.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۹ شوق و ذوق معمولا میگن ، ذوقت بیشتر بوده شاید . از خلوت شدن بدم میاد! مدام باید چشمم دنبال اونایی یاشه که رفتن و نمیان مسخره س این حال و احوال! 3 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۹ حس ادمایی که باید چند تا کارو تا شب انجام بدن اما به جاش دارن زیر نویس فیلم دانلود می کنن:| :)) 1 لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۹ حس ادمائی که منتظر کسی هستن ....؟ 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۹ در در 30 فروردین 1399 در 23:36، Rostam18 گفته است : شوق و ذوق معمولا میگن ، ذوقت بیشتر بوده شاید . از خلوت شدن بدم میاد! مدام باید چشمم دنبال اونایی یاشه که رفتن و نمیان مسخره س این حال و احوال! fgd بلی:) ذوق زده بودم:)فقط ذوق تایپ کردم دیدم نه شوقم دارم که اونم اضافه کردم:)))) منتظرِ...خبر خوب:)درسی و کاری:) شوقِ بازم:) 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۹ این بی تفاوتی نتیجه ی چی ممکن هست که باشه؟! 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۹ حس میکنم نوجوان درونم دیگه میخواد با بقیه ی من های درونم به صلح برسه : ) 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۹ شروع يه فصل جديد از زندگيِ:))) خيلي خوبه:) شكر:) خوشحالم:) 3 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۹ کلافه دیگه خیلی داره طول میکشه اون هیجان مثبته داره رنگشو از دست میده 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۹ دل درد بس که آلوچه خوردم 1 1 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۹ در 3 ساعت قبل، S a d e n a گفته است : حس کسی که روزه هست و یک کیک بزرگ جلوش گذاشتن و تولد گرفتن براش و فرار کرده و اومده نواندیشان! البته دپرس چون در یک قدمی محل زندگی پدربزرگم هستم و نمی تونم برم ببینمش! تولدت مبارک : ) 1 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۹ در در 6 اردیبهشت 1399 در 01:50، leo.unique گفته است : دل درد بس که آلوچه خوردم گاو خر با دلار؟ 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۹ در 1 ساعت قبل، adamak-h گفته است : گاو خر با دلار؟ بقول خودمون هَلی کتنی ? 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۹ در 3 ساعت قبل، leo.unique گفته است : بقول خودمون هَلی کتنی ? 2 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۹ خب معلومه گرسنگی دیگه میخواستی چه حسی داشته باشم الان 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۹ دلم گرفته خدارا تو دلگشایی کن ... 2 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۹ خیلی عصبی و کلافه م ... ینی نوشتنش توی از بین رفتنش اثر داره ؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۹ خدایا قلبم داره میاد توی دهنم ... 1 لینک به دیدگاه
سین.دخت 366 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۹ به شدت شاکی هستم به شدت! از اینکه این اندازه از حیطه تخصصی خودم دور شدم از اینکه برای درآمد داشتن مجبورم تو مسیرهایی، غیر مسیری که دوست دارم قدم بذارم به شدت شاکی از اینکه یه وقتایی خیلی خیلی ضعیف هستم به شدت شاکی از اینکه می گن همینه و باید خودت رو وفق بدی با اوضاع 3 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۹ عجیب حال نا خوشیست ، واقعا وقتی کاری از دستت نمیاد حس بیهوده ترین آدم دنیا رو پیدا میکنی! و فقط میتونی همه چی رو بسپاری به سرنوشت که اونم تکلیفش با ما مشخصِ .. خدایا کمی ازون "خوب آمدن ها" که برای اون عده از بنده هات در نظر میگیری کمی هم به ما بده قول میدم ذوق مرگ نشم ! از روز اول رو پیشونی ما چی زدی خدایا ؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده