ghazal-1 62 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ یعنی چی ناراحت میشی ...بیخودی قصیه رو جدی می گیری ..نکنه راست راستی فک کردی اینجا دنیای واقعیه .. بابا بی خیال اینجا همه چیش مجازی ،ناراحتی دعوا هاش ، بجث ها و جتی دوس داشتناش ... چیزای مجازی یا عیر واقعی هم هیچ ارزشی ندارن..تو هم الکی بهش دل خوش نباش .. حالا تو همه اینا شاید یه کم بشه رو شوخی ها و خوش گدرو شادیاش حساب باز کرد و لی الباقی مفت ارزش نداره .. البته اینجا یه جورایی کمک میکنه ادم خودشو بشناسه و با درونیات خودش اشنا شه نه با کاربرای دیگه ...اونم نه زیاد .. پس الگه کسی بهت چیزی گفت اولا جدی نگیر دوما تو هم جوابش و بده اما نه جدی دهما ... ار قدیم گفتن به چیز(یا کسی ) که دل نداره دل نبند . جالا اونایی که بچه مدرسه یند پاشن برن سر درس و مشقتون اینجا نمره نمیدن درسا هم پاس نمیشن تازه پاس کردن که هنر نیس معدل باید بالا باشه .... گفتم منم تو اینجا یه خورده تجربم کمه بیام ببینم چی گفتی 1 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ دارم برات دس میزنم تشکر بابت ..حرفات درسته اما نه کاملا بنابراین ..اجازه میدی منم نظر خودمو داشته باشم .. موافقم. 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ دنیای اینجا مجازیه درستولی ادمای پشت این کاربرا مجازی نیستن اقا ارش! واقعا ادمن! هر چند شاید شخصیت واقعیشونو نداشته باشن! بنابراین اصلا با حرفاتون موافق نیستم من واقعیتهای زیادی رو تو همین دنیا دیدم. دوستای زیادی رو تو همین دنیا پیدا کردم که به دنیای واقعیمم پیوند خوردن کسایی که شاید هیچ وقت تو دنیای واقعی باهاشون اشنا نمیشدم. باهاشون همکلام نمیشدم و ...! ولی خب خیلی هم دیدم که دید شمارو داشتن و (بلانسبت) باعث رنجش و ... خیلیها شدن که فقط بخندن یا چون دنیا مجازی بود خیلیهارو فریب دادن و دروغ گفتن و ... در کل به نظرم اینجا هم یه جامعه و یه نمونه ی کوچیک از دنیای واقعیه. به همون اندازه که درستی و راستی داره دروغ و فریبم داره. به همون اندازه که بده خوبم هست و البته یه حسن بزرگ داره اونم اینه که راحت تر میتونی مشکلات اینجارو حل کنی یا فراموش کنی و یا با کسایی که خوشت نمیاد قطع رابطه کنی که این تو دنیای واقعی سخت و حتی گاهی غیرممکنه! بشدت تایید میشود..مریم میدونه چرا 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ یعنی چی ناراحت میشی ...بیخودی قصیه رو جدی می گیری ..نکنه راست راستی فک کردی اینجا دنیای واقعیه .. بابا بی خیال اینجا همه چیش مجازی ،ناراحتی دعوا هاش ، بجث ها و جتی دوس داشتناش ... چیزای مجازی یا عیر واقعی هم هیچ ارزشی ندارن..تو هم الکی بهش دل خوش نباش .. حالا تو همه اینا شاید یه کم بشه رو شوخی ها و خوش گدرو شادیاش حساب باز کرد و لی الباقی مفت ارزش نداره .. البته اینجا یه جورایی کمک میکنه ادم خودشو بشناسه و با درونیات خودش اشنا شه نه با کاربرای دیگه ...اونم نه زیاد .. پس الگه کسی بهت چیزی گفت اولا جدی نگیر دوما تو هم جوابش و بده اما نه جدی دهما ... ار قدیم گفتن به چیز(یا کسی ) که دل نداره دل نبند . جالا اونایی که بچه مدرسه یند پاشن برن سر درس و مشقتون اینجا نمره نمیدن درسا هم پاس نمیشن تازه پاس کردن که هنر نیس معدل باید بالا باشه .... غلطه... 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ "فروم نمونه کوچکی از جامعه است..." شادمهرباز خطاب به یوزا چندماه پیش 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ "فروم نمونه کوچکی از جامعه است..." شادمهرباز خطاب به یوزا چندماه پیش منم اون حدیث مذکور رو یادمه! 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ نمی دونم شاید این حرفم مسخره بیاد ولی من اصلا چت روم رو دوست ندارم همش هم چن بار باهاش کار کردم اما باشگاه مهندسان و اینجا رو برعکس خیلی دوس دارم 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ من جدی میگیرم، اینجا دوستای خیلی خوبی دارم! وقتی بهم احترام بذاریم جامعه مجازی سالمتری داریم! اینجا اکثرا شخصیت واقعی خودشون رو نشون میدن چون فک میکنن کسی نمیبیندشون! اینجا با افرادی آشنا شدم که خیلی بهم کمک کردن! مثلا سهیل، میدونم اگه کاری برام پیش اومد و رفتم تبریز میتونه کمک خوبی باشه و اونم همینطور میدونه تو رشت آشنا داره! این احترام معنیش این نی که چپ و راست همدیگرو تأیید کنیم، من یکی که اگه از چیزی خوشم نیاد میگم! بچه هایی که منو از قبل میشناسن میدونن چقد رکم! شما به نظرم سابقه زیادی تو فروم بازی نداری! چون اگه مثلا باشگاه مهندسان قبل از انتخابات رو میشناختی همچین حرفی رو نمیزدی! محیطی فعال و بسیار دوستانه که خدا میدونه باعث آشنایی و دوستی جاودانه بین خیلیا شد! من خودم دو مورد ازدواج بین بکس باشگاه که اونجا باهم آشنا شده بودن رو یادمه! محیط مجازی جائیه برای تمرین دنیای واقعی 8 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ من جدی میگیرم، اینجا دوستای خیلی خوبی دارم!وقتی بهم احترام بذاریم جامعه مجازی سالمتری داریم! اینجا اکثرا شخصیت واقعی خودشون رو نشون میدن چون فک میکنن کسی نمیبیندشون! اینجا با افرادی آشنا شدم که خیلی بهم کمک کردن! مثلا سهیل، میدونم اگه کاری برام پیش اومد و رفتم تبریز میتونه کمک خوبی باشه و اونم همینطور میدونه تو رشت آشنا داره! این احترام معنیش این نی که چپ و راست همدیگرو تأیید کنیم، من یکی که اگه از چیزی خوشم نیاد میگم! بچه هایی که منو از قبل میشناسن میدونن چقد رکم! شما به نظرم سابقه زیادی تو فروم بازی نداری! چون اگه مثلا باشگاه مهندسان قبل از انتخابات رو میشناختی همچین حرفی رو نمیزدی! محیطی فعال و بسیار دوستانه که خدا میدونه باعث آشنایی و دوستی جاودانه بین خیلیا شد! من خودم دو مورد ازدواج بین بکس باشگاه که اونجا باهم آشنا شده بودن رو یادمه! محیط مجازی جائیه برای تمرین دنیای واقعی هییییییییییییییییییی یادش بخیر چه دورانی داشتیم چه شور و هیجان و امیدی 4 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ دختر ه چش سفید با من کل کل می کنی ..بزار مدیر بداخلاقه برگرده بهش میگم چادر سرت نمی کنی اخراجت کنه ! ای جان!! من عاجقه اخراجم!!:wubpink: 1 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ ای جان!!من عاجقه اخراجم!!:wubpink: راست ميگه .. چادرت كو تو ؟؟ سيندرلا كفش نداشت .. چادر كه داشت ! 1 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ راست ميگه .. چادرت كو تو ؟؟ سيندرلا كفش نداشت .. چادر كه داشت ! ای باباااااااااااا کجا چادر داش؟؟؟ من که تو کارتونش چیزی از چادر ندیدم ولی چیزای دیگه زیاد دیدم!!! :Ghelyon: 2 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ ای باباااااااااااا کجا چادر داش؟؟؟من که تو کارتونش چیزی از چادر ندیدم ولی چیزای دیگه زیاد دیدم!!! :Ghelyon: خوب اون پري مهربونه كه داشت ! خداييش ديگه اون يه چيزي داشت رو سرش هم پوشونده بود بعدم اون كزت بود چادر نمي كشيد سرش دختره ي چش سفيد :w13: سيندرلا از اولش نجيب بود 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ یعنی چی ناراحت میشی ...بیخودی قصیه رو جدی می گیری ..نکنه راست راستی فک کردی اینجا دنیای واقعیه .. بابا بی خیال اینجا همه چیش مجازی ،ناراحتی دعوا هاش ، بجث ها و جتی دوس داشتناش ... چیزای مجازی یا عیر واقعی هم هیچ ارزشی ندارن..تو هم الکی بهش دل خوش نباش .. حالا تو همه اینا شاید یه کم بشه رو شوخی ها و خوش گدرو شادیاش حساب باز کرد و لی الباقی مفت ارزش نداره .. البته اینجا یه جورایی کمک میکنه ادم خودشو بشناسه و با درونیات خودش اشنا شه نه با کاربرای دیگه ...اونم نه زیاد .. پس الگه کسی بهت چیزی گفت اولا جدی نگیر دوما تو هم جوابش و بده اما نه جدی دهما ... ار قدیم گفتن به چیز(یا کسی ) که دل نداره دل نبند . جالا اونایی که بچه مدرسه یند پاشن برن سر درس و مشقتون اینجا نمره نمیدن درسا هم پاس نمیشن تازه پاس کردن که هنر نیس معدل باید بالا باشه .... میخوام بگم : انسان هر رفتاری را تو هر جایی (چه مجازی و چه غیر مجازی) از خودش نشون میده , براش نهادینه میشه و تو ذهنش میمونه . بنا براین محیط ها مهم نیستند. مهم اینه که من سعی بکنم که کامل تر بشم. حالا از چه راهی ؟ از راه انتخاب صحیح رفتار و کردار و گفتار حتی در خواب . 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ :ubhuekdv133q83a7yy7 مگه شیه ؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ یعنی چی ناراحت میشی ...بیخودی قصیه رو جدی می گیری ..نکنه راست راستی فک کردی اینجا دنیای واقعیه .. بابا بی خیال اینجا همه چیش مجازی ،ناراحتی دعوا هاش ، بجث ها و جتی دوس داشتناش ... چیزای مجازی یا عیر واقعی هم هیچ ارزشی ندارن..تو هم الکی بهش دل خوش نباش .. حالا تو همه اینا شاید یه کم بشه رو شوخی ها و خوش گدرو شادیاش حساب باز کرد و لی الباقی مفت ارزش نداره .. البته اینجا یه جورایی کمک میکنه ادم خودشو بشناسه و با درونیات خودش اشنا شه نه با کاربرای دیگه ...اونم نه زیاد .. پس الگه کسی بهت چیزی گفت اولا جدی نگیر دوما تو هم جوابش و بده اما نه جدی دهما ... ار قدیم گفتن به چیز(یا کسی ) که دل نداره دل نبند . جالا اونایی که بچه مدرسه یند پاشن برن سر درس و مشقتون اینجا نمره نمیدن درسا هم پاس نمیشن تازه پاس کردن که هنر نیس معدل باید بالا باشه .... اونقدرا هم مجازی نیست...مثلاً اگر بری تو گرداب به سران حکومت فحش بدی،تو دنیای واقعی میان خفتت میکنن! لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ خوب اون پري مهربونه كه داشت ! خداييش ديگه اون يه چيزي داشت رو سرش هم پوشونده بود بعدم اون كزت بود چادر نمي كشيد سرش دختره ي چش سفيد :w13: سيندرلا از اولش نجيب بود خب من همون نجیبه ام دیگه...نشناختی؟؟ یهنی انقد عوض شدم؟؟ :wubpink: 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جات خالیه آرش چند وقته نیستی کمبود خودت و تاپیکات احساس میشه ابین تاپیکت و باید با آب طلا نوشت مرسییییی 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده