Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 15 اسفند، 2011 بچه ها از اسکتچاپ میشه به تری دی مکس export کرد یا برعکس؟ باید نسخه ی پرتابل اسکچاپ رو داشته باشی 1
sara_arch 2070 ارسال شده در 16 اسفند، 2011 alvaro sizaمنظورته دیگه...بسیار کارهای مینیمالیت و خوبی داشت....بسی خوشمان آمد ببینم چند تا کار شیک می تونم ازش پیدا کنم برات لینک می ذارم... بیشتر چی می خوای ازش؟ سلام مهناز جونم.من باید در مورد زندگی نامه و فلسفه و فکری که پشت کاراش بوده کار کنم .و چند نمونه از کارای مهمش رو معرفی کنم.ممنونم از کمکت عزیزم.در مورد شیوه ی فکر کردن و سبک کاراش هم می تونی کمکم کنی؟البته خیلی خیلی ممنون می شم عزیزم. 1
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 16 اسفند، 2011 سلام مهناز جونم.من باید در مورد زندگی نامه و فلسفه و فکری که پشت کاراش بوده کار کنم .و چند نمونه از کارای مهمش رو معرفی کنم.ممنونم از کمکت عزیزم.در مورد شیوه ی فکر کردن و سبک کاراش هم می تونی کمکم کنی؟البته خیلی خیلی ممنون می شم عزیزم. زیاد شد که انگلیسی باشه اشکالی نداره؟ 1
kimia 4172 ارسال شده در 16 اسفند، 2011 سلام دوستان اسکن صفحات 226 و227 و230و231و 234 و 235 و238 و239 کتاب سبک شناسی معماری ایرانی پیرنیا به گرداوری غلامحسین معماریان رو کسی می تونه برام بزاره؟ 1
Mahtab Ab 14 ارسال شده در 17 اسفند، 2011 کسایی که اطلاعات در مورد موزه می خوان من سعی میکنم تا فردا بزنم اینجا 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 17 اسفند، 2011 سلام دوستاناسکن صفحات 226 و227 و230و231و 234 و 235 و238 و239 کتاب سبک شناسی معماری ایرانی پیرنیا به گرداوری غلامحسین معماریان رو کسی می تونه برام بزاره؟ سلام؛ من اسکنر ندارم؛اما میتونم با دوربین دیجیتال عکس بگیرم و بهت بدم، اگه عکساش به دردت میخوره که تا غروب برات میذارم
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 17 اسفند، 2011 سلام دوستاناسکن صفحات 226 و227 و230و231و 234 و 235 و238 و239 کتاب سبک شناسی معماری ایرانی پیرنیا به گرداوری غلامحسین معماریان رو کسی می تونه برام بزاره؟
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 17 اسفند، 2011 کسایی که اطلاعات در مورد موزه می خوان من سعی میکنم تا فردا بزنم اینجا سلام...اگر می خواید مطلبی در مورد موزه بزارید ...ممنون می شم در ادامه ی لینکی که می ذارم اون رو بذارید تا از پراکندگی جلوگیری بشه http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=55448
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 17 اسفند، 2011 سلام، دوستان کسی یه فایل پی دی اف آموزش اسکچاپ داره ؟ تو بخش نرم افزار های معماری تاپیک آموزش اسکچاپ هست 2
Artaria 13629 ارسال شده در 17 اسفند، 2011 تو بخش نرم افزار های معماری تاپیک آموزش اسکچاپ هست اینجا سرعت نتم پایینه عکس و اینا لود نمیکنه، فایل پی دی اف کلیش نیست ؟
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 17 اسفند، 2011 اینجا سرعت نتم پایینه عکس و اینا لود نمیکنه، فایل پی دی اف کلیش نیست ؟ عکساش برای این لود نمی شه که آپلود سنتر تا چند روز مشکل داره...فکر نکنم کسی پی دی اف کرده باشه اونها رو 1
sara_arch 2070 ارسال شده در 17 اسفند، 2011 زیاد شد که انگلیسی باشه اشکالی نداره؟ فارسی باشه بهتره آخه خیلی وقتم کمه اما انگلیسی هم بود ترجمه می کنم مساله ای نیست.واقعا ممنون میشم عزیزم اگه کمکم کنی.باید دو تا پوستر A1 تا پنج شنبه درست کنم.:icon_pf (34):خیلی پوستراش بزرگه مطلب هایی هم که پیدا کردم کمه.مخصوصا در مورد فلسفی و سبک فکریش...مهناز جون جبران می کنم.:icon_gol: 1
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 17 اسفند، 2011 فارسی باشه بهتره آخه خیلی وقتم کمه اما انگلیسی هم بود ترجمه می کنم مساله ای نیست.واقعا ممنون میشم عزیزم اگه کمکم کنی.باید دو تا پوستر A1تا پنج شنبه درست کنم.:icon_pf (34):خیلی پوستراش بزرگه مطلب هایی هم که پیدا کردم کمه.مخصوصا در مورد فلسفی و سبک فکریش...مهناز جون جبران می کنم.:icon_gol: ببین اینا به دردت می خوره؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
lilac 5892 ارسال شده در 17 اسفند، 2011 سلام .... دوستان واسه طراحی نما عکس میخوام ایده بگیرم.....کسی میتونه کمکم کنه؟ 3
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 17 اسفند، 2011 سلام ....دوستان واسه طراحی نما عکس میخوام ایده بگیرم.....کسی میتونه کمکم کنه؟ چرا آخه اینحوری می گید...نمای چی؟ هزار مدل ساختمون داریم.... باز به نظرم برو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پراز ایدست 1
lilac 5892 ارسال شده در 17 اسفند، 2011 چرا آخه اینحوری می کید...نمای چی؟ هزار مدل ساختمون داریم....باز به نظرم برو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پرا ایدست چیکار کردم مگه؟...واسه طرحم هتله...حالا هر نمایی باشه
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 17 اسفند، 2011 چیکار کردم مگه؟...واسه طرحم هتله...حالا هر نمایی باشه آفرین...از اول بگو نمای هتل! تو archdaily بری...تو سرچش بزنی هتل برات شونصد تا هتل میاره 1
lilac 5892 ارسال شده در 17 اسفند، 2011 آفرین...از اول بگو نمای هتل!تو archdaily بری...تو سرچش بزنی هتل برات شونصد تا هتل میاره مرسی واسه راهنمایی... برم ببینم چیزی گیرم میاد 1
ارسالهای توصیه شده