moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۸ رادیو اوا یه شبکه تلویزیونی که فقط موسیقی پخش میکنه دوست داری تو بارون راه بری ... البته یه نفره ؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۸ آره . بارونی که مدت طولانیه داره میباره و خیابونا و درختا حسابی خیس و پر رنگ باشن و هوا تمیز . کی دلش نمیخواد دچار پرخوری عصبی میشی ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۸ قبلا خییییلی..الان نه انقدر ولی اگر خیلی ناراحت باشم چاره تش بستنی سنتی و شکلات شیریه:))) اینجوری دلم التیام پیدا میکنه:دی می تونی برای خودت برنامه ی دقیق بریزی و بهش عمل کنی؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۸ آره . اما نه روتین بعدی هم توی ماشین و اتوبوس در حال حرکت گوشی دست میگیره و میخونه دچار حالت تهوع میشه ؟ لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۸ نه! نه همچین و همچون نمیشم! شب کویر خوابیدی؟ 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۸ آره پیش اومده چندباری به هر حال زاده ی کویرم:)) به نظرت کدوم عادت ایرانیا مسخره است؟ 2 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۸ یکیش نون پنیر چای شیرین صبح ! اول روز پنیر و شکر و نونای پخت امروزی خطای استراتژیک بزرگیست :دی . هرسه شون توی طب سنتی-اسلامی مردود هستن کاری که تا آخر امسال حتما میخوای انجامش بدی ؟ 1 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۸ می خوام توی انتخابات آینده با جدیت پول در بیارم:)) خواننده ای که دوستش نداری؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۸ صدای محسن چاووشی بنظرم مثل کشیدن چنگال کف قابلمه روی هست :)) بعد ازون تحمل جیغای حمیرا و داد بیدادهای ابی رو ندارم :))) مسافرت به اصفهان داشتی ؟ 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۸ داشتم ، میدان امام و عالی قاپو زیادی جذابن ! دی خونتون خود اصفهانه؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۸ بله تابحال توی ترک عادتی که نمیخواستین موفق بودین ؟ لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۸ نه ، تو این موضوع من ی بازنده ی همیشگی هستم! بعدی همین سوال؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۸ توی بعضی چیزا آره تو بعضی چیزا نه من 4 سال نت برا سرگرمی کم میومدم..فروم گردی که اصلا:))...بعد یک دفعه یک روز عصر اومدم سراغ کامپیوتر و دوباره مثل یک بازنده شروع کردم:)) اما مدتی همیشه ی همیشه خودتخریبی می کردم که الان کنترل میکنم خود رو.. اهل رقابت با دیگران هستی؟ 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۸ نه به اون صورت ! اونجا تو این چند مدت بارون نیومد؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۸ بعید می دونم..چون اگر اومده بود همه توی استوری خفه امون کرده بودن:))) ولی روستاهای اطراف و شهرهای دیگه اومده.. اهل کجایی؟هوای شهرتون چه طوره؟ 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۸ بارونی و ابری تو این مدت خداروشکر تو چطور رفیقی هستی که نمیدونی من اهل کجام! آبرو داری کن بابا ! دی اینستا رو چک کن راستی خودت اهل کجایی؟! دی 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۸ خب من از کجا می دونستم بعدی هستی:)) ... من اهل یکی از شهرای استان یزدم:دی دلت می خواست کجا توی ایران زندگی می کردی؟ 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۸ بهت نمیومد یزدی باشی ، الکی مثلا من آشنام باهاشون! آه دست تو دلم نزار ! همینجا همینجوری که هستم لابد لایقم است ! دی آخرین مسافرت کجا رفتی؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۸ اردیبهشت رفتم مشهد مقدس:دی + اصالتا کرمانی ام ولی یزد بزرگ شدم:)) چرا برای بعضی آدما فراموشی کیمیاست؟ 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۸ کرمان ، احیانا خونه امیر نظام گروسی رو نرفتی؟ همشهری ماست ولی مهمون شما بوده ! گذشته ی تلخی که میخوای همیشه فراموشت باشه! سوال اون بالاست! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده