نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۸ در 14 ساعت قبل، leo.unique گفته است : واسه من که درست درج شده :))) جدا ؟ پس خدا به هممون رحم کنه :)) ....... دقیقا الان به تاپیکا و قالب این فروم + اینهمه مراجعه به بانک برای تمدید تاریخ یه کارت خیلی نوبره :)) 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۸ در ۱ ساعت قبل، نفحات گفته است : :))) جدا ؟ پس خدا به هممون رحم کنه :)) من کی جدی بودم که این دومین بارش باشه نفخات (دمیدنهای باد. ج نفخة) ؟! لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۸ در 39 دقیقه قبل، leo.unique گفته است : من کی جدی بودم که این دومین بارش باشه نفخات (دمیدنهای باد. ج نفخة) ؟! : | لئو :)))) حتما باید مازنی بودنتو ثابت کنیا بی ادب . نه مثل اینکه تاریخ تولدت درسته واقعا :))) موقع انتخاب این اسم اصلا فکر نمیکردم چنین چیزی هم بیاد تو ذهن '-_- آقا اسم به این قشنگی خرابش نکن لطفا . خواهش میکنم :دی 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۸ در 5 ساعت قبل، نفحات گفته است : : | لئو :)))) حتما باید مازنی بودنتو ثابت کنیا بی ادب . نه مثل اینکه تاریخ تولدت درسته واقعا :))) موقع انتخاب این اسم اصلا فکر نمیکردم چنین چیزی هم بیاد تو ذهن '-_- آقا اسم به این قشنگی خرابش نکن لطفا . خواهش میکنم :دی از کوجا فهمید ؟ اینقدر تابلوئه یهنی ؟ یه چیزایی به اذهان خراب میاد که اصلا فکرشم نمیتونی بکنی بقول حسام بیگ : التماس نکن 1 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۸ حوصله این دولتی ها رو واقعا ندارم ....از الان فکر جلسه سه شنبه هستم و اصلا دوست ندارم برم تو اون جلسه و کت شلوار بپوشم بشینم حرف بزنم ...هم از کت و شلوار بدم میاد و هم از وزارت خونه ........... 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۸ تعریف دقیق تر خودآگاهی که باعث لذتم شد... .... حسام بیگ :))) لینک به دیدگاه
سین.دخت 366 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۸ نفحات صبح دانی ز چه روی دوست دارم؟ که به روی دوست ماند که برافکند نقابی بله :)) در مدح نفحات :))) جهت تحریک حسادت حسودان! + چه موقعیت هایی که برفت :)) چه کار ضایعی که تحویل داده!! و چه استرس مزخرفی (اونم واسه این کار!!) من حیف شدم ? + چه ایموجی های زشتی ? 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۸ :))) لئو فاقد هرگونه حسیه یادت رفته ؟ :)) .... توی هم میهن اون کله زرد متحرکا تداعی اذیتا بود برام ، استفاده از شکلک رو کنار گذاشته بودم دو نقطه پرانتز باز شده بودم اما اینجا کم کم استفاده ازین ایموجی ها رو شروع میکنم . مثل ابتدای ورود به استخر آب سرده که یذره یذره پیش میرم . چون یکم بقول تو زشتن :)) ....... هر بار نتیجه میگیرم فاصله ی دیدن و فهمیدن تا اقدام رو بیشتر کنم تا خون بیشتری به مغزم برسه ! { قیافم رو هیچ ایموجی نداره الان } 2 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۸ در 16 ساعت قبل، نفحات گفته است : :))) لئو فاقد هرگونه حسیه یادت رفته ؟ :)) احساساتم مبهمه asexual هم دوستته 1 لینک به دیدگاه
سین.دخت 366 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۸ در 7 ساعت قبل، leo.unique گفته است : احساساتم مبهمه واقعا که ! + به حرکتی نوین میاندیشم! (در حالی که لبخند ژکوند میزند زیر لب میگوید: جون عمهات :)) ) این میزان از تنبلی واقعا در من بیسابقه است ? احتمالا چه حرصهایی که به استاد نداده ام! و اینکه واقعا جویای نظر من بوده یا چی؟ ? 2 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۸ هرکسی اندک مصاحبتی باهات داشته باشه ترجیح میده نظرت براش مهم باشه سماء ? ... دنبال یه آرزوی منحصر بخودم میگردم + تاپیک برنامه روزانه نداره هم خودمو هم بقیه رو زخمی کنم باهاش ؟ :)) 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۸ هر شوکی یه موهبت ... فرو میریزی دوباره از نو میسازی + ولوله راه انداختن که حافظ شاهدباز بوده ... سند هم میارن که ابیاتش :)) قربون حضرتش برم که حتی توی مظلومیت هم رندی هست برا خودش :))) + واقعا گاندو صد در صد منطبق بر واقعیته ؟ رمز گشایی اون پسر هکر یکم زیاد از حد فضایی بود لینک به دیدگاه
ثنابانو 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۸ در در 14 تیر 1398 در 23:58، نفحات گفته است : . . هر چیزی که از ذهنت گذشت بنویس ☕ انتشار دهنده ی حس های خوب باشیم ❀✿❀ قربانت شوم هفته به هفته این قلم قشنگت به کی رفته 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۸ در 12 دقیقه قبل، ثنابانو گفته است : قربانت شوم هفته به هفته این قلم قشنگت به کی رفته سلام . خوش اومدی :))) ورودت حماسی بود :)) لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۸ موشه توو سوراخ نمیرفت، جارو به دمش میبست 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۸ دلم برا این کارای قبلی تنگ شده بود :))) .... از فهمیدن یه چیزی توی شوکم و دائم دارم بهش فکر میکنم . مربوط به خیلی وقت پیشه اما همه چی شفاف داره میاد توی ذهنم و هی شوک ! + یکی بیاد یه روشی ابداع کنه که بتونی درد و دل کنی سبک شه دلت ولی تبدیل به غیبت نشه { هیس کسی چیزی نگه خودم میدونم... دارم مظلوم نمایی میکنم :)) } 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۸ در 5 ساعت قبل، Sunny77 گفته است : اینجا چقدر خلوته سلام برگ گلم ♡ چه یوزر خوبی ساختی .خیلی هم عالی شاید کم کم شلوغ شه شایدم نشه. رفقا تنبلی میکنن :)) ........ یجوری هیجان زده م که نمیتونم قرار بگیرم یجا آروم بشینم ? امان از این حال 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۸ واقعا غافلگیر شدم دیدم اینجا عضو بودم:)))) 1 1 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۸ اووووو اینجا رو یادم اومد..قدیما خیلی شلوغ بود ??من گم میشدم توش که دیگه نیومدم:))))) 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده