R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ مینا جان تو کتاب آموزش راندو مرتضی صدیق صفحه 145 تا 148 در این مورد داره.اگه خواستی بگو ازش عکس بگیرم بهت بدم آره اگر برام عکس بگیری ممنونت میشم گلم چون برای شنبه هست و وقت نیست که برم کتاب رو تهیه کنم 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ "کتاب بوم و اقلیم به زبان تصویر" از مرتضی صدیق ریحانه جان نمی تونی برام عکس بگیری ؟ 3 لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ ریحانه جان نمی تونی برام عکس بگیری ؟ شرمنده عزیزم ، کتاب دست دوستم امانتٍ تا شروع کلاسهام هم نمیبینمش:shame: ولی کتابی که زهرا گفته رو دارم. الان از اون واست عکس میگیرم 4 لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ مینا جان این عکسا رو از کتاب آموزش راندو صدیق گرفتم. امیدوارم به دردت بخوره عزیزم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
validmahdi 34 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ سلام معمار . درخواست من از شما یه پروژه دانشکده و یه پروژه کتابخانه . دست شما درد نکنه که به ما کمک میکنید . 2 لینک به دیدگاه
ShaMoh 3002 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ سلام معمار . درخواست من از شما یه پروژه دانشکده و یه پروژه کتابخانه . دست شما درد نکنه که به ما کمک میکنید . بیشتر توضیح بده ، دقیقا چی میخای برای چه مرحله ای از کار میخای ؟ نمونه ی موردی میخای ؟ عکس میخای ؟ نقشه میخای ؟ مطالعات و ظوابط و استانداردها رو میخای ؟ نمونه ی اجرائی یا دانشجوئی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟ ؟؟؟ ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ سلام معمار . درخواست من از شما یه پروژه دانشکده و یه پروژه کتابخانه . دست شما درد نکنه که به ما کمک میکنید . سلام.. [h=1]پلان دانشکده هنر : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] 5 لینک به دیدگاه
bahar jun 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ دوستان کسی پلان سینمای مدرن داره؟از ایده گرفته تا اجرا وممنون میشم کمکم کنید:girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
memare khob 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ سلام دوستای گلم.لطفا اگه کسی پلان خونه باقریهای گرگان رو داره کمکم کنه خیلی فوری فوتی.میسی عزیزانم 1 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ آره اگر برام عکس بگیری ممنونت میشم گلم چون برای شنبه هست و وقت نیست که برم کتاب رو تهیه کنم مینا جان من الان میتونم برات عکس بگیرم خانومی هنوز لازمش داری؟ 3 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ سلام معمار . درخواست من از شما یه پروژه دانشکده و یه پروژه کتابخانه . دست شما درد نکنه که به ما کمک میکنید . سلام دوست مهراز خودمون دوستی همونطور که بچه ها گفتن اگه درخواستت رو کامل تر بگی بهتر میتونیم کمکت کنیم اینجاها رو هم یه نگاهی بکن شاید به دردت بخوره http://www.noandishaan.com/forums/thread102253.html http://www.noandishaan.com/forums/thread37680-9.html ( پست83) 6 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ دوستان کسی پلان سینمای مدرن داره؟از ایده گرفته تا اجرا وممنون میشم کمکم کنید:girl_blush2: دوستی اینجا یه پلان سینما هست اما دقیق نمیدونم به دردت میخوره یا نه http://www.noandishaan.com/forums/thread92472.html 5 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ ممنون از کمکتون.کسی دیگه ای اطلاعات دیگه ای نداره؟ استادم خیلی سختگیره و این موضوع پروژه مه. اگر کتابی یا منبعی میشناسید لطفا کمکم کنید. 1 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ ممنون از کمکتون.کسی دیگه ای اطلاعات دیگه ای نداره؟استادم خیلی سختگیره و این موضوع پروژه مه. اگر کتابی یا منبعی میشناسید لطفا کمکم کنید. این مقاله [h=1]Responding to the Design Needs of Disabled People [/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینکشو قسمت درخواست مقالات علمی بزارید دوستان براتون تهیه کنند . این رو هم ببینید [h=1]راهنمای طراحی متناسب با افراد معلول آمریکا ؛ adaag[/h] دیگه برای پروژه کافیه .. کتاب برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام رو هم ببینید ... 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ سلام سلام کسی هست اینجا که در رابطه با ضوابط و استانداردها و یا طرح در رابطه با طراحی پارک و مکان های شهری برای معلولین داشته باشه؟ یعنی هرچیزی که مربوط به ایجاد فضاهای شهری برای معلولین باشه!!!! PLEASE HELP ME درود مربوط به معماری دیگه 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ این سایت داداشمه شاید بتونید چیزی پیدا کنید : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ این سایت داداشمه شاید بتونید چیزی پیدا کنید : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یک دنیا ممنون:w72: 1 لینک به دیدگاه
sara.archi 343 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ سلام معمار . درخواست من از شما یه پروژه دانشکده و یه پروژه کتابخانه . دست شما درد نکنه که به ما کمک میکنید .این شاید به کارت بیادواگه بتونی اطلاعات بیشتربدی بهتر میتونم کمکت کنم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ یک دنیا ممنون:w72: خواهش میکنم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده