فکور 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۹ در در 13 مهر 1399 در 20:16، تینا گفته است : داشتم به این فکر میکردم این کرونا لعنتی کی میخواد بره کرونا اومده که بمونه. بذار این مردم یکمم شده به بهداشت فردی و اجتماعی شون یه نگاه ویژه ای داشته یاشن. 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۹ چقدر ما دهه شصتیا طفلونکی بودیم و هستیم ... چقدر 1 1 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۹ به این فکر میکنم که تا کی میخواد این ویروسه داغون ادامه داشته باشه؟ 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۹ در در 23 مهر 1399 در 21:41، نفحات گفته است : چقدر ما دهه شصتیا طفلونکی بودیم و هستیم ... چقدر درس عبرتی میشیم برای آیندگان 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۹ از همون تغییر دامنه سایت باید میفهمیدیم یه جای کار مشکل داره 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۹ اینکه وقتم کمه و نمیتونم به کارام برسم سر وقت....چه کارهای شخصیم و چه کارهای خانوادگیم و چه کارهای مربوط به شرکت.....خیلی زیاد و مدام در حال برنامه ریزی که بتونم همه رو سصر وقت انجام بدم 1 لینک به دیدگاه
meaning 140 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۹ بالاخره تونستم لاگین کنم مرسی @.Milaad. پروفایل پریا و لئو رو نگاه انداختم خیلی وقت پیش اینجا بودند و غم آمد سراغم رفیقان سرتون سلامت هر جا هستید (قلب) و آدمک جان.. . 1 1 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اسفند، ۱۳۹۹ در در 28 اسفند 1399 در 12:42، meaning گفته است : بالاخره تونستم لاگین کنم مرسی @.Milaad. پروفایل پریا و لئو رو نگاه انداختم خیلی وقت پیش اینجا بودند و غم آمد سراغم رفیقان سرتون سلامت هر جا هستید (قلب) و آدمک جان.. . خوبه مشکلت حل شد. آره جاشون خالی هست و ما همچنان هستیم .. 2 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۴۰۰ در در 17 اسفند 1399 در 20:53، leo.unique گفته است : درس عبرتی میشیم برای آیندگان یعنی دهه شصتی هستی ؟ ? 2 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۴۰۰ در در ۱۴۰۰/۱/۱ در ۱۸:۰۷، نفحات گفته است : یعنی دهه شصتی هستی ؟ ? آره اما شاه که رفت نعمت هم رفت 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۴۰۰ دیگه حتی نمیشه بازگوشون کرد.:) 1 لینک به دیدگاه
meaning 140 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۴۰۰ کیبوردی که 9 سال باهاش میلیونها واژه نوشتم و یک سالی بود که مستهلک شده بود فاینالی یک ماه پیش تعویضش کردم 250 هزار تومن، یک کیبورد! با آن کیبورد هزاران کلمه بیهوده در دریای هممیهن ریختم، هیچ. 1 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۴۰۰ امسال هم هیچ ولی سال دیگه هم کم آبی باشه خیلی وحشتناک میشه! 3 لینک به دیدگاه
فکور 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۴۰۰ بیرون هر خبری بخواد بشه ، عادی هست چون اینجا اسمش بهشت نیست. کره زمینه. دارم فکر میکنم که من هیچوقت خودمو نمیبازم. خدارو شکر غمی هم ندارم. اگه نتونستی اینا رو از من قبول کنی ، دلیلش اینه که نتونستی مثه من بیاندیشی. زاویه نگاه اهمیتش تو همین چیزاست. 1 لینک به دیدگاه
فکور 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۴۰۰ در در ۱۴۰۰/۴/۵ در 10:24، .Milaad. گفته است : امسال هم هیچ ولی سال دیگه هم کم آبی باشه خیلی وحشتناک میشه! چه وحشتی ؟ 1 لینک به دیدگاه
فکور 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۴۰۰ در در ۱۴۰۰/۳/۹ در 19:11، Rose6 گفته است : پس کی میخواد اوضاع عادی بشه هیچوقت. 1 لینک به دیدگاه
فکور 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۴۰۰ در در ۱۴۰۰/۴/۷ در ۱۵:۱۶، فکور گفته است : هیچوقت. آرامش را در درون باید جست ، وقایع بیرونی ربطی به آرامش یا سلب آرامش نداره. اینو بخوام کامل شرح بدم ، خیلی زمان میبره که فعلا حوصله شو ندارم. تا بعد شاید. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده