mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ بابا اینترنت و اونترنت نداره.جفتش یکیه.باید همه اینو بدونیم.اما اگه کسی خودشو به ندونستن میزنه حتما" یه جایی خودشو لو میده. 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ راستي تو با arashpak باشگاه نسبتي نداري؟؟ 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۸۹ بقیه میگن من شخصیت اینترنتیم با خارج نتی 179 درجه فرق داره ولی اینطور نی:pichak29: 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۸۹ بقیه میگن من شخصیت اینترنتیم با خارج نتی 179 درجه فرق دارهولی اینطور نی:pichak29: منم شنیدم فرق میکنی خیلی آروم و ساکتی ظاهرا:ws3: 5 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۸۹ بقیه میگن من شخصیت اینترنتیم با خارج نتی 179 درجه فرق دارهولی اینطور نی:pichak29: حالا چرا 180 نشده ؟ها ؟اون یه درجه چیه ؟ 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۸۹ حالا چرا 180 نشده ؟ها ؟اون یه درجه چیه ؟ اون یه درجه سر به هوا بودنشه!!! 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۸۹ راستي تو با arashpak باشگاه نسبتي نداري؟؟ . . . .فک کنم این پنجمین اسمی باشه که گفته میشه ! اسم اینجام که معلومه ...اسم واقعیمم محمد ..یا به قول رفقا ممد ..حالا اگه نشناختی بگو بیشتر بگم . 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۸۹ .. . .فک کنم این پنجمین اسمی باشه که گفته میشه ! اسم اینجام که معلومه ...اسم واقعیمم محمد ..یا به قول رفقا ممد ..حالا اگه نشناختی بگو بیشتر بگم . یادش بخیر داداش ارش پاک پسر خوب و بسیار مودبی بود اهل نوشتن و داستان و خلاصه اهل دل بود 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۸۹ شخصیت اینترنیتی همونی که بیشتر بچه های اینجا دارند .یعنی بعضی صفتها مث شادی ، غم ، غرور ، بی تفاوتی ، احساسی و حساس یا زود رنج ، درون گرا، پررویی و بی ادبی، مهربونی ...وغیرو حالا اونترنتی چیه ؟ همون صفتای بالایی بی هیچ تفاوتی .. اما نکته اینجاست که احتمال زیاد داره که این دوتا یعنی شخصیت اینترنتی با اونترنی فرق کنه . مثلا ممکنه یه کاربری اینجا خیلی بی ادب باشه اما بیرون نت به نظر خیلی با دب بیاد ..چون اینجا راحت تر میتونه اون خود واقعیشو رو کنه . یا یکی پیدا شه که خیلی به نظر حراف و اکتیو بیاد اما تو دنیای واقعی لکنت زبون داشته باشه روش نشه حرف بزنه.. رو این حساب میگم تفاوت بین اینترنتی و اونترنتی زیاده اما طبق قانون دوم ارش سه نقطه :هرچه این دوشخصیت به هم نزدیکتر باشه ادم بهتر ، تو دل بروتر ، موفق تر، نه فقط اینجا بلکه همهجا چون خود خودشه .. نمونش خود من ... اوهوم.............. بچه م چقد خودشو تحویل می گیره 1 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ منم با فرناز موافقم اونهایی که تظاهر میکنن تو مدت طولانی مشکل دارن البته یه جورهایی هم میشه فهمید ... اونچه زیاده اینه که ما وقتی تو دنیای مجازی با یکی دوستیم یه تصویر ذهنی واسه خودمون میسازیم با توجه به خصوصیاتش که وقتی واقعیت رو میبینیم اکثرا تعجب میکنیم من با یه دختره 8ماه دوست بودم هر روزم با هم چه با گوشی چه نت ارتباط داشتم ،روزی که دیدمش متعجب شدم چون با تصورم فرق داشت نه اینکه اون تظاهر میکرده به چیزی که نبوده 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۳ بسیار متفاوت یه چی میگم یه چی میشنوی اصلا 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ تاپيك جالبه... منو هركس ديده.. گفته اينجا احساس ميكرديم خيلي زود رنج و خشن باشي.. ولي در اونترنتي.. ميگن مهربون و اصلا خشن نيستي.. من اعتقاد دارم به اينكه. اينجا نوشته هامونه كه حكم اخلاق رو داره براي ديگران.. و لحن نوشتن معلوم نميكنه كه كاربري خشنه يا نه خيلي با احساسه يا منطقي.. اينجا از روي لحن نوشتن قضاوت ميشه.. البته اينو بگم. هركسي از خشانت يه تعريفي داره.... 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ من به شخصه اخلاقم 179.5 درجه با اخلاقم درین جا متفاوته دیگه حدس بزنین چه اخلاقی دارم 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ فک میکنم تو فضای مجازی آدما بیشتر خودشون باشن حداقل من اینطورم و تو دنیای مجازی با شخصیت واقعی خودم هستم اما تو دنیای واقعی تا حدود زیادی بنا به مصالح مجبورم نقش بازی کنم 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ فرقی ندارم فقط گاهی اینجا راحتتر حرف میزنم!! 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ فک میکنم تو فضای مجازی آدما بیشتر خودشون باشن حداقل من اینطورم و تو دنیای مجازی با شخصیت واقعی خودم هستم اما تو دنیای واقعی تا حدود زیادی بنا به مصالح مجبورم نقش بازی کنم دقیقا متاسفانه همینطوره مهدی منم دردم اینه 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ ولی من همیشه بیرون مجازیم همینجوره اخلاقم کلهم راحتم اینجا هم با یک سربا نمیتونم گرم بگیرم تو واقعیت هم همینجوره هم اینجا شیطونم هم اونجا 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ ولی من همیشه بیرون مجازیم همینجوره اخلاقم کلهم راحتم اینجا هم با یک سربا نمیتونم گرم بگیرم تو واقعیت هم همینجوره هم اینجا شیطونم هم اونجا این خوبه ولی موقعیت های شغلی ایجاب میکنه اونی نباشی که میخوای البته تو شغلهای دولتی این مسئله خیلی درشت میشه :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده