BISEl 3640 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۸ خیلی زیآد یکــی از قشنگــ ترین جمله های که بهتـــ گفتن راجب خودتــــ ؟ لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۸ جمله نبود ! یک کلمه بود که یکی از اعضای فروم هم میهن در مورد من گفت : رِند بهترین فیلم سینمایی که تاحالا دیدی ؟ لینک به دیدگاه
BISEl 3640 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۸ یدونه که نیستـــ ... the great gatsby the green mile اگه فیلمنامه نویس بودی چه ژانری مینوشتی ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۸ کمدی چرا تلگرام اصلی پیامای گروه و کانالا رو جدا نمی کنه؟:| فقط هی اپدیت الکی میده لینک به دیدگاه
BISEl 3640 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۸ یعنـــی چــی پیامای گروه و کانال رو جدا نمیکنه؟مگه یکیه اصلا ؟ من باهاش همچین مشکلی نداشتــم شاید نمیذاری کامل آپدیتـــ شه یا کامل آپدیت نمیشه مثلا اینترنتت وسطش قطع میشه یا همچین چیزی ی داستان کوتاه با نتیجه گیری بگو ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۸ تلگرام اصلی که جدا نمی کنه مومن:دی همه اش تو یه بخش میاد + یکی بود یکی نبود. نتیجه میگیریم اگر یکی باشه..یکی دیگه نیست بی مزه هم خودتی:))) یه آهنگی که خیلی دوست داری چیه؟> 1 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۸ خیلی آهنگا همدم ِ معین ، ماه و ماهی اشرف زاده ، جانِ مریم ، الهه ی ناز و ... چندتا از بازیای بچگیتو بگو لینک به دیدگاه
BISEl 3640 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۸ عاشق قایم موشکــ بودم هنوزم دوسش دارم و پایه باشه بازی میکنم مکانیکی; ی مشت پیچ گوشتی و انبر دست و اینارو میگرفتم و با اینور اونور ور میرفتم یعنی من مکانیکم گِل بازی هنوزم لاوشم...تستشم میکردم خوشمزه بود و از تیستای مورد علاقمه دکتر بازی ام زیاد میکردم بلاهای زیادی سر عروسکام میاوردم دست و پاهاشونو گچ میگرفتم مثلا.. جراحیشون میکردم ... یکی از خاطره های مهیج راه دانشگاه ؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۸ ارشد بودم . صبح امتحان داشتم میرفتم سازمان .خیابون معراج ِ میدون آزادی . اونجا همیشه همه جاش ماشینا هوله میرن . یعنی قروقاطی. باید از دو لاین اتوبان رد بشیم برسیم پژوهشکده . جزوه هام دستم بود تا از اتوبان رد شدم برسم سر خیابون معراج یه پژو کوبید به یه دختر پرتش کرد جلوپام -_- سرش شکست خونربزی میکرد . کمر و گردنش هم درد داشت . چندتا مرد جمع شدن راننده هم بود . تنها دختر اونجا هم من بودم بنابراین فقط من میتونستم کمکش کنم بدنشو صاف کنم . خلاصه اونروز دیر رسیدم سر جلسه امتحان و دست و بال و جزوه هامم پر خون بود : } ... مسئول آموزش اجازه داد یکم بگذره ریلکس بشم بعد امتحان دادم. سر مزار رفتن و سر زدن به مرده ها رو دوست داری ؟ 1 لینک به دیدگاه
BISEl 3640 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۸ این بیشتر جنایی بوده تا مهیج _________ حس جالبی داره اما نمیرم اصلا اگه میتونستی فیلم بازی کنی چه سبک نقشایی رو میگرفتی؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۸ نقشایی مثل نقش آنجلینا جولی توی فیلم salt یا آقا و خانم اسمیت :)) بعدی سوال قبلی لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۸ نقشهایی مثل نقشهای عمو ... مسافرت خارجی رفتی تاحالا ؟ کجا ؟ لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۸ در 18 ساعت قبل، leo.unique گفته است : نقشهایی مثل نقشهای عمو ... آاای باریکلاا شیرین زبون در 14 ساعت قبل، adamak-h گفته است : نه نرفتم دوست داری کجا بری سفر؟ تو این فصل شمال در حد توان ماست. تعمیر کار خوب برای گوشی موبایل میشناسی؟! 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۸ نه . ایرادی باشه از نت در میارم علت و راه حل رو . سخت افزاری هم باشه دیگه اون گوشی گوشی بشو نیست کدوم بازیگر طنز رو خیلی دوست دارید ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۸ رضا های عطاران و شفیعی جم شبا چه ساعتی می خوابی؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۸ دیگه نزدیک دوازده بشه توی فاز غشم فانتزیِ چه شغل خزی رو داری ؟ :)) لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۸ راننده آژانس ! دی معمولا آمپول آنفولانزا رو تزریق میکنی؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۸ نه . فقط اگر وضعیت بحرانی بشه و تب بدجور خودمو یا عزیزمو بندازه میبریم کلینیک کدوم موزه های تهران رو دیدین ؟ چطور بوده ؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده