mohsen 88 10106 ارسال شده در 3 مهر، 2010 بابا اینترنت و اونترنت نداره.جفتش یکیه.باید همه اینو بدونیم.اما اگه کسی خودشو به ندونستن میزنه حتما" یه جایی خودشو لو میده. 1
میلاد 24047 ارسال شده در 8 مهر، 2010 بقیه میگن من شخصیت اینترنتیم با خارج نتی 179 درجه فرق داره ولی اینطور نی:pichak29: 5
شقایق31 40377 ارسال شده در 8 مهر، 2010 بقیه میگن من شخصیت اینترنتیم با خارج نتی 179 درجه فرق دارهولی اینطور نی:pichak29: منم شنیدم فرق میکنی خیلی آروم و ساکتی ظاهرا:ws3: 5
هولدن کالفیلد 19948 سازنده ارسال شده در 8 مهر، 2010 بقیه میگن من شخصیت اینترنتیم با خارج نتی 179 درجه فرق دارهولی اینطور نی:pichak29: حالا چرا 180 نشده ؟ها ؟اون یه درجه چیه ؟ 3
am in 25041 ارسال شده در 8 مهر، 2010 حالا چرا 180 نشده ؟ها ؟اون یه درجه چیه ؟ اون یه درجه سر به هوا بودنشه!!! 4
هولدن کالفیلد 19948 سازنده ارسال شده در 8 مهر، 2010 راستي تو با arashpak باشگاه نسبتي نداري؟؟ . . . .فک کنم این پنجمین اسمی باشه که گفته میشه ! اسم اینجام که معلومه ...اسم واقعیمم محمد ..یا به قول رفقا ممد ..حالا اگه نشناختی بگو بیشتر بگم . 2
سارا-افشار 36440 ارسال شده در 8 مهر، 2010 .. . .فک کنم این پنجمین اسمی باشه که گفته میشه ! اسم اینجام که معلومه ...اسم واقعیمم محمد ..یا به قول رفقا ممد ..حالا اگه نشناختی بگو بیشتر بگم . یادش بخیر داداش ارش پاک پسر خوب و بسیار مودبی بود اهل نوشتن و داستان و خلاصه اهل دل بود 3
.FatiMa 36560 ارسال شده در 8 مهر، 2010 شخصیت اینترنیتی همونی که بیشتر بچه های اینجا دارند .یعنی بعضی صفتها مث شادی ، غم ، غرور ، بی تفاوتی ، احساسی و حساس یا زود رنج ، درون گرا، پررویی و بی ادبی، مهربونی ...وغیرو حالا اونترنتی چیه ؟ همون صفتای بالایی بی هیچ تفاوتی .. اما نکته اینجاست که احتمال زیاد داره که این دوتا یعنی شخصیت اینترنتی با اونترنی فرق کنه . مثلا ممکنه یه کاربری اینجا خیلی بی ادب باشه اما بیرون نت به نظر خیلی با دب بیاد ..چون اینجا راحت تر میتونه اون خود واقعیشو رو کنه . یا یکی پیدا شه که خیلی به نظر حراف و اکتیو بیاد اما تو دنیای واقعی لکنت زبون داشته باشه روش نشه حرف بزنه.. رو این حساب میگم تفاوت بین اینترنتی و اونترنتی زیاده اما طبق قانون دوم ارش سه نقطه :هرچه این دوشخصیت به هم نزدیکتر باشه ادم بهتر ، تو دل بروتر ، موفق تر، نه فقط اینجا بلکه همهجا چون خود خودشه .. نمونش خود من ... اوهوم.............. بچه م چقد خودشو تحویل می گیره 1
hodaa 5489 ارسال شده در 8 مهر، 2010 منم با فرناز موافقم اونهایی که تظاهر میکنن تو مدت طولانی مشکل دارن البته یه جورهایی هم میشه فهمید ... اونچه زیاده اینه که ما وقتی تو دنیای مجازی با یکی دوستیم یه تصویر ذهنی واسه خودمون میسازیم با توجه به خصوصیاتش که وقتی واقعیت رو میبینیم اکثرا تعجب میکنیم من با یه دختره 8ماه دوست بودم هر روزم با هم چه با گوشی چه نت ارتباط داشتم ،روزی که دیدمش متعجب شدم چون با تصورم فرق داشت نه اینکه اون تظاهر میکرده به چیزی که نبوده 3
masi eng 47045 ارسال شده در 11 دی، 2014 تاپيك جالبه... منو هركس ديده.. گفته اينجا احساس ميكرديم خيلي زود رنج و خشن باشي.. ولي در اونترنتي.. ميگن مهربون و اصلا خشن نيستي.. من اعتقاد دارم به اينكه. اينجا نوشته هامونه كه حكم اخلاق رو داره براي ديگران.. و لحن نوشتن معلوم نميكنه كه كاربري خشنه يا نه خيلي با احساسه يا منطقي.. اينجا از روي لحن نوشتن قضاوت ميشه.. البته اينو بگم. هركسي از خشانت يه تعريفي داره.... 2
ENG.SAHAND 31647 ارسال شده در 12 دی، 2014 من به شخصه اخلاقم 179.5 درجه با اخلاقم درین جا متفاوته دیگه حدس بزنین چه اخلاقی دارم 3
Lean 56970 ارسال شده در 12 دی، 2014 فک میکنم تو فضای مجازی آدما بیشتر خودشون باشن حداقل من اینطورم و تو دنیای مجازی با شخصیت واقعی خودم هستم اما تو دنیای واقعی تا حدود زیادی بنا به مصالح مجبورم نقش بازی کنم 2
ENG.SAHAND 31647 ارسال شده در 12 دی، 2014 فک میکنم تو فضای مجازی آدما بیشتر خودشون باشن حداقل من اینطورم و تو دنیای مجازی با شخصیت واقعی خودم هستم اما تو دنیای واقعی تا حدود زیادی بنا به مصالح مجبورم نقش بازی کنم دقیقا متاسفانه همینطوره مهدی منم دردم اینه 3
شقایق31 40377 ارسال شده در 12 دی، 2014 ولی من همیشه بیرون مجازیم همینجوره اخلاقم کلهم راحتم اینجا هم با یک سربا نمیتونم گرم بگیرم تو واقعیت هم همینجوره هم اینجا شیطونم هم اونجا 2
ENG.SAHAND 31647 ارسال شده در 12 دی، 2014 ولی من همیشه بیرون مجازیم همینجوره اخلاقم کلهم راحتم اینجا هم با یک سربا نمیتونم گرم بگیرم تو واقعیت هم همینجوره هم اینجا شیطونم هم اونجا این خوبه ولی موقعیت های شغلی ایجاب میکنه اونی نباشی که میخوای البته تو شغلهای دولتی این مسئله خیلی درشت میشه :icon_pf (34):
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری