BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۸ نشده شده وسط کار با گوشی خوابت ببره گوشی پرت شه تو صورتتـــ (پک و پوز و لب و لوچه) ؟ 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۸ نُچ تاحالا شده لاتاری ثبت نام کنی ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۸ نه حسم به اینچیزا مثبت نیست ولی کار ثبت نام بقیه رو شده انجام بدم براشون تاحالا گنجشک خوردی ؟ -_- لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۸ آره کباب گنجشک خوردم شده تاحالا از خونه فرار کنی ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۸ آره الان از صدای جاروبرقی فرار کردم اومدم توی حیاط تا تموم شه :)) تاحالا توی جمع آواز خوندی ؟ لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۸ آواز نه اما شعرای شنگول منگولی خوندم ? شــده آلاگارسون کنی بری جایی زارت ی اتوبوس از جلوت رد شه پیفــ بده دود بزنی و همه جذابیتت به ابد بره ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۸ در 9 دقیقه قبل، BISEl گفته است : شــده آلاگارسون کنی بری جایی زارت ی اتوبوس از جلوت رد شه پیفــ بده دود بزنی و همه جذابیتت به ابد بره ؟ بزرگوار اول اجازه بده من این جمله رو حلاجی کنم :))))))) چقدر اصطلاح ِ جالب جالب :)))) آره شده :)) تاحالا در اثر بی احتیاطی دکور مغازه یا فروشگاهی رو به فنا دادی ؟ 1 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۸ نشــده شــده خیلی بخوای و نشه بعد یهو اصلا نخوای و بشه؟بعد برگردی بگی دیگه دیر شـــده متاسفم لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۸ نشده که بشه ? شده تاحالا به مستجاب الدعوه مراجعه کنی ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۸ اولین باره میشنوم چنین افرادی هم برای مراجعه وجود دارن ... حس کنم کسی دلش پاکه یا پیش خدا ارجی داره ازش خواهش میکنم برام دعا کنه . چیزی بجز اینه مد نظر سوالت ؟ تاحالا توی موقعیتی بودی که گره گشای اقوام و دوستان بشی ؟ 1 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۸ شــــده شـــده تو ترافیکـــ تصادف کنی؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۸ نه تاحالا مجبور شدی با شلغم خودتو سیر کنی ؟ -_- لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۸ در در 30 آبان 1398 در 15:20، نفحات گفته است : نه تاحالا مجبور شدی با شلغم خودتو سیر کنی ؟ -_- من از شلغم متنفرم بوش حتي حالم بد ميكنه نميدونم سوال! 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۸ نه ما بعد از حموم حوله رو میندازیم آفتاب . توی حموم هم نمیذاریمش بمونه آب و هوای طرف شما که حتما باید اینکارارو کرد تا حالا دچار قارچ پوستی شدی ؟ 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۸ نه هیچوقت:) تاحالا شده واسه چیزی غصه بخوری که اتفاق نیفتاده؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۸ آره پیش اومده تا حالا مربای زیتون خوردی ؟ لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۸ مربای زیتون هم مگه داریم ؟؟؟ تاحالا شده موهاتو رنگ کنی ؟ لینک به دیدگاه
سین.دخت 366 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۸ نه تا حالا شده در تصمیم گیری هات مردد باشی؟ لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۸ نه هيچوقت بميرم و دوباره زنده بشم همين زندگي رو انتخاب ميكنم:) تاحالا شده تو دعوا ازت بپرسن كي مقصر بوده نتوني جواب بدي؟و عكس العملت؟! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده