Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ سلام بچه ها.:persiana__hat:من چند نمونه پلان کتابخونه احتیاج دارم.موضوع طرح 3 ما کتابخونس.می خوام یکم با فضاهای داخلی و نحوه طراحی پلان و روابط فضاهای یه کتابخونه آشنا بشم.اگه عکسهایی از حجمش هم باشه که عالی می شه.:w14: پیشاپیش ممنون از کمکتون :flowerysmile: پلان کتابخانه + حجم 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ پلان کتابخانه + حجم مرسیییییییییییییی مهناز جون چقدر سریع :w14::aghosh: 1 لینک به دیدگاه
shoka 528 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ برا تحلیل مسجد کبود تبریز احتیاج به پلان و مقطع دارم. لطفا .........ممنون میشم:w72::flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ :w74:سلام دوستان مهندس... بچه ها کسی میتونه درباره معماری پایدار(معماری سبز)برای من مطلب به زبان انگلیسی بفرسته....بخدا خیلی احتیاج دارم...ممنونتون میشم.:ws44: اینم ایمیلم. ffzi_22@yahoo.com 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ :w74:سلام دوستان مهندس...بچه ها کسی میتونه درباره معماری پایدار(معماری سبز)برای من مطلب به زبان انگلیسی بفرسته....بخدا خیلی احتیاج دارم...ممنونتون میشم.:ws44: اینم ایمیلم. ffzi_22@yahoo.com عزیزم آرامش خودتو حفظ کن اینم مطلب خدمت شما معماری سبز 4 لینک به دیدگاه
jentleman_arch 284 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ :w74:سلام دوستان مهندس...بچه ها کسی میتونه درباره معماری پایدار(معماری سبز)برای من مطلب به زبان انگلیسی بفرسته....بخدا خیلی احتیاج دارم...ممنونتون میشم.:ws44: اینم ایمیلم. ffzi_22@yahoo.com برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ mahnaz.d وjentelman_arch عزیز واقعا ازتون ممنونم. 3 لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ سلام می تونید کمکم کنید در مورد خانه خورشیدی موضوع پایان نامه ام هست هرنوع مطلب وایده دارید پذیرفته میشه:flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ سلام دوستان در مورد استاندارد های ساختمانهای مسکونی اگر اطلاعاتی دارن لطفا به من کمک کنند . ممنون :wubpink: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ سلام دوستان در مورد استاندارد های ساختمانهای مسکونی اگر اطلاعاتی دارن لطفا به من کمک کنند . ممنون :wubpink: سرچ چیز خوبیه! ضوابط طراحی مسکونی 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ سلام می تونید کمکم کنید در مورد خانه خورشیدی موضوع پایان نامه ام هست هرنوع مطلب وایده دارید پذیرفته میشه:flowerysmile: مطلب انگلیسی خوبه؟ من پارسال نمایشگاه خانه های خورشیدی تو واشینگتن دی سی بودم. اگه به دردت می خوره بروشوراشو برات بزارم 3 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ سرچ چیز خوبیه! ضوابط طراحی مسکونی آره والا یکی همینو بگه خوب چرا بدون سرچ میان درخواست میدن ؟ ممنووووووووون :wubpink: 2 لینک به دیدگاه
jentleman_arch 284 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ سلام می تونید کمکم کنید در مورد خانه خورشیدی موضوع پایان نامه ام هست هرنوع مطلب وایده دارید پذیرفته میشه:flowerysmile: Solar House:a030:ebook دانلود: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ سلام . میتونید 3تا کار از معمارا بدید ک یکی کمپوزیشوال،یکی معماریسم،یکی فرمالیسم باشه ممنون لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ سلام. میتونید 3تا کار از معمارا بدید ک یکی کمپوزیشوال،یکی معماریسم،یکی فرمالیسم باشه ممنون دوتای اولی پیدا نشد. اگه انگلیسیشو سرچ کنی شاید پیدا شه. اسپلش رو گوگل نداشت فرمالیسم: 3 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۰ سلام همتون خسته نباشین من تا حالا اینجارو ندیده بودم:icon_pf (34): بچه ها من پلان یه رستورران بین راهی 200 نفره که امکانات رفاهی 600 نفر رو داره رو لازم دارم میشه کمک کنید لینک به دیدگاه
هیسا 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۰ کممممممممممممممممکککککککککککککک..... من پلان یک تیمارستان ساخته شده می خوام.تو رو خدااااااااااا ککککککمممممممممممکگگگگگگگگ.....:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ سلام مهنازی تو سایت ضوابط همه چی هست به جز ضوابط دانشگاه میشه کمکم کنید 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ سلام مهنازیتو سایت ضوابط همه چی هست به جز ضوابط دانشگاه میشه کمکم کنید سلام جیجرم :aghosh: از این لینک می تونی کتاب رو بگیری. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
maryampiry 52 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ سلام به همگي من از بچه های شهرسازی ام ، چندتا راهنمایی ازتون می خواستم .ممنون می شم اگه کمک کنین . 1-به نظرتون تو مقطع کارشناسی می شه از شهرسازی به معماری تغییر رشته داد ؟ 2- من می خوام بدونم معماریا تو هر درسی چه چیزایی رو می خونن ؟ چارت درسیتون رو داری ؟ 3- ارشد می خوام طراحی شهری بخونم می دونم تو یه سری از مباحث معماریا ضعیفم ،می خوام یاد بگیرم به نظرت کلاسای بیرون ( که تو آموزشگاه فنی حرفه ای هست مثل نقشه کشی ) به درد می خوره؟ 4-چه مباحثی رو می شه تو خونه خوند؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده