adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۸ هان؟:)) نیستم ولی دلم از سنگ شده لابد:)) علاقه مند به اینکه نفحات آواتارشو عوض کنه؟:)) 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۸ عه فکر کردم داری نداریه :)) در 1 دقیقه قبل، adamak-h گفته است : علاقه مند به اینکه نفحات آواتارشو عوض کنه؟:)) :))) آقا هر کی یه ساز میزنه که خودم که فعلا خسته نشدم ولی اگه رو اعصابته عوضش میکنم عاشق ماهی و میگو ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۸ نه رو اعصابم که نیست اما چی شد که از دخترای خوشگل قبلی به این دختر زشت رسیدی؟:)) هستم گل اناری؟:))) 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۸ :)))))) زشت نیست ولیا ... لبخند مطمئن و خوبی هم داره خیلی هستم :))) اهل این سریالای خانگی ایرانی؟ . 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۸ آره قبول دارم انگار قراره قدم های بزرگی برداره:دی به هر حال زشتا هم می تونن قدم های بزرگ بردارن یا مطمئن باشن:)))) + نیستم تحلیل گر مسائل ؟:دی 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۸ :))))) هعییی گرچه شانس با خوشگلاس ولی خب خدا هم با زشتاس ?♀️?♀️ بعضی وقتا هستم . بعضی وقتام بی فکر همه چیز رو برشته خور؟ 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۸ خوش به حالت که تو خوش شانسی پریا:قلب: نیستم معتاد به چیزی 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۸ در 20 ساعت قبل، adamak-h گفته است : خوش به حالت که تو خوش شانسی پریا:قلب: مرسی ازون چشمای قشنگِ قشنگ بین :)))) نت بود که اینروزا نیست دیگه . اگه دستم بند کاری باشه کششی بهش حس نمیکنم آدمی که قدر خودشو نمیدونه ؟ 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۸ نمی دونم....فکر کنم هستم چه سوال تحت فشارانه ای بود:دی عزیزدردونه ی خانواده 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۸ هر چهارتا خواهر یکجور در تصمیم گیری و واکنش عجول ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۸ بستگی به طرف مقابلم داره ولی فکر کنم نیستم عاشق اینکه تنها سفر کنی؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۸ نه همسفر ِخوش سفر بهتر از تنهاییه :دی کِی من انقدر برونگرا شدم ؟ :)) ایکوآلایزر ؟ :)) 1 لینک به دیدگاه
سین.دخت 366 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۸ ایکولایزر از ایکوال یعنی برابر؟ یه چیزی مثل برقرار کننده تعادل؟ شک کردم رفتم سرچ زدم هزار جو چیز آورد ? تازه فهمیدم یه فیلم به این اسمم داریم ? راستش الان نمیدونم بگم هستم یا نه: ? به شدت انرژیک؟ 2 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۸ اینی که میگی همون شیک شده ی پرانرژی خودمونه؟:)) معمولا اگر "خودم" باشم هستم...ولی آدما خیلی وقتا خودشون نمیشن.... صوفی؟ 1 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۸ اندر گِل ما اوست دمیده ست ... به هر شکل : ) از عشاق کوکوسبزی ؟ :))) لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۸ سوالت کامل نیست. باید میگفتی نسبت به چی اینروزا درگیر چیزی ام که نمیشه بی تفاوت بود بهش . انشالله حل شه جزو اون خانواده هایی که دیشب رو جشن گرفتن بجای امشب ؟ :دی مث ما لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده