نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ عه باز قاطی کردم تاپیکارو :)))) نه نشده راستش جان جان آواتارشو ♡♡ تا حالا توی خواب کسی رو کشتی ؟ 1 لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ مرسی مرسی + ن اما خیلیا خواستم منو بکشن:دی + شده برای دل بقیه خودتو خیلی سرحال نشون بدی؟موفق شدی لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ آره . کار سختیه . خیلی انرژی میبره تا حالا داستان نوشتی ؟ لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ اره زیاد + تاحالا شده ب ادمین بگین این تاپیکا گناه دارن,بیان رو صفحه اصلی انجمن؟ 1 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ برعکس رو صفحه ی اصلی بودن خودم از پیشنهاددهندگان بودم که روی ایندکس نیان . انجمن علمی بود و نمیخواستم فعالیت سرگرمی ما ظاهر انجمن رو تحت الشعاع قرار بده . البته تو فکرم یکیو پیدا کنم بتونه برای قسمت ایندکس دوتا جدول کنار هم بذاره. مثل اینکه برای این قالب همچین چیزی فعلا تعریف نشده. آقای عارف هم نه خودش تونسته نه کدش رو جایی پیدا کرده . دربند ، درکه ، دارآباد تاحالا کدومشو بیشتر رفتی ؟ 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ هیچکدومشو نرفتم چون برای بچه شمال هیچ جذابیتی ندارن شده تاحالا به روانشناس یا روانپزشک مراجعه کنی ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ خواهر بزرگترم روانشناس مجربی هست . تاحالا احساس نیاز کردی برای مراجعه به روانشنلس یا روانپزشک ؟ 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ نه من در سلامت کامل روانی به سر میبرم شده تاحالا ظرف خالی رو بذاری توی یخچال ؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ نه شاید گیج بازی های جور دیگه تا حالا با کسی بجز فروم رفاقت مجازی داشتی ؟ منظورم موکدا همجنس خودت هست :)) لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ نه، چون اغلب توی فرومها بودم شده تاحالا سرک بکشی به گوشی دیگری ؟ لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ صادقانه بگم اره شده + تاحالا شده ازچیزی دفاع کنی که همه رو ناراحت کنه و بعدا بفهمی اشتباه میکردی 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ آره شده شده تاحالا توی حموم لیز بخوری ؟ لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ نه:| + تاحالا شده تو خیابون پهن شی وسط اسفالت؟ 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ آره ! موتورسیکلت وسیله خطرناکیه شده تاحالا تصادف کنی ؟ لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ با در و دیوار و میز زیااااااد + شده با یه ادم مجازی قرار ملاقات بزاری لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ آره تا حالا سیب زمینی خام خوردی؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ نه شده تا حالا با ماشین گربه یا پرنده ای رو زیر بگیری ؟ لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ شده با شدت بزنم رو ترمز ولی نزدم فقط ی یا کریم خنگ رو ی بار زدم که اونم تقصیر خودش بود! تا حالا اشتباهی از مسواک کسی استفاده کردی؟! دی لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ برعکسش شده مسواکم دست یکی دیگه بود:| + تاحالا شده با خودت لج کنی 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ خیلی وقته با خودم لج کردم ! خیلی لجوجم شده تاحالا خودتو سخت تنبیه کنی ؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده