یه 100 تومنی پیادت کنم... (من خودم آرژانتینیم)ولی تو این بازی میگم فاشیستا میبرن:eyepopping:اینگیلیسو میترکونن.آخه اینام تیمه با اون امیل هسکیه پیر پاتال:icon_pf (10): آره... من یه قدمم پا رو فرا تر میزارم... فردا انگلیس اصلا نمیزاره شما درست پاس کاری کنید... رضا میدونه من تو اینکار استادم... آنچه میگم میشه... 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ بی ادب به کاپیتان تیم ما چیکار داری آخه ؟ فردا میزنیم اون دربازه بان دراز قناستون رو درب و داغون میکنیم میبینی... :icon_razz: قبوووووووووووول دادش... آماده شو که یه 100 تومنی پیادت کنم... آره... من یه قدمم پا رو فرا تر میزارم... فردا انگلیس اصلا نمیزاره شما درست پاس کاری کنید... رضا میدونه من تو اینکار استادم... آنچه میگم میشه... شما یکم به وین رونی استُپ یاد بده بعد نزار آلمانیا پاس کاری کنن. معلوم نیس قبل بازی چیکار میکنه فک کنم کار کار ووو زیلایه هااااااااا لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ شما یکم به وین رونی استُپ یاد بده بعد نزار آلمانیا پاس کاری کنن.معلوم نیس قبل بازی چیکار میکنه فک کنم کار کار ووو زیلایه هااااااااا شما شرط می بندی...من میگم مکزیک می زنه...سر یه ذرت مکزیکی باهات شرط می بندم...قبووول؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ شما شرط می بندی...من میگم مکزیک می زنه...سر یه ذرت مکزیکی باهات شرط می بندم...قبووول؟؟؟ سر آرژانتین میبندم ...................... 2 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ خوب...ببینم...اولین نفر کی پایه است سر بازی آلمان انگلیس شرط ببندیم:167:...من سر آلمان می بندم...کسی با من همراه میشه...می تونیم 2 نفری سر آلمان ببندیم...طرف مقابل هم سر انگلیس من که میگم آلمان :167: 1 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ خوب...حالا بازی آرژانتین مکزیک...من سر مکزیک می بندم...کی میاد جلوی من آرژانتین 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ آرژانتین به به اومدی اینورا؟؟؟؟؟؟ بچه مثبت شدی؟؟:eyepopping: 1 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ من که میگم آلمان :167: آرژانتین من ژتونمو مصرف کردم...شما باید منتظر نفر بعدی باشی لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ به به اومدی اینورا؟؟؟؟؟؟بچه مثبت شدی؟؟:eyepopping: شلوغ نکن بچه الان لو میریم :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ من از انگلیس متنفرم ولی عقل و منطقمیگه که انگلیس میبره...دیگه حرف نباشه..:w00: اون ور هم مکزیک میزنه آرژانتینو...... 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ من از انگلیس متنفرم ولی عقل و منطقمیگه که انگلیس میبره...دیگه حرف نباشه..:w00: اون ور هم مکزیک میزنه آرژانتینو...... ديگه اين ورا پيدات نشه هاااااا آلمان انگليس رو 2-1 ميبره آرانتين 2-0 مكزيك رو ميزنه:girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده