نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۸ وای چه استرسناک :)) تا حالا سعی کردی با دمبل ماهیچه هاتو قلمبه کنی ؟ :)) لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۸ :)) به قول بر و بچ ناححح:)) تا حالا سعی کردی یه غذای جدید اختراع کنی و بفهمی گند زدی؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۸ بقول همونا عا :)))) تا حالا آدامستو چسبوندی جایی که نباید ؟ :)) 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۸ آره:دی تا حالا دستتو کردی تو دماغت و همون موقع یکی سر برسه؟ 1 لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۸ تا حالا شده تو اسانسور گیر کرده باشی با یکی که تا خرخره سیر خورده.... تنگ نفس بگیری ? لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۸ در 15 ساعت قبل، adamak-h گفته است : آره:دی تا حالا دستتو کردی تو دماغت و همون موقع یکی سر برسه؟ نه :)) خودت چی :)) در 15 ساعت قبل، moham@d گفته است : تا حالا شده تو اسانسور گیر کرده باشی با یکی که تا خرخره سیر خورده.... تنگ نفس بگیری ? نه آسانسور نه ولی توی اتوبوس و مترو بوده -_- البته شایدم خودم همونی باشم که مردم آسایش ندارن باهاش :دی ... #همینقدر_عاشق_سیر :))) تا حالا لیز خوردن روی پوست موز رو تجربه کردی ؟ 2 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۸ امتحان کردم چندین بار ولی لیز نخوردم نمی دونم چه طور تو کارتونا لیز میخورن:دی تا حالا استیکر اشتباهی توی گروهی چیزی فرستادی؟ لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۸ نه آخرین بار از کی عذرخواهی کردی ؟ لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۸ اره تا حالا شده نشده چی بگم لئو حواست کجاست پسر کوچک؟ + شده تو یه جمعی رودربایستی داشته باشی و مدام سوتی بدی 1 لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۸ در 20 دقیقه قبل، adamak-h گفته است : امتحان کردم چندین بار ولی لیز نخوردم نمی دونم چه طور تو کارتونا لیز میخورن:دی تا حالا استیکر اشتباهی توی گروهی چیزی فرستادی؟ وقتی قدمت محکم باشه بله لیز نمیخوری بی هوا پات روش بزاری رفتی.... پوست خربزه و موز و.....همشون ب فنا میدنت + برای استیکر بزار نگم چ گندی زدم:))) + پست قبلی رو درست فرستادم ادامه بدین 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۸ مدام که نه ولی شده یه بار سوتی بدم تا حالا شده از از عمد خودتو عذاب بدی؟ 1 لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۸ عمد ....نه...الکی خیلی + شده بدجور بین دوراهی بمونی لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۸ من خود آن در گل مانده-ام ? شده تاحالا وسیله-ای رو خراب کنی و بندازی گردن یه بچه ؟? 1 1 لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۸ یادم نمیاد اما یه بار یه کاری کردم و شاهدم ی بچه3ساله بود گفتم نگیا گفت باشه بعد دوید طرف مامانش گفت:))))) درک گفتن و نگفتن ندارن + تاحالا شده بی دلیل از کسی بدت بیاد 2 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۸ آره خیلی:))) بعضی وقتام بی دلیل دوباره ازش خوشم اومده تا حالا شده روی دیوار یا یه جای عجیب یادگاری بنویسی؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۸ شاید بچه بودم نوشته باشم . نمیدونم تاحالا خواب روی پشت بوم توی تابستون رو تجربه کردی ؟ لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ نه ولی خیلی علاقه مندم خصوصا اگه روستا باشه تا حالا شده یکی استباهی بهت زنگ بزنه بعد خودت رو معرفی نکنی طرف هم کلی حرف بزنه و .. ؟! دی لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ برعکسش,گفتم اشتباه گرفتین و قبول نمیکرد? شده با یه جمله کل انگیزه اتو ازدست بدی 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ برای منم پیش اومده. یه مردی بود همسرش قهر کرده بود فکر میکرد پیش منه هی با خشم میگفت : میدونم اکرم اونجاس گوشیو بده بهش :)) ... هر چی میگفتم اشتباه گرفتین عصبانی تر میشد . الهی بمیرم :)) آره پیش میاد. مخصوصا مامان و بابام بگن . خیلی ذهنم متکی هست بهشون اینستا هستی ؟ لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ تاحالا شده اینستا هستی؟:| بله شده + تاحالا شده برای کاری چندسال تلاش کنی و وقتی بهش برسی,دیگه لذتی برات نداشته باشه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده