Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ فک کنم سوالش در مورد هاشور زدنش باشه نه برشش منظورشه. آخه یکدوم بیضیه تقریبا" و اون یکی دایره لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ بچه هااااا کسی یه تحقیق در مورده مصالح ساختمانی نوین نداره؟ یا مثلا مصالح ساختمانیه سبز؟؟؟ لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ بچه هاااااکسی یه تحقیق در مورده مصالح ساختمانی نوین نداره؟ یا مثلا مصالح ساختمانیه سبز؟؟؟ انگلیسی می خوای؟ لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ مهناز :) مطلبش خوب باشه زبانش مهم نیس، اگه موضوع خوبی هم میدونی بگو، خودم تحقیق میکنم. لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ من شیوه نوین در عایق کاری ساختمان ها رو دارم الان میزارم لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ مهناز :)مطلبش خوب باشه زبانش مهم نیس، اگه موضوع خوبی هم میدونی بگو، خودم تحقیق میکنم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ من شیوه نوین در عایق کاری ساختمان ها رو دارم الان میزارم ممنونم شاهین، حالا کجا گذاشتی؟؟؟ http://www.greeneconomics.net/BuildMatEssay.html مهناز جون خیلی مرسی لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ ممنونم شاهین، حالا کجا گذاشتی؟؟؟ مهناز جون خیلی مرسی شیوه های نوین در عایق کاری حرارتی ساختمان ها 3 لینک به دیدگاه
ashegh20 1559 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ اون بخشی رو که نوشتی 10-40-10 درست تره. ما یه جوور دیگه هم اندازه می زنیم. البته استادمون گفت شکلتون شلوغ می شه به درد نمی خوره. منظورم اینه که فاصله بین دو تا خط اندازه باید 5 میلی باشه یا 3 میلی ؟؟؟ توی کتاب نوشته 5 میلی ولی شاگرد اولمون میگه 3 میلی باید باشه:jawdrop: خوب منم نمیدونم چیکار کنم:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ منظورم اینه که فاصله بین دو تا خط اندازه باید 5 میلی باشه یا 3 میلی ؟؟؟ توی کتاب نوشته 5 میلی ولی شاگرد اولمون میگه 3 میلی باید باشه:jawdrop: خوب منم نمیدونم چیکار کنم:icon_pf (34): خب هر چی تو کتاب نوشته همونه دیگه 3 لینک به دیدگاه
ashegh20 1559 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ سلام خوب بازم رسم فنی:banel_smiley_52:اگه ممکنه بگین اطلاعات من درسته یا غلطه:flowerysmile:اگه غلط بود هم کمکم کنید:icon_pf (72): تا من بتونم این درس رو پاس کنم :w42: ایزومتریک قائم:روی کاغذ با زاویه 30 درجه رسم میشه_ابعادش مثل خود شکل هستش ایزومتریک مایل:نمیدونم با چه زاویه ای رسم میشه_فک کنم ابعادش مثل خود شکل هستش؟ دیمتریک قائم:روی کاغذ دیمتریک با زاویه 45 رسم میشه دیگه؟_ابعادش رو نمیدونم! دیمتریک مایل:بدون اطلاعات دیگه منتظر کمک شما هستم:w72: 2 لینک به دیدگاه
kami kh 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ man aslan porojeyee darbareye memariye bedune memar ya memariye bumi peyda nemikonam chi kar konam??????????????? 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ man aslan porojeyee darbareye memariye bedune memar ya memariye bumi peyda nemikonam chi kar konam??????????????? پروژه؟ منظورت مقالست؟ لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ من فردا امتحان ایستایی 2 دارم کلا 6 صفحه جزوم بیشتر ندارم کتابی میشناسین ک نمونه سوال با جواب داشته باشه ؟ :pichak29: لینک به دیدگاه
s@m@n 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ سلام خسته نباشید برای درس تاسیسات الکتریکی پلان و مشخصات و محاسبات و... برای یه پلان مسکونی دارید؟ ممنون لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ سلام بچه ها.برای تمرین رویت یه پلان می خواستم که توش دایره و کمان هایی از دایره باشه و اندازه گذاری هم شده باشه.اونایی که سرچ کردم اندازه گذاری نشده بودند.شما چیزی ندارید؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ اندازه گذاریش این مدلی باشه خوبه؟ چقدر دایره و کمان داشته باشه؟ 4 لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ اندازه گذاریش این مدلی باشه خوبه؟چقدر دایره و کمان داشته باشه؟ آره مهناز جونم.هرچی بیشتر بهتر.خودم هرچی گشتم با اندازه گیر نیاوردم. 2 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها کسی میدونه حداقل متراژ لازم برای تاریکخونه توی آتلیه عکاسی چقدره؟ فضا آموزشیه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده