فکور 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۴۰۰ لازمه برا خودم یه کادوی خوب بگیرم. 2 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۴۰۰ در در ۱۴۰۰/۴/۷ در ۱۵:۱۳، فکور گفته است : چه وحشتی ؟ بی آبی ، خشکسالی ، بیابان زایی و مهاجرت و .. لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۴۰۰ عع این تاپیک.... با سردرد شدید به حرفایی که زده بود.... لینک به دیدگاه
فکور 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۴۰۰ در ۲۳ ساعت قبل، .Milaad. گفته است : بی آبی ، خشکسالی ، بیابان زایی و مهاجرت و .. اینا به ما مربوط نیست. معنی زندگی ، درک زندگی و همه حالات روحی قشنگ موقعی خودشو نشون میده که بیخیال غیر باشی. اون شاعر هم که بیخودی سروده که تو کز محنت دیگران.......... در واقع مخش عیب داشته. 1 1 لینک به دیدگاه
Rose6 863 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۴۰۰ !! باید یکی باشد ؟ یکی باید باشه که وقتی نگاش میکنی و کنارت هست نه اینکه غصههات یادت برهفقط یادت بیاد دلیل بزرگتریبرای خوشحال بودن و زندگی داری :--( لینک به دیدگاه
Rose6 863 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۴۰۰ فایده ی این همه ناراحتی و غمگینی چیه ؟؟ آخرش که چی میخواد بشه ؟ کاش آدم برای زندگی وابسته و محتاج کسی نباشه لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۴۰۰ سرکارم مسلما باید ذهنمم اینجا باشه. 2ساعت دیگه ام باید با کارفرما صحبت کنم که هیییچی یادم نمیاد ولی دارم به مهمونی شب فکر میکنم که چی بپوشم:))))))))) 1400/7/18 1 لینک به دیدگاه
Anabolic 250 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۴۰۰ به مناطق آزاد تجاری مخصوصا اطراف تهران .....بگذریم اهل فن میدونن یک رفیقی دارم دکتر فلانی ، آدم سالم و در حد خودش کارش درسته ..........امروز پوستشو کندم بیچاره رو .......فکر کنم تا یکهفته هر چی خودشو بشوره باز لیز باشه من نمیدونم اون چرا افسوس میخوره جای من همش 100 کیلوش ریخت تو بارگیری زمین این قلبش داشت از گلوش میزد بیرون ...... دوسش دارم آدم منظمیه ولی امروز روانی شده بود تکنولوژی ساخت یکی از گریدهای اون ماده رو بهش بدم ....این تا دیروز جرات نداشت تو این چیزا ورود کنه نمیدونم شاید از اثرات منفی با من گشتن باشه که نزدیکانمو از راه بدر میکنم .....من خودمم هنوز خودمو نشناختم و در لحظه تصمیم میگیرم تا تهشم میرم اما اگرم حال نکنم رک برجکو میارم پایین و دیگه جواب نمیدم ....دارم فکر میکنم تکنولوژی ساخت رو به این دکی خودمون بدم یا نه .......اگر بدم اون هلدینگ فلان خون گریه میکنه راستش نظرم فعلا مساعده چون دوسش دارم اما یکی دو روز باید بیشتر فکر کنم ..... 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۴۰۰ به قرارای این هفته... هر روز با یک دوست. 7 سال دور بودم ازشون. 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۴۰۰ جوانی کجایی که پیری یادت بخیر! بالا رو گردنبند طبی بستم پایین رو کمربند ، یعنی داغونم داغوون! 2 1 لینک به دیدگاه
فکور 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۴۰۰ همه چی برام بیرنگ شده بجز خودم. چقدر سالهای زیادی گذشت که یاد گرفتم که فقط تو خلوت خودم بنشینم. خیلی سعادتمندم که به این مرحله رسيدم. 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۴۰۰ داره برف میاد ، حالِ خوبست .. این حس و حال قدیمی گرچه پارسال داشت خشک میشد ولی خداروشکر که باز میشه تجربه ش کرد 2 لینک به دیدگاه
Anabolic 250 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۴۰۰ دیشب یک سر به گروه تلگرامی این انجمن زدم و یک حرف خیلی ذهنمو مشغول کرد .....یک حرف صحیح که در زمان مناسب گفته شد .... میتینگ بازی اعضا بود و یک چیزی در مورد عکسها گفتم و اونجا هم فقط سه نفر رو میشناسم ....یک بنده خدایی که نمیشناختمش پرسید شما کی هستی ؟ منظورشو متوجه نشدم که گفت منظورم اینه که شناست تو انجمن چیه و......وقتی گفتم یک حرف قشنگی زد که به شدت ذهنمو مشغول کرده و البته چند ماهی میشه بهش فکر میکنم اما این جالب بود .... این پاسخش بود که خیلی کامل و تمیز بود : (متن هايي به طول ٥متر در تاپيك هاي شيمي) دقیقا درست میگه ها من زیاده روی میکنم و تلاش میکنم اگر بتونم تو یک پست هر آنچه ممکنه برای مخاطم در چارچوب سوال پیش بیاد رو حدس بزنم و قبل از پرسیدن جواب بدم یا به قولی قسطی حرف نزنم و یکباره اگر سوالی ازم میشه تمام و کامل پاسخ بدم که کار طرف راه بیوفته و این خلق شاید بد رو تو بازار ، محل کار و همه جا دارم .....یکی میاد چه شهرک صنعتی عباس آباد چه شهر صنعتی کاوه و کاری داره یا هر چی تا کامل راش نندازم آروم نمیشم و این اشتباهه ..... دمش گرم من نمیشناسمش ولی هر کی بود حرف به جایی زد ..... بهترین کار اینه که یا پاسخ ندی یا در حد نهایتا یک خط دستو پا شکسته و رد بشی بری .... تو محیط کار هم همینه ..... این پاسخش رو آویزه گوشم میکنم و تلاش میکنم هم تو اینجا هم تو محل کارم دیگه زیر و بم هر سوال یا هر کاری خلاصه ازم میشه رو نریزم وسط .... هر چیزی از حد بگذره صورت خوبی پیدا نمیکنه و گاهی حتی اگر بتونی مشکل طرفم حل کنی بهتره یک گوشه ساکت بمونی و بذاری خودش بره دنبالش تلاشش رو بکنه حالا اینکه موفق بشه یا نه دیگه به خودش مربوطه .... بگذریم .... این آخرین پست طولانیم بود ...... 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۴۰۱ بگم خدايي؟ از سال ٩٤ تا ١٤٠٠عين يه فيلم از جلو چشمم رد شد ٧سال عمر و جووني و وقتم گذاشتم پاي يه نمك نشناس? تجربه خوبي بود كه با رفتنتش به بهترينا رسيدم? بهش فكر ميكنم چون همين انجمن باعث شد باهاش آشنا بشم پشيمون نيستم خوشحالم نيستم از رفتن و نبودش خداروشكر ميكنم ولي با وجود نفرتي كه داشتم ازش تا يك ماه بخشيدمش كه آرامش اومد تو زندگيم به اينا فكر ميكنم به اينكه اين انجمن سرنوشت خيليارو عوض كرد ١٤٠١/٧/٤ 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۴۰۱ همه ی فضاهای مجازی و ارتباطی که نیاز به فیلتر شکن داشت رو منهدم کردم ! داشت مریضیم میزد به مغزم شایدم زده بعدا معلوم میکنه ! به هر حال بی خبری و .. 1 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده