نفحات 1395 مالک ارسال شده در 21 اسفند، 2019 توی اینستا یا عکس سفره ی یلداس یا عکس چهره ی یخ زده و قشنگ اون پسر کُرد . یکی هم برام صوت جعبه سیاه سانچی رو فرستاده که توی نت پخش کردن خواب اون پرنده ی مریض و تب کرده هم که دیشب دیدم ولم نمیکنه ... ولو شده بود توی بغلم منم گریه میکردم انگار بچه م بود دلم برای خواهرام تنگه . 2 1
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 26 اسفند، 2019 من خسته ام ، تو خسته ای آیا شبیه من ؟ یک شاعر شکسته ی تنها شبیه من ؟ . . . خسته انقدر هم قروقاطی خوردم دلم شربت خاکشیر میخواد بشوره ببره 2
.Milaad. 1459 ارسال شده در 3 فروردین، 2020 ناراحتیم رو اگرچه نشون ندم ولی هستم ، خوب یا بد بودنش رو برای ما یا کشور نه میدونم نه کاری دارم ولی به غیرت ایرانی بودنم بر خورد .. هیچ کس دوست نداره اطرافیانش ی روز جسد تیکه تیکه شو ببینن .. 3
سین.دخت 366 ارسال شده در 5 فروردین، 2020 داغونم در حال انجماد هم هستم چند وقته ورزشم شروع کردم خیلی داغونم حس اینکه چرا کار رو تموم نمی کنم 2
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2020 بی تفاوتی ارزش آدمها به اعمالی هست که ازشون سر میزنه نه ادعایی که توی حرف دارن 1
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2020 واقعا با دو تا تاول اندازه ته استکان کف هردوتا پام چه حسی خوبه ؟ :)) راننده اسنپ ها چرا منو شکل مشاور امور خانوادگیشون میبینن ؟ هیچ وقت از یه اصفهانی آدرس نپرسید. چون دقیق نمیدونه اما بخاطر احساس وظیفه سعی میکنه حتما راهنماییتون کنه خدا میدونه توی این مدت چند نفرو آواره کردم :)))))))) لنتی ! پریا ! خب بگو نمیدونم :)))))) تاپیک فکر نبود ولی گیج و خسته تر ازین حرفام پاشم برم تا اون یکی تاپیک دیگه لازم شد ماسک بزنم. با این سر درد و پیشونی داغم اگه ویروسو گرفته باشم ممکنه انتقال بدم به همکارا و همه :// یه آقایون همکار دخترشو آورده بود. لحظه ی اول دیدمش ناگهان حس کردم توی بهشتم و یه حوری جلوی چشمم هست. ناخوداگاه رفتم جلو بهش دست زدم ببینم واقعیه یا نه :))) از بس زیبا بود این غنچه بچه : ) چشمای رنگی بین سبز و خاکستری . موهای بلند و موج دارِ قهوه ای طلایی ، صورت زیبا ... نکنه خواب و خیال بود ؟ :دی خیلی خوابم میاد ?
ارسال های توصیه شده