~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ ممنون . من یه مدتیه میرم فنی حرفه ای اما اونجا فقط دیوار چینی بهمون یاد میدن و بعد از چندماه هنوز نمیدونم چطوری باید پی ریزی و شناژ بندی کنم کسی کتاب یا مقاله ای میشناسه که بتونم خودم رو تو شناژ بندی قوی کنم ؟ واسه ساختمون پیچیده ای نمیخوام و فعلا فقط قصدم ساخت یه ساختمون یه طبقه هست نشريه 55...فك كنم مال سازمان برنامه ريز و بودجه بود... 800 و900 صفحه هس.. مراحل ساخت بنا رو توش ميگه... لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ موضوع طرحمون مجموعه سینما و تئاتره باید جلسه بعد چند تا از مصادیق خارجی رو با پلان و عکسهای داخلی و خارجی و .... ببرم واسه سمینار...می تونین کمکم کنین؟؟؟ چند تا مصداق خارجی بهم معرفی کنین حداقل چند تا اسم داشته باشم برم سرچ کنم....هیچی ندارم 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ موضوع طرحمون مجموعه سینما و تئاتره :vahidrk:باید جلسه بعد چند تا از مصادیق خارجی رو با پلان و عکسهای داخلی و خارجی و .... ببرم واسه سمینار...می تونین کمکم کنین؟؟؟ چند تا مصداق خارجی بهم معرفی کنین حداقل چند تا اسم داشته باشم برم سرچ کنم....هیچی ندارم جستجوی پردیس هنر ( محموعه ای شامل سینما- تئاتر و...) entertainment center 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ جستجوی پردیس هنر ( محموعه ای شامل سینما- تئاتر و...) entertainment center پردیس هنر رو سرچ کنم مهناز ؟؟؟ سرچ کردم ولی سردیس هنر دانشگاه تهران و ... میاره لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ پردیس هنر رو سرچ کنم مهناز ؟؟؟سرچ کردم ولی سردیس هنر دانشگاه تهران و ... میاره try this: entertainment center :yes: 2 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ این کلید رو سرچ کن performing art center این دوتا لینکم چک کن شاید بدردت خورد تو همین آرک دیلی کلی نمونه خوب هست اگه بگردی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۰ سلام، دوستان کسی بر حسب اتفاق نقشه توپوگرافی یه منطقه شهری ( تحت اتوکد) داره ؟ 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۰ سلام، دوستان کسی بر حسب اتفاق نقشه توپوگرافی یه منطقه شهری ( تحت اتوکد) داره ؟ کدوم شهر رو می خوای؟ دقیق آدرسشو بده من فردا بهت توپوشو می دم...فردا دیره؟ :JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۰ کدوم شهر رو می خوای؟ دقیق آدرسشو بده من فردا بهت توپوشو می دم...فردا دیره؟ :JC_thinking: شهرش فرقی نمیکنه ولی از شهرای معروف باشه خیلی خوبه، میخوام واسش یه راه به طول تقریبا 3 کیلومتر طراحی کنم اگه تا فردا دستم برسه که خیلی خوب میشه، مرسی دیگه چه آدرسی بدم ؟ :JC_thinking: لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۰ شهرش فرقی نمیکنه ولی از شهرای معروف باشه خیلی خوبه، میخوام واسش یه راه به طول تقریبا 3 کیلومتر طراحی کنماگه تا فردا دستم برسه که خیلی خوب میشه، مرسی دیگه چه آدرسی بدم ؟ :JC_thinking: اوکی...فکر کردم یه منطقه ی خاص رو می خوای برای همین آدرس رو خواستم...:yes: خارجکی یا وطنی بودنش موردی نداره؟:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۰ اوکی...فکر کردم یه منطقه ی خاص رو می خوای برای همین آدرس رو خواستم...:yes:خارجکی یا وطنی بودنش موردی نداره؟:JC_thinking: نه فرقی نمیکنه، فقط واس هرجا که هست اسمشو بگو بی زحمت :icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
مهتاب200 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ خواهشأاگه کسی یه تحقیق2صفحه ای باموضوع طرح هادی روستا-شهر داره برام بفرسته خیای برام ضروریه اگه ترجمه انگلیسی شم بهشه بهتره خیلی ازتون ممنونم منتظرم mamabolhasani@gmaail.com لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ ببینید؛ هر شهر یا روستایی؛ طرح هادی خودشو داره؛ من برای 2 تا از روستاهای گیلان رو دارم؛ خیلی طرح هادیش زیاده؛ اگه لازمتونه اونارو براتون بفرستم؛ در ضمن طرح هادی حداقل 100 صفحه هست؛ با موضوع اقلیم و کار روستاییان و تعدادشون و وجه تسمیه و.... ؛ بگید کجاش مهمه براتون؛ بفرستم لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ این کلید رو سرچ کنperforming art center این دوتا لینکم چک کن شاید بدردت خورد تو همین آرک دیلی کلی نمونه خوب هست اگه بگردی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرسی یکم سایتش گیج کنندس...چیزی که می خوام رو پیدا نمی کنم موضوع طرحمون مجموعه سینما و تئاتره :vahidrk:باید جلسه بعد چند تا از مصادیق خارجی رو با پلان و عکسهای داخلی و خارجی و .... ببرم واسه سمینار...می تونین کمکم کنین؟؟؟ چند تا مصداق خارجی بهم معرفی کنین حداقل چند تا اسم داشته باشم برم سرچ کنم....هیچی ندارم بچه ها پیرامون این پستم....کارم فوریه دقیقا چند تا سینمای معروف خارجی ( نه زیاد پیچیده) با پلان و معرفی فضاها ، عکس داخلی و خارجی... اگه اسم سینما رو به عنوان نمونه بگین هم خیلی کمک می کنه...یا مثلا سایتی که چندتا سینما توش معرفی شده... تو آرک دیلی گیج می شم چیزی پیدا نمی کنم 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ سارا جان سینمای گرند رکس فرانسه رو سرچ کن 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ سارا جونم, تو سایت اتود رفتی؟ لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ سارا جونم, تو سایت اتود رفتی؟ نه عزیزم سرچ کنم اتود؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Bana8 90 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ دوباره سلام. چند وقت پیش یه سری مقاله واسه یادگیری بهتر پی ریزی و شناژ بندی یه ساختمون کوچیک یه طبقه رو پرسیدم که یه کتاب معرفی کرد یکی از بچه اما اصلا به کارم نیومد یه چیز دقیق تر میخوام که فقط مختص اینکار باشه . من فنی حرفه ای که میرم فقط دیوار چینی بهمون یاد میدن :viannen_38: راستی نقشه از پیش طراحی شده نیست که دانلود کنم ؟ یه چیزی که ظاهر جالبی داشته باشه و بتونم قبل از ساخت ظاهر کلیش رو ببینم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ نه عزیزم سرچ کنم اتود؟؟؟؟ گلم؛ این آدرسشه؛ ببین چیزی پیدا میکنی http://www.etoood.com/NewsShow.aspx?nw=580 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ بچه ها کسی میتونه راهنماییم کنه؟؟ موضوع پروژه طرح 3 این ترم من طراحی خانه هنر است، ولی من اطلاعاتی زیادی برای طراحی این پروژه ندارم ، تو این چند روز که تحقیق میکردم ، متوجه شدم تا حدودی شبیه فرهنگسرا ست ، ولی بازم درست متوجه نشدم ...!!! آخه تو شهر ما چنین بنایی وجود نداره...!!! کلا از چه فضاهایی تشکیل میشه ؟؟؟ یا به طور کلی هدف از طراحی خانه هنر به چه منظوره؟؟؟ فرق اصلیش با فرهنگسرا چیه؟؟؟؟ فقط تونستم اینا رو متوجه بشم ..!!! کلاس ها و آتلیه های آموزشی( نقاشی / موسیقی/ معماری/ عکاسی/ مجسمه سازی/ فرش/ لابراتور زبان) واحد سمعی بصری و سایت رایانه رستوران سالن تئاتر آمفی تئاتر ویژه کودکان گالری نمایش آثار هنری انبار آثار کتابخانه سالن کنفرانس سراچه گفتگو محل عرضه ی محصولات هنری و فرهنگی به غیر از این فضاها چه فضاهایی داره؟؟؟ اگه کسی بتونه راهنماییم کنه خیلی خیلی ممنون میشم آخه خیلی ضروریه:wubpink: خود استادمون که هیچ راهنمایی نمیکنه فقط گفته موضوع پروژه خانه هنره ...و باید تا هفته آینده برنامه فیزیکی؛ تحلیل سایت ، بررسی نمونه های موردی و کلیه اطلاعات راجع به طراحی این پروژه رو بیارید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده