Bana8 90 ارسال شده در 19 دی، 2011 طبق این پلان که یه طبقه هم هست و محدودیتی مثل پارکینگ و ... هم نداره بنظرم میتونه اینطوری هم باشه: هرچند اون قسمتی که مشخص کردم خیلی فاصله داره ولی خب اون قسمت طبق همون ستونگذاری خودشه. که بر این اساس: فکر میکنم کسی که تونسته اون فاصله ابی رو تیرریزی کنه حتما میتونه فاصله های کناریشو هم که به همون اندازست با همین فاصله درنظر بگیره و دیگه نیازی به ستون وسطش نباید باشه! بنابراین اگه اونطوری هم درنظر بگیری حتی کمتر هم میشه ستون بذاره. یعنی با فواصل بیشتر! یه چیزی مثل این شکل: (اگه اشتباه میکنم بگید لطفا) (اون مربع سمت چپ رو درنظر نگیرید جا موند!) به نظر خییییییییییلی عالیه . من نقشه اصلی ساختمون رو خواستم بدم واسم رسم کنن این رو بهش نشون میدم ببینم نظرش چیه
Gizmo 5887 ارسال شده در 19 دی، 2011 شاید فرهنگ تصویری معماری دی کی چینگ دارن...واژه نامه های ته کتابای مبانی و سازه و تاریخم هست... 3
Bana8 90 ارسال شده در 20 دی، 2011 سلام سوالم اینه که ستونهای کناری زمین یا همون پایه های فونداسیون های کناری رو چند سانتیمتر باید از لبه کناری زمین فاصله داد ؟ مثلا من الان یه نقشه دارم که عرضش 8.50 هست اما تو پلان آکس بندی شده 8.20 ! دلیلش چیه ؟ چون فونداسیون هارو باید چند سانتیمتر با کنار زمین فاصله بدیم که به دیوار همسایه نزدیک نشه ؟ 1
*mini* 37779 ارسال شده در 23 دی، 2011 سلام سوالم اینه که ستونهای کناری زمین یا همون پایه های فونداسیون های کناری رو چند سانتیمتر باید از لبه کناری زمین فاصله داد ؟ مثلا من الان یه نقشه دارم که عرضش 8.50 هست اما تو پلان آکس بندی شده 8.20 ! دلیلش چیه ؟ چون فونداسیون هارو باید چند سانتیمتر با کنار زمین فاصله بدیم که به دیوار همسایه نزدیک نشه ؟ سلام دوست عزیز.... از لبه کناری زمین منظورتون چیه؟؟؟ فونداسیون همیشه به دیوار کناری میچسبه ینی باید بچسبه.... اندازه های پلانت درسته......چون 8.50 پلان معماریت هست و 8.20 پلان ستون گذاریت......پلان ستون گذاری فاصله هاش آکس به آکس،ینی ستون به ستون اندازه گذاری میشه 2
farzaneh.y 2170 ارسال شده در 24 دی، 2011 سلام به همه دوستان کسی چیزی راجع به تناسب طلایی یا هندسه فراکتال و طرز کشیدنشون همینطور نظم در عین بی نظمی میدونی؟ 1
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 24 دی، 2011 سلام به همه دوستانکسی چیزی راجع به تناسب طلایی یا هندسه فراکتال و طرز کشیدنشون همینطور نظم در عین بی نظمی میدونی؟ امیدوارم این تایک مفید باشه برایت [h=1]نسبت طلایی در معماری[/h] 2
milad@azi 26 ارسال شده در 28 دی، 2011 سلام ب تمامی مهندسین عزیز... بچه ها من رشتم کشاورزیه ولی نامزدم معماری امشب بم زنگ زد گفت 1 هفتس تحقیق گرفته ولی نتونست پیدا کنه داد به من در بیارم مشکل اینه تا فردا غروبم وقت دارم... چندتاش رو تو این سایت پیدا کردم ولی فرمت فایلای دانلودی رو نمی دونم وقتی دانلود میکنم از شانس بدم بخاطر ی نرم افزار همشون زیپ میشن تا من تبدیل کنمشون..... این لیست مطالبی ک لازم دارم اگم عکس داشته باشه دست تک تکتون رو می بوسم.... منم چندتا مطلب دارم براتون میزارم تو مقالات.... میدان بزرگ بروکسل امیدان ستانیسلاس نانسی میدان وندوم میدان دووژ پاریس میدان مایور مادرید میدان رئال بارسلونا لطفا کمکم کنین 3
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 28 دی، 2011 سلام پسورد تمام فایلهای ذکر نشده انجمن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هست:JC_thinking:
milad@azi 26 ارسال شده در 28 دی، 2011 فرمتشون رو گفتم پسوردشون رو تو مطالب دیدم.... بعد تمام مطالبی که خواستمم نبود
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 28 دی، 2011 بروکسل http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=52756 میدان پلاس ووژ http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=541& 2
saeghe.n 29 ارسال شده در 29 دی، 2011 چندتا عکس از کار دست بچه ها معماری از پنجره ها میخواستم ابتدایی بشن ممنون 1
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 29 دی، 2011 چندتا عکس از کار دست بچه ها معماری از پنجره ها میخواستم ابتدایی بشن ممنون این مدلی خوبه؟ 2
amin_architect22 443 ارسال شده در 29 دی، 2011 سلام به همه معمارای عزیز... من دنبال نقشه روستای عربخیل نزدیک بابلسرم...نقشه خود روستا با نقشه توپوگرافی..خیلی احتیاج دارم.
spow 44203 ارسال شده در 29 دی، 2011 تو ویکی مپ wikimapia دنبالش گشتی؟ اینم تو این سایت بود ولی چیزی نیست! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
amin_architect22 443 ارسال شده در 29 دی، 2011 تو ویکی مپ wikimapia دنبالش گشتی؟اینم تو این سایت بود ولی چیزی نیست! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قبلا اینو رفتم..بازم دستت درد نکنه
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 29 دی، 2011 سلام به همه معمارای عزیز...من دنبال نقشه روستای عربخیل نزدیک بابلسرم...نقشه خود روستا با نقشه توپوگرافی..خیلی احتیاج دارم. توی گوگل مپ می تونی خود نقشه رو پیدا کنی....یا گوگل ارث 3
setare.blue 23086 ارسال شده در 29 دی، 2011 چندتا عکس از کار دست بچه ها معماری از پنجره ها میخواستم ابتدایی بشن ممنون کارایی که من حس میکنم به دردتون میخوره(همه پنجره ها سادس):icon_gol: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
ارسالهای توصیه شده