نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۸ یه زمانی انقدر بودم اطرافیانم همش معذب بودن . انگار به مرور تغییر کردم. شایدم دغدغه هام مهمتر شده ازون دسته افرادی که دائم در حال قیاس کردن آدما و دسته بندیشون هستن ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۸ هستم واقعا . معمولا هم توی دلخوریا داوطلبانه برای گفتگو پاپیش میذارم. کلا هیچ کسیو بد نمیدونم تا وقتی دیگه خودش با کاراش حجت رو بر من تمام کنه به اندازه ی کافی شجاع برای قبول تقصیراتت ؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۸ با عرض شرمندگی گاهی برای مامان و بابام ? کسیکه یواشکی گریه کردن رو ترجیح میده ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۸ هستم خیلی زشت میشم وقتی گریه می کنم..مجبورم:)) از اونایی که موقع گریه, قبل از اولین اشک آب دماغشون راه میوفته؟:| :دی 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۸ کارم از گریه گذشته-ست ? بدان می خندم ? تیکه بنداز لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۸ استعداد خوبی دارم:| :)) ولی خیلی وقته بلا استفاده گوشه ی مغزم افتاده مگه اینکه دیگه واقعا حکم شرعیش واجب باشه!:دی از اوناکه تفرقه می اندازن و حکومت می کنن 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۸ قطعا هستم:)) #پُزو_ها_نمیمیرند خسیس؟:دی 1 لینک به دیدگاه
BISEl 3640 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۸ خســـیس نمیشه گفت, شایدم بشه گفت تُنـــد(غذا.. خوراکی) دوستـــ ؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده