رفتن به مطلب

همین الان داری به چی فکر میکنی ؟!

ارسال های توصیه شده

در 9 ساعت قبل، leo.unique گفته است :

طومار نوشتی ؟ ?

مشکل شماها اینه که دنبال حاشیه میگردین وگرنه بعید میدونم سابقه-تون در فرومگردی بیشتر از من باشه !

سلام

در اصل نوشتم راحت شم از سنگینیش رو ذهنم . هدف مغز طفلونکیه شما نبود :))

در اینکه شما پیرِ فروم هستی و کسی مثل من در برابر شماها تجربه ی مختصر داره شکی نیست. مطلب اینه که اصلا برای چنین جاهای ساخته نشدم. از کنار یکچیزهایی هم بی تفاوت نشد بگذرم . وجودم برنمیداشت . 

+

الانم یه نگاه اونطرف انداختم دیدم درباره ی ری رای سماء هم مثل سوین  ، باز توهم زدن که منم و تیکه انداختن و حرف بقول خود ابلهشون مفت زدن  !

خدا خر رو میشناخت بهش شاخ نداد ... اینها ادعای هوش و عقل هم دارن ؟!  نمیگنجه آخه !

این ژولیده نمیخواد چمبره شو از روی سایت برداره بره بچسبه به زندگی و همسر داریش؟ 

مغز اون پرشین  رو که پوسوند و بدبین و کینه ایش کرد رفت . حسابی هم طبق میلش مرکز توجه و تملقه .

مارو هم که خدا زده اصن ! از بس شوهر نداریم و معلم نیستیم داریم میمیریم . خفه کرد خودشو چهارساله از عقده و کینه . . دیگه چه مرگشه ؟! 

من میرم اونجا یوزر بسازم با این آدم کار داشته باشم ؟ در تب و تاب عشق پرشین دارم میسوزم که میرم اونجا ؟! ینی بلد نیستم جور دیگه عمل کنم اگر دنبال اونم ؟!  این مزخرفات چیه میکنه تو مغزا  و میره اونجا از دهن متعفنش میریزه بیرون 

آدم میره میخونه میبینه شهر بی کلانتره و قورباغه ها هفت تیر کش ... 

+

واسه تبلیغ تور ، عکس صفحه های پاسپورتو میذارن جناب ؟ شماره ملی و شماره شناسنامه تونو شیر میکنید توی نت چرا !

لینک به دیدگاه
در 16 ساعت قبل، نفحات گفته است :

در اینکه شما پیرِ فروم هستی و کسی مثل من در برابر شماها تجربه ی مختصر داره شکی نیست. مطلب اینه که اصلا برای چنین جاهای ساخته نشدم. از کنار یکچیزهایی هم بی تفاوت نشد بگذرم . وجودم برنمیداشت . 

این ژولیده نمیخواد چمبره شو از روی سایت برداره بره بچسبه به زندگی و همسر داریش؟ 

از نظر من دخترک ژولیده ثبات خودشو به رخ کشیده :ws3: چون در طول سالها فرومگردی، کمتر کاربر مونثی رو دیدم که بعد از ازدواج، فروم مورد نظر رو (حداقل برای مدتی) ترک نکرده باشه :ws37:

• Haha 1
لینک به دیدگاه
در 1 ساعت قبل، leo.unique گفته است :

از نظر من دخترک ژولیده ثبات خودشو به رخ کشیده :ws3: چون در طول سالها فرومگردی، کمتر کاربر مونثی رو دیدم که بعد از ازدواج، فروم مورد نظر رو (حداقل برای مدتی) ترک نکرده باشه :ws37:

:دی

چی بگم 

اعتراف به خبث طینت ازین صریح تر ؟! :

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

ممنونم از هامان که ناخواسته واقعیت شخصیتشو مثل تف به روش زد : )

هر چند بخشیدنشون برام دیگه غیر ممکن شده ولی خداروشکر که همه چی مجازی بود . لطف داشت خدا بهم که مجازی آموزش داد .

لینک به دیدگاه
در ۱ ساعت قبل، نفحات گفته است :

:دی

چی بگم 

اعتراف به خبث طینت ازین صریح تر ؟! :

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

ممنونم از هامان که ناخواسته واقعیت شخصیتشو مثل تف به روش زد : )

هر چند بخشیدنشون برام دیگه غیر ممکن شده ولی خداروشکر که همه چی مجازی بود . لطف داشت خدا بهم که مجازی آموزش داد .

کافر زده خنده بر مسلمانی-تان :no:

• Thanks 1
لینک به دیدگاه
در ۱ ساعت قبل، leo.unique گفته است :

کافر زده خنده بر مسلمانی-تان :no:

میدونستم اینو میگی :)) 

اینهمه اسم خدا لق لقه ی زبونشون بود ، بذار یکبارم من. رسمی که باهاش آشنان اینه آخه چاره چیه 

اینجا نه فردیناندی هست نه بوی استاری بذار راحت باشم :دی 

این چندتا پست در برابر حجم بی کران حرف آزاردهنده که این سه چهارسال تحمل کردم چیزی نیست. 

لینک به دیدگاه
در 2 ساعت قبل، نفحات گفته است :

اولین باره میشنوم چنین افرادی هم برای مراجعه وجود دارن ...

حس کنم کسی دلش پاکه یا پیش خدا ارجی داره ازش خواهش میکنم برام دعا کنه . چیزی بجز اینه مد نظر سوالت ؟

هستند افرادی که معروفند به مستجاب الدعوه بودن و در قبال دعایی که برات میکنن ازت میخوان مبلغی رو صرف امور خیریه کنی ! 

لینک به دیدگاه
در 48 دقیقه قبل، leo.unique گفته است :

هستند افرادی که معروفند به مستجاب الدعوه بودن و در قبال دعایی که برات میکنن ازت میخوان مبلغی رو صرف امور خیریه کنی ! 

که اینطور

راستش من درباره ی پول دادن بابت نماز و روزه ی افراد و انجام نیابتی این عبادتا هم هنوز به نتیجه ی قابل قبولی توی ذهنم نرسیدم.

حالا اینکه فرد میمیره و دستش از دنیا گوتاهه و وراث مبلغی رو بابت نماز و روزه ی قضا شده ش بدن (برای امور خیر) قابل قبوله. چون میتونه توی دسته اعمال ماتاخر فرد باشه . ولی دیروز یه پیج اینستا فالو کرد، خوندم دیدم یک دختر طلبه س که در ازای نماز و روزه برای دیگران پول میگیره. استدلالشم این بود که حضرت زهرا فرمودن زن بیرون از خانه نباشه پس این راه کسب روزی رو انتخاب کرده !! چی بگم : )

• Like 1
لینک به دیدگاه
در ۱ ساعت قبل، leo.unique گفته است :

نظرت در مورد این افراد و مراجعه کنندگان بهشون چیه ؟:ws38:

زمانی میشه نظر بدم که بدونم منظورت کیه ...

اینم بدون که  از باورمندان متعصب عالم غیب هستم. این رو هم مدیون هوش و سوادم هستم نه اینکه از باورهای عامه چیزی وام گرفته باشم.

دعا یک فاز قوی از امواج آلفاس که بهیچ وجه غل و غش بردار نیست . بسیار هم بستگی به مهارت شما برای اتصال و خلوص نیت داره. این مهارت هم مثل رمالی و فالگیری نیست. بالا و پایین روزگار یادت میده. معلمت تقدیر هست . 

شما بگو اون مستجاب الدعوه محمد یا مریم یا علی هست یا فاطمه و پسراش ... من همه زندگیمم میریزم به پاشون فقط برای یه جمله دعاشون در حقم . چون از سختی کشیدنشون ، مظلومیت و تلخ کامی هاشون و راه و روش زندگیشون باخبرم . 

بهمین صورت درباره ی آدمهای دیگه که بهم معرفی کنی.

بشناسمشون نظر میدم .همینجوری نه 

ضمنا شما گفتی خواسته ش اینه پولش رو بجای خودش بدیم برای امور خیریه. این یعنی فرد دنبال سوداگری مالی نیست . دکان باز نکرده . 

ولی خب بازم نمیشه نظر داد. شاید دنبال شهرته (شاید)

مراجعه کنندگان برای سلامت روحیشون بهتره خودشونم اهل دعا باشن . آدم گرسنه عقب نمیشینه از آدمِ سیر بخواد غذاشو جاش بخوره

• Thanks 1
لینک به دیدگاه

اگر پیامک نواندیشان نمیومد بطور کل حس فروم بازی داشت فراموش میشد : }

تلگرام و اینستارو ولی دوست دارم وصل بشن زود.

• Like 1
لینک به دیدگاه

جا داره یکی بیاد واسه جلوم بگه : دختره ی جو گیر !

واقعا اون چه کاری بود که کردم  ؟! :)))

.

.

یکی دیگه م بزنه تو گوشم که دیگه نخندم اینجور :)))

لینک به دیدگاه
در 2 ساعت قبل، leo.unique گفته است :

گوگل توی چین فیلتر نیست ؟

بریم چین یعنی میگی؟ 70nk_sad[1].gif

خب چینیا خودشون همه چیز دارن

الان ما یه پارسی جو داریم که از فهرست اول یه کتابم بلد نیست سرچ کنه چه برسه به سایتای دیگه:))

• Like 1
لینک به دیدگاه

خواهرزاده م میل بافتنیارو برداشته ادای بافتن در میاره میگه خاله دارم برات پاپوش میدوزونم سردت نشه 

پاپوشای خودمو برداشته نشونم میده میگه بیا اینارو قبلا برات دوزیدم !

از اینکه تا این حد خودکفاس که صرف فعل دوزیدنم بلده خوشحالم ..

هعییی

راستی خواهرزادم پسرع !!!

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...