سین.دخت 366 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۸ بستگی داره، معمولا یک و نیم گاهی 3 یه وقتایی خودمو می کشم 11 بخوابم ? تا حالا به یه وسیله حس معنوی داشتی؟ ? لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۸ بله خیلی زیاد اخرین انیمیشنی که دیدی چی بوده؟ لینک به دیدگاه
سین.دخت 366 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۸ دقیق یادم نیست، گمونم چند قسمت از attack on titan تاحالا شهر رو از پشت پنجره تو تاریکی رصد کردی؟ (آه می کشد!) لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۸ بله:))) اما اه نمیکشم:دی مافیا بازی کردی؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۸ شهرزاد گاندو قهوه تلخ (طنز) مدار صفر درجه شاید بازم باشه ولی الان دیگه سریال تاپ دیگه تو ذهنم نیست... اینروزا گویا سریال هیولا سریال تاپی هست . من هنوز ندیدم هیچ قسمت خرید اینترنتی که راضی بودی از همه چی ، از چه سایت یا پیجی بوده و چی بوده ؟ 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۸ ی گوشی موبایل از دی جی کالا خریدم خوب بود چون اون موقع تو بازار هم موجود نبود حدودی چنتا از شماره های سیو گوشیت رو از بری؟ لینک به دیدگاه
hamed_222 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۸ هیشکدوم ? شاید نهایت یکی دو تا دوران کودکی شیطون بودی یا آروم لینک به دیدگاه
onemone 49 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۸ آرومِ شیطون در نهایت سکوت همه جا رو به هم می ریختم آخرین باری که عصبانی شدی کی بود و واکنشت چی بود؟ لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۸ تو این مدت فقط بدترین تو ذهنم است اونم دم دمای عصر که تازه هوا میخواد تاریک بشه بدترین زمان برا من است. چند بار امتحان دادی تا گواهینامه رانندگی گرفتی؟ لینک به دیدگاه
hamed_222 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۸ همون دفعه اول تا حالا تو خوابگاه زندگی کردی؟ لینک به دیدگاه
onemone 49 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۸ زبان محلی نه اما لهجه داریم بیشتر شوخ هستی یا جدی؟ لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۸ اگه فرصت نکنم برم تو خودم اون موقع بیشتر شوخ هستم! آهنگ خواننده های دهه ی 50 رو میپسندی یا این نودی ها؟ لینک به دیدگاه
hamed_222 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۸ قدیمی چقد در طول روز آهنگ گوش میدی لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۸ موزیک رو خاص و گزینشی گوش میدم برای همین گاهی میشه توی هفته یک یا دوبار اهنگی رو پلی میکنم . البته تازگی دوتا کانال پیدا کردم یکیش پیانو های بی کلام عالی داره و یکی هم تک نوازی های تار رو ازش گوش میدم در روز استوری گذاشتن توی اینستا یا پست گذاشتن توی فروم ؟ لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۸ فروم(البته هیچ جا هم میهن نمیشه) ی چیز دیگه س وقتی تو خیابون ی مادری رو میبینی که بچه کوچیکش رو دعوا میکنه چه حسی پیدا میکنی؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۸ اگر منظورتون اون صحنه هایی هست که گاهی شاهدیم مثلا داد و بیداد کردنهای عصبی سر بچه ، سرکوبِ گریه ی بچه ، یا خدا نکرده کتک -_- ... بهم میریزم و تا چندساعت مچاله هستم . البته بجز اون هر مادری حق داره برای تربیت بچه ش به موقع تندی یا تحکم یا بی اعتنایی به خرج بده . کسی هم حق دخالت نداره ... ولی من تحمل اینم ندارم و یا دخالت میکنم یا باید اونجارو ترک کنم بغض و گریه بچه رو نبینم : ) خواهرام وقتی بچه هاشونو دعوا میکنن همونموقع سکوت میکنم ولی بعدش انقدر دعواشون میکنم بهشون غر میزنم که وجدان درد میگیرن سود سهام عدالت رو میگیرید ؟ 2 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۸ دقیقا منظورم قسمت اول حرفات بود. ولی در مورد قسمت دوم حرفات اگه ی روزی مادر بشی باید رو احساساتت کار کنی.? کلا سهام عدالت نداریم و این کلمه ی عدالتی که چسبوندن بهش کلی منو آزار میده! تا حالا تو صف مثلا شکر یا گوشت منتظر موندی؟! 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۸ بله همین تازگی یه صف وایستادم برای شکر :)) کلی نوستالژی بود برام چون بچگی خیلی برای شیر صف می ایستادیم : } مهدکودک رفتین بچکی ؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده