پارادوکس 106 ارسال شده در 16 آذر، 2019 اره همونِ اما بدون سانسورِ ابن کتابی ک من دارم میخونم فعلا ک 2صفحه خوندمش 4میثاق خیلی قشنگِ....چندتا از جملاتشو تو اونور نوشتم خواستی بخون + یه چند کیلومتر فاصله دارم:)))) + بزرگترین دستاوردت؟ 1
نفحات 1395 سازنده ارسال شده در 16 آذر، 2019 تونستم بفهمم چرا اینجام و چی باید بخوام از زندگی . لولیتا ماجرای واقعی هست و با دنبال کردن ماجرای اون دخترای برده کشف شده توی مکزیک دربارش توی نت خوندم. باشه حتما تابحال درباره امواج مغزی شنیدی یا خوندی ؟
پارادوکس 106 ارسال شده در 16 آذر، 2019 این اون نیستا فک نکنم ولادیمیرناباکوف نوشتش سال1955 + خوندم خیلی کم + ب قانون جذب علاقه داری؟
نفحات 1395 سازنده ارسال شده در 16 آذر، 2019 خیلی وقت پیش دربارش خوندم و کلیپ هایی رو تماشا کردم فقط این توی ذهنم مونده که خیلی معتقد به اثر تلاش نیست و صرفا روی خواستن تاکید داره . با منطقم جور نیست راستش اگر همین باشه هیچوقت با متلک گوی توی خیابون برخورد جدی کردی ؟
نفحات 1395 سازنده ارسال شده در 16 آذر، 2019 کم واقعا فرض کن بین خانواده ت (پدر و مادرت) و موفقیت شغلیت باید یکیو انتخاب کنی . کدوم رو انتخاب میکنی ؟
onemone 49 ارسال شده در 16 آذر، 2019 سخته اگه انتخاب موفقیت شغلی صدمه ای بهشون بزنه یا باعث اذیت شدنشون بشه خانواده برام در اولویت هست سریالی رو از تلوزیون دنبال می کنی؟
mahsa saraee 680 ارسال شده در 16 آذر، 2019 اره...ولی نرگس محمدی و مهدی سلوکی بیشتر شبیه خواهر و برادر یا زن و شوهرن تا مادر و پسر =/ بس که گریم محمدی افتضاحه. .. یک خونه سفید رو ترجیح میدی یا رنگی رنگی؟
نفحات 1395 سازنده ارسال شده در 16 آذر، 2019 سفید ... رنگها اگر خیلی ملایم و کمرنگ باشن اونم خوبه میدونی چه اندیشه ای باعث شده بعضی بجای خدا شبطان رو پرستش کنن ؟
.Milaad. 1459 ارسال شده در 17 آذر، 2019 وقتی دید اونایی که خدا رو ستایش میکنن کارهایی میکنن که شیطان هم از انجام دادنشون عاجز بوده! مسافرت بیشتر کجا رفتی؟ 1 1
پارادوکس 106 ارسال شده در 17 آذر، 2019 عمق کتابهای درسی زندگیمون ب چ اعترافاتی رسیده + چرا مردها بااینکه مردسالاری ب خودشونم ظلم میکنه,باز هم طرفدارشن 1
نفحات 1395 سازنده ارسال شده در 17 آذر، 2019 نمیدونم . شاید بخاطر اون غریزه ی برتری جوییشون هست که دست خودشون نیست مرگ بچه ی آدم سخت تره یا دزدیده شدنش ؟
پارادوکس 106 ارسال شده در 17 آذر، 2019 والا مادر نشدم بچه نداشتم نمیدونم اما خب وقتی بمیره امیدی نداری اما وقتی بدردنش امید هست البته نگرانی این که چ بلایی دارن سرش میارن هم هست + یه پیج مفید تو اینستا؟
نفحات 1395 سازنده ارسال شده در 17 آذر، 2019 زیاد دارم :)) نمیدونم کدومشو بگم بیشتر به نویسندگی علاقمندی یا شعر گفتن ؟
moham@d 172 ارسال شده در 17 آذر، 2019 علاقه به شعر گفتن دارم ولی استعدادشو ندارم تراوشات ذهنم اصلا شبیه بشعر نیست .... هنوزم به گویندگی علاقه دارید ? 1 1
moham@d 172 ارسال شده در 17 آذر، 2019 گویندگی برای دوست خوبم بود اگه اشنایی بدم احتمالا که چه عرض کنم حتما میشناسید ? جساراتا چرا این اسم کاربری رو انتخاب کردید ؟ میتونید پاسخ ندید البته
پارادوکس 106 ارسال شده در 17 آذر، 2019 نکنه منو میشناسین؟ + تناقضات حل نشدم + حسی ک نمیخواین تجربه کنید
نفحات 1395 سازنده ارسال شده در 18 آذر، 2019 اون حس بدی که موقع زیر پا موندن حقت داری وقتی با کلی تلاش هم نمیتونی کاری کنی در 15 ساعت قبل، moham@d گفته است : هنوزم به گویندگی علاقه دارید ? اوهوم . گاهی به سرمون میزنه با لادن که با یکی دونفر که مثل خودمونن کانال بزنیم :)) ولی برای اینکه کارها کیفیتش خوب و عامه پسند باشه نیاز به دست کم امکانات یه استودیو شخصی هست... نمیدونم شایدم اینکارو کردیم بخاطر حس خوبی که بهمون میده : ) سریال هیولا رو تماشا کردی ؟ تونست نظرت رو جلب کنه ؟
ارسالهای توصیه شده