رفتن به مطلب

تفاوته شخصیت اینترنتی و شخصیت اونترنتی

ارسال های توصیه شده

بابا اینترنت و اونترنت نداره.جفتش یکیه.باید همه اینو بدونیم.اما اگه کسی خودشو به ندونستن میزنه حتما" یه جایی خودشو لو میده.

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 46
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بقیه میگن من شخصیت اینترنتیم با خارج نتی 179 درجه فرق داره:ws51:

ولی اینطور نی:pichak29:

منم شنیدم فرق میکنی خیلی آروم و ساکتی ظاهرا:ws3::ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه
راستي تو با arashpak باشگاه نسبتي نداري؟؟ :ws52:

.

.

.

.فک کنم این پنجمین اسمی باشه که گفته میشه !

اسم اینجام که معلومه ...اسم واقعیمم محمد ..یا به قول رفقا ممد ..حالا اگه نشناختی بگو بیشتر بگم .

• Like 2
لینک به دیدگاه
.

.

.

.فک کنم این پنجمین اسمی باشه که گفته میشه !

اسم اینجام که معلومه ...اسم واقعیمم محمد ..یا به قول رفقا ممد ..حالا اگه نشناختی بگو بیشتر بگم .

یادش بخیر داداش ارش پاک پسر خوب و بسیار مودبی بود اهل نوشتن و داستان و خلاصه اهل دل بود :banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
شخصیت اینترنیتی همونی که بیشتر بچه های اینجا دارند .

یعنی بعضی صفتها مث شادی ، غم ، غرور ، بی تفاوتی ، احساسی و حساس یا زود رنج ، درون گرا، پررویی و بی ادبی، مهربونی ...وغیرو

حالا اونترنتی چیه ؟ همون صفتای بالایی بی هیچ تفاوتی ..

اما نکته اینجاست که احتمال زیاد داره که این دوتا یعنی شخصیت اینترنتی با اونترنی فرق کنه .

مثلا ممکنه یه کاربری اینجا خیلی بی ادب باشه اما بیرون نت به نظر خیلی با دب بیاد ..چون اینجا راحت تر میتونه اون خود واقعیشو رو کنه .

یا یکی پیدا شه که خیلی به نظر حراف و اکتیو بیاد اما تو دنیای واقعی لکنت زبون داشته باشه روش نشه حرف بزنه..

رو این حساب میگم تفاوت بین اینترنتی و اونترنتی زیاده

اما طبق قانون دوم ارش سه نقطه :هرچه این دوشخصیت به هم نزدیکتر باشه ادم بهتر ، تو دل بروتر ، موفق تر، نه فقط اینجا بلکه همهجا چون خود خودشه ..

نمونش خود من ...

اوهوم..............

بچه م چقد خودشو تحویل می گیره :ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه

منم با فرناز موافقم اونهایی که تظاهر میکنن تو مدت طولانی مشکل دارن البته یه جورهایی هم میشه فهمید ...

اونچه زیاده اینه که ما وقتی تو دنیای مجازی با یکی دوستیم یه تصویر ذهنی واسه خودمون میسازیم با توجه به خصوصیاتش که وقتی واقعیت رو میبینیم اکثرا تعجب میکنیم

من با یه دختره 8ماه دوست بودم هر روزم با هم چه با گوشی چه نت ارتباط داشتم ،روزی که دیدمش متعجب شدم چون با تصورم فرق داشت نه اینکه اون تظاهر میکرده به چیزی که نبوده:ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 4 سال بعد...

تاپيك جالبه...

منو هركس ديده.. گفته اينجا احساس ميكرديم خيلي زود رنج و خشن باشي.. ولي در اونترنتي.. ميگن مهربون و اصلا خشن نيستي..

من اعتقاد دارم به اينكه. اينجا نوشته هامونه كه حكم اخلاق رو داره براي ديگران.. و لحن نوشتن معلوم نميكنه كه كاربري خشنه يا نه خيلي با احساسه يا منطقي..

اينجا از روي لحن نوشتن قضاوت ميشه..

البته اينو بگم. هركسي از خشانت يه تعريفي داره....:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

فک میکنم تو فضای مجازی آدما بیشتر خودشون باشن حداقل من اینطورم و تو دنیای مجازی با شخصیت واقعی خودم هستم اما تو دنیای واقعی تا حدود زیادی بنا به مصالح مجبورم نقش بازی کنم :sigh:

• Like 2
لینک به دیدگاه
فک میکنم تو فضای مجازی آدما بیشتر خودشون باشن حداقل من اینطورم و تو دنیای مجازی با شخصیت واقعی خودم هستم اما تو دنیای واقعی تا حدود زیادی بنا به مصالح مجبورم نقش بازی کنم :sigh:

دقیقا متاسفانه همینطوره مهدی منم دردم اینه:sigh:

• Like 3
لینک به دیدگاه

ولی من همیشه بیرون مجازیم همینجوره اخلاقم کلهم راحتم اینجا هم با یک سربا نمیتونم گرم بگیرم تو واقعیت هم همینجوره

هم اینجا شیطونم هم اونجا:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
ولی من همیشه بیرون مجازیم همینجوره اخلاقم کلهم راحتم اینجا هم با یک سربا نمیتونم گرم بگیرم تو واقعیت هم همینجوره

هم اینجا شیطونم هم اونجا:ws3:

این خوبه ولی موقعیت های شغلی ایجاب میکنه اونی نباشی که میخوای

البته تو شغلهای دولتی این مسئله خیلی درشت میشه :icon_pf (34):

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...