نفحات 1395 مالک ارسال شده در 24 اسفند، 2019 یه زمانی انقدر بودم اطرافیانم همش معذب بودن . انگار به مرور تغییر کردم. شایدم دغدغه هام مهمتر شده ازون دسته افرادی که دائم در حال قیاس کردن آدما و دسته بندیشون هستن ؟
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 26 اسفند، 2019 هستم واقعا . معمولا هم توی دلخوریا داوطلبانه برای گفتگو پاپیش میذارم. کلا هیچ کسیو بد نمیدونم تا وقتی دیگه خودش با کاراش حجت رو بر من تمام کنه به اندازه ی کافی شجاع برای قبول تقصیراتت ؟ 1
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 27 اسفند، 2019 با عرض شرمندگی گاهی برای مامان و بابام ? کسیکه یواشکی گریه کردن رو ترجیح میده ؟
adamak-h 733 ارسال شده در 27 اسفند، 2019 هستم خیلی زشت میشم وقتی گریه می کنم..مجبورم:)) از اونایی که موقع گریه, قبل از اولین اشک آب دماغشون راه میوفته؟:| :دی 1
adamak-h 733 ارسال شده در 28 اسفند، 2019 استعداد خوبی دارم:| :)) ولی خیلی وقته بلا استفاده گوشه ی مغزم افتاده مگه اینکه دیگه واقعا حکم شرعیش واجب باشه!:دی از اوناکه تفرقه می اندازن و حکومت می کنن 1
BISEl 3641 ارسال شده در 31 اسفند، 2019 خســـیس نمیشه گفت, شایدم بشه گفت تُنـــد(غذا.. خوراکی) دوستـــ ؟
ارسال های توصیه شده