هستی گل 14 ارسال شده در 14 بهمن، 2014 سلام ممنون از سایت خوبتون پروژه روستای ایوک از توابع همدان می خوام کمکم کنید لطفا 4
Tamana73 28835 ارسال شده در 14 بهمن، 2014 سلام ممنون از سایت خوبتون پروژه روستای ایوک از توابع همدان می خوام کمکم کنید لطفا سلام گلم... خوش اومدی به انجمن. متاسفانه کمتر پروژه یه روستای خاص گیر میاد.خودت از هر سایتی درمورد اون روستا تحقیق کن.واس جزییاتشم اگه تو نت نبود میتونی از روستاهای دیگه برداری. چون اکثر روستاها شبیه هم میشن آداب و رسوماشون..اگه خودت همدانی میتونی از شهرداری یا بنیاد مسکن کمک بگیری. من خودم از بنیاد مسکن گرفتم فقط یه نامه از دانشگا میخواد... باز دوستان کمکت میکنن. موفق باشی 4
maryamahv 13 ارسال شده در 14 بهمن، 2014 سلام یه پروژه دارم به نام ملات ریزی و اندود کاری اگه میشه کمکم کنید باتشکر 3
uzf 1982 ارسال شده در 14 بهمن، 2014 سلامیه پروژه دارم به نام ملات ریزی و اندود کاری اگه میشه کمکم کنید باتشکر دوست عزیز ابه انجمن خوش اومدی میشه بیشتر توضیح بدی ؟ 3
سامیار220 10919 ارسال شده در 14 بهمن، 2014 سلامیه پروژه دارم به نام ملات ریزی و اندود کاری اگه میشه کمکم کنید باتشکر سلام کلیات اندودکاری معرفی انواع ملاتها آموزش 78 نکته در مورد ملاتها و ساخت آنها موفق باشید. 5
elnaz.s 101 ارسال شده در 16 بهمن، 2014 سلام دوستان برای طراحی مدرسه ابتدایی چه کانسپتی میتونیم داشته باشیم؟باید به مدرسه ربط داشته باشه چه جور طرحی واسه مدرسه مناسبه؟منحنی یا مستطیل؟ اگه کسی طرحی داشته باشه ممنون میشم بزارین و کمکم کنین 3
سامیار220 10919 ارسال شده در 16 بهمن، 2014 سلام دوستانبرای طراحی مدرسه ابتدایی چه کانسپتی میتونیم داشته باشیم؟باید به مدرسه ربط داشته باشه چه جور طرحی واسه مدرسه مناسبه؟منحنی یا مستطیل؟ اگه کسی طرحی داشته باشه ممنون میشم بزارین و کمکم کنین سلام این لینک رو ببینید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
Tamana73 28835 ارسال شده در 16 بهمن، 2014 سلام دوستانبرای طراحی مدرسه ابتدایی چه کانسپتی میتونیم داشته باشیم؟باید به مدرسه ربط داشته باشه چه جور طرحی واسه مدرسه مناسبه؟منحنی یا مستطیل؟ اگه کسی طرحی داشته باشه ممنون میشم بزارین و کمکم کنین سلام... اینم ببین...http://www.archdaily.com/163780/georgia-okeeffe-elementary-school-jon-anderson-architecture/19-89/ 2
*Reyhaneh* 3812 ارسال شده در 16 بهمن، 2014 سلام بچه ها کسی میدونه جطور خوانایی، تباین، وحدت، کثرت و جهت یابی رو واسه یه محله ( درس تحلیل فضاهای شهری) نشون بدیم؟ خیلی عجله دارم تا سه شنبه باید کارو آماده کنم.:icon_pf (34): 9
pari.v 10304 ارسال شده در 16 بهمن، 2014 سلام بچه ها کسی میدونه جطور خوانایی، تباین، وحدت، کثرت و جهت یابی رو واسه یه محله ( درس تحلیل فضاهای شهری) نشون بدیم؟ خیلی عجله دارم تا سه شنبه باید کارو آماده کنم.:icon_pf (34): زیاد یادم نیس چیزی ولی واسه خوانایی و جهت یابی فک کنم باید به عناصر لینچ اشاره کنی! لبه، گره، نشانه، راه، محله واسه تباین عوامل زیر باعث ایجاد تباین یا تمایز اون فضا با خرد فضای مجاورش میشن: 1. معابر (تغییر در عرض) 2. در فضاهای پیوسته تغییر در روشنایی یا سرپوشیده و باز کردن معابر 3. تغییر در نوع (کارکرد) فضا. ینی مختص بودن کاربری به فضا 4. تغییر در عناصر محصور کننده. نرم فضاها و سخت فضاها 5. تغییر در مقیاس در فضا 6. تغییر درجه محصوریت 7. تغییر در شکل بدنه محصور کننده آیتمای دیگه رو چک می کنم ببینم چی پیدا می کنم 13
*Reyhaneh* 3812 ارسال شده در 18 بهمن، 2014 زیاد یادم نیس چیزی ولی واسه خوانایی و جهت یابی فک کنم باید به عناصر لینچ اشاره کنی! لبه، گره، نشانه، راه، محله واسه تباین عوامل زیر باعث ایجاد تباین یا تمایز اون فضا با خرد فضای مجاورش میشن: 1. معابر (تغییر در عرض) 2. در فضاهای پیوسته تغییر در روشنایی یا سرپوشیده و باز کردن معابر 3. تغییر در نوع (کارکرد) فضا. ینی مختص بودن کاربری به فضا 4. تغییر در عناصر محصور کننده. نرم فضاها و سخت فضاها 5. تغییر در مقیاس در فضا 6. تغییر درجه محصوریت 7. تغییر در شکل بدنه محصور کننده آیتمای دیگه رو چک می کنم ببینم چی پیدا می کنم رو پلان نشون بدم بهتره یا با عکس؟ 4
افروز ن 44 ارسال شده در 18 بهمن، 2014 سلام من چند نمونه کانسپت و پلان تالار موسیقی میخوام کمکمممممم کنید 5
.Apameh 25173 ارسال شده در 18 بهمن، 2014 سلام من چند نمونه کانسپت و پلان تالار موسیقی میخوام کمکمممممم کنید سلام دوست عزیز به این لینک ها سر بزنید امیدوارم به دردتون بخوره [h=1]موزه موسیقی [/h] [h=1]مجموعه موزه موسیقی ایران [/h] [h=1] مقاله:پارک موسیقی [/h] [h=1] ضوابط طراحي تالارهاي موسيقي [/h] [h=1]دانلود پلان موزه موسیقی [/h] [h=1] پروژه تجربه موسیقی فرانک گهری – شاهکار یا فاجعه؟ [/h] 8
nasim184 12256 ارسال شده در 18 بهمن، 2014 رو پلان نشون بدم بهتره یا با عکس؟ بهترین تحلیلا ،تحلیلی هست که هم نقشه داره هم عکس هم نوشته.جای عکسات روی نقشه مشخص کن و کیفیتاتو کنارش توضیح بده. کتاب دکتر پاکزاد مثلث قرمزش برای تحلیل فضا کمک زیادی بهت میکنه. البته امروز سه شنبس 6
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 18 بهمن، 2014 سلام دوستان عزیز معمار کی پروژه مرمت عمارت خسروآباد سنندج داره؟ 2
t.tanha 23 ارسال شده در 18 بهمن، 2014 سلام ببخشید کسی تا حالا کتاب الفبای روانشناسی محیط برای طراحان دکترپاکزاد رو خونده؟ 3
*Reyhaneh* 3812 ارسال شده در 19 بهمن، 2014 بهترین تحلیلا ،تحلیلی هست که هم نقشه داره هم عکس هم نوشته.جای عکسات روی نقشه مشخص کن و کیفیتاتو کنارش توضیح بده.کتاب دکتر پاکزاد مثلث قرمزش برای تحلیل فضا کمک زیادی بهت میکنه. البته امروز سه شنبس ماهی هر وقت از آب بگیری تازست میتونی یه عکس از مثلث قرمز بذاری اینجا؟ 2
nasim184 12256 ارسال شده در 19 بهمن، 2014 ماهی هر وقت از آب بگیری تازست میتونی یه عکس از مثلث قرمز بذاری اینجا؟ عکس از کتاب یا مطالبش؟ پیداش کردم http://www.noandishaan.com/forums/thread45823.html:ws3: 4
pari.v 10304 ارسال شده در 19 بهمن، 2014 رو پلان نشون بدم بهتره یا با عکس؟ کار دستی همیشه بهتره. می تونی رو پلان نشون بدی یا مقطع بزنی یا پرسپکتیو. ببخشید که دیر جواب دادم نبودم 3
n.ocean 51 ارسال شده در 19 بهمن، 2014 سلام دوستان. من واسه کارگاه و مصالح ساخت باید موزه هنرهای تزیینی فرانکفورت.(ریچارد میر) ماکتشو درست کنم.کسی ایا نقشه پلانشو داره؟ بنظرتون از چه متریالی استفاده کنم.؟؟؟ 1
ارسال های توصیه شده