*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ سلام دوستان کسی ریز فضاهای موزه صنایع دستی رو داره؟؟ موزه رو دارم اما صنایع دستی نه. کلیاتش یکیه دیگه. فقط چندتا ریز فضاش متفاوته. 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ موزه رو دارم اما صنایع دستی نه.کلیاتش یکیه دیگه. فقط چندتا ریز فضاش متفاوته. ممنون میشم اگه بهم بدید:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ ممنون میشم اگه بهم بدید:hapydancsmil: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بینهایت ممنون:flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ بینهایت ممنون:flowerysmile: بینهایت خواهش :rose: 1 لینک به دیدگاه
سپیدگل 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ بچه ها موضوع طرح من موزه است.دنبال ایده و کانسپتم کسی میتونه کمک کنه؟:sad0::sad0::sad0: 2 لینک به دیدگاه
ShaMoh 3002 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ بچه ها موضوع طرح من موزه است.دنبال ایده و کانسپتم کسی میتونه کمک کنه؟:sad0::sad0::sad0: چه موزه ای ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ موزه ی چی ؟؟ لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ بچه ها موضوع طرح من موزه است.دنبال ایده و کانسپتم کسی میتونه کمک کنه؟:sad0::sad0::sad0: منم میخوام:4564::4564: لینک به دیدگاه
ShaMoh 3002 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ بچه ها موضوع طرح من موزه است.دنبال ایده و کانسپتم کسی میتونه کمک کنه؟:sad0::sad0::sad0: منم میخوام:4564::4564: باید ابتدا موضوعتون رو مشخص کنید : باید یه موضوع انتخاب کنی که بتونی باهاش ارتباط برقرار کنی و بتونی یه کانسپت براش داشته باشی . بگو ببینم با کدوم موافقی ؟؟؟؟ موزه جنگ موزه کودک موزه آب موزه هنر موزه فرش موزه تاریخ موزه ورزش موزه کتاب موزه ......؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
نعنا 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ سلام دوستان.پلان کلینیک عمومی رومی خوام خواهشآتاشب خبرم کنید.متشکرم. 3 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ سلام دوستان.پلان کلینیک عمومی رومی خوام خواهشآتاشب خبرم کنید.متشکرم. سلام.اینجا چندتا هست ببینیدشایدبه کارتون بیاد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام دوستان من باید این خطوط رو تبدیل به یک نمازخانه کنم ، این خطوط رو میشه در برش دید ، یا پلان و یا ... ، لازم هم نیست تمام خطوط استفاده بشه ، کلیت کار حفظ بشه کافیه شما میتونید کمکم کنید ، برای فردا باید یک شیت a3 از این کار به صورت دستی ارائه بدم 5 لینک به دیدگاه
simsim9372 292 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام دوستان کسی میتونه واضح به من بگه انالیز حجمی یعنی چی؟ 2 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام دوستان من باید این خطوط رو تبدیل به یک نمازخانه کنم ، این خطوط رو میشه در برش دید ، یا پلان و یا ... ، لازم هم نیست تمام خطوط استفاده بشه ، کلیت کار حفظ بشه کافیه شما میتونید کمکم کنید ، برای فردا باید یک شیت a3 از این کار به صورت دستی ارائه بدم من فکر کنم پلان........ نمیدونم بیا باهم بفکریم..... حس کاراخودموندارم الان:دی 3 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من فکر کنم پلان........نمیدونم بیا باهم بفکریم..... حس کاراخودموندارم الان:دی مینا جونم من اگه جای تو بودم توی مقطع ازش استفاده میکردم، اون فرم دایره ای رو ی نورگیر در جهت قبله میذاشتم، یه نیم محراب مدرن زیرش و فضای نماز رو با شکستگی توی فرم پایینی، از اختلاف سطح ها هم برای تفکیک زنانه و مردانه اش نیتونی کمک بگیری 4 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مینا جونم من اگه جای تو بودم توی مقطع ازش استفاده میکردم، اون فرم دایره ای رو ی نورگیر در جهت قبله میذاشتم، یه نیم محراب مدرن زیرش و فضای نماز رو با شکستگی توی فرم پایینی، از اختلاف سطح ها هم برای تفکیک زنانه و مردانه اش نیتونی کمک بگیری مقطع و پلان میتونن از هم تبعیت کنن 3 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مقطع و پلان میتونن از هم تبعیت کنن موافقم، اگه اینطور طراحی بشه که خب کار خیلی قوی تری میشه 3 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ موافقم، اگه اینطور طراحی بشه که خب کار خیلی قوی تری هم میشه حالا مینا کوش؟:دی موافقم 3 لینک به دیدگاه
dariush86 40 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام و خسته نباشید....میخواستم برای انتخاب سایت تو تهران کمکم کنید برای پایان نامه با موضوع فرهنگی آموزشی..... 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فیلم آموزش ساخت طاق یا اگه طاقی در حال ساخت یا مرمت می خوام تا شنبه باید تحویل بدم پیدا نکردم کمکم کنید 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده