Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ سوال سوال بچه ها شما تو درساتون طراحی فرودگاه دارید ؟ 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ سوال سوال بچه ها شما تو درساتون طراحی فرودگاه دارید ؟ نه , ما که نداشتیم , اما یه کتاب دارمairport design and operation, طراحی فرودگاه،طراحی وراه بری, کتابش فارسی نیست, 18 مگابایته , فک کنم خوب باشه لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ نه , ما که نداشتیم , اما یه کتاب دارمairport design and operation, طراحی فرودگاه،طراحی وراه بری, کتابش فارسی نیست, 18 مگابایته , فک کنم خوب باشه نه کتاب نمیخوام ، زیاد دارم آخه معماریا دارن، میخوام ببینم به شما چی میگن تو این درس؟ محتواش با ما یکیه یا نه؟ :JC_thinking: لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ سلام یه چند تا عکس از اثرات افراد مشهور معماری میخواستم که الگو هم داشته باشه که میخوام ماکتشو بسازم! فقط اگه میشه زود! ممنون! 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ 10 تا عکس از ساختمان می خوام با تحلیلش (نما - کادر زاویه و .....) 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ سلام یه چند تا عکس از اثرات افراد مشهور معماری میخواستم که الگو هم داشته باشه که میخوام ماکتشو بسازم! فقط اگه میشه زود! ممنون! الگو منظورت پلانه؟ اگه هم نما و هم الگو رو می خوای سایت archdaily.com رو پیشنهاد می دم چون همه ی مدارک یه ساختمون هست.... مثلا" اینو ببین...خانه ی آبشار فرانک لوید رایت: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اکا بستگی داره با چه مقباسی می خوای بسازی... 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ 10 تا عکس از ساختمان می خوام با تحلیلش (نما - کادر زاویه و .....) نزن خودتو چه ساختمونی؟ کادر زاویه یعنی چی؟ 2 لینک به دیدگاه
ehsan.amini 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ سلام من یک پروژه در مورد بهرام شیردل می خواهم فایل word باشه لطفا کمکم کنید لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ ساختمونش فرقی نمی کنه خوشگل باشه یعنی توضیح بدیم نما ساختمون چیه کادر بندی عکس چجوریه زاویه دید عکس چیه پرسپکتیو داره یا نه و .....:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
amin_architect22 443 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ سلام.... من یه تحقیق راجع به معماری قبل از اسلام میخواستم...کسی میتونه کمک کنه؟ لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ سلام....من یه تحقیق راجع به معماری قبل از اسلام میخواستم...کسی میتونه کمک کنه؟ توی بخش مقالات معماری تو دانشکده ی مجازی ببین هست.... 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ ساختمونش فرقی نمی کنه خوشگل باشه یعنی توضیح بدیم نما ساختمون چیه کادر بندی عکس چجوریه زاویه دید عکس چیه پرسپکتیو داره یا نه و .....:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ در مورد معماری معاصر تو کشورای عربی کسی اطلاعاتی نداره؟؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 مثلا معماری معاصر تو دبی یا عربستان لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ در مورد معماری معاصر تو کشورای عربی کسی اطلاعاتی نداره؟؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 مثلا معماری معاصر تو دبی یا عربستان کنزو تانگه یه کارایی تو عربستان انجام داده.... توضیحاتش تو این لینکا هست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این لینک هم ببین شاید بدردت خورد http://www.asiarooms.com/en/travel-guide/saudi-arabia/culture-of-saudi-arabia/architecture-of-saudi-arabia.html 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ کنزو تانگه یه کارایی تو عربستان انجام داده....توضیحاتش تو این لینکا هست http://archnet.org/library/sites/one-site.jsp?site_id=1427 http://archnet.org/library/sites/one-site.jsp?site_id=1296 http://archnet.org/library/sites/one-site.jsp?site_id=1426 این لینک هم ببین شاید بدردت خورد http://www.asiarooms.com/en/travel-guide/saudi-arabia/culture-of-saudi-arabia/architecture-of-saudi-arabia.html وااااای عزیزم؛ دستت درد نکنههههههههههههههههههههههههههههههه:aghosh: لینک به دیدگاه
منيژه مظفري 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ سلام..خسته نباشيد..من جزوه درسي نظريه و روشهاي معماري دكتر اسلامي در مقطع ارشد رو ميخواستم و حتي المكان يك پروژه از اين درس..اگرم مال دكتر اسلامي نبود ايرادي نداره فقط ميخوام سرفصل هاي اين درس رو داشته باشم...مرسييي 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ سلام..خسته نباشيد..من جزوه درسي نظريه و روشهاي معماري دكتر اسلامي در مقطع ارشد رو ميخواستم و حتي المكان يك پروژه از اين درس..اگرم مال دكتر اسلامي نبود ايرادي نداره فقط ميخوام سرفصل هاي اين درس رو داشته باشم...مرسييي فکر کنم دکتر اسلامی دانشگاه تهران درس می دن...از دانشجوهای اونجا بپرسید بهتره لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ سلام من یک پروژه در مورد بهرام شیردل می خواهم فایل word باشه لطفا کمکم کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ سلام ، دوستان یه مشکل خیلی فوریه من نقشه هایی که از کسای دیگه میگیرم، فونتش تو کد نمیخونه و همش علامت سوال میشه میشه درستش کرد ؟ 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ سلام ، دوستان یه مشکل خیلی فوریهمن نقشه هایی که از کسای دیگه میگیرم، فونتش تو کد نمیخونه و همش علامت سوال میشه میشه درستش کرد ؟ آره حل می شه.فکر می کنم باید فونت کاتب داشته باشی بریزی تو فایل کدت! احتمالا کدت فونت فارسی نداره 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده