نفحات 1395 مالک ارسال شده در 13 مهر، 2019 در 14 ساعت قبل، leo.unique گفته است : واسه من که درست درج شده :))) جدا ؟ پس خدا به هممون رحم کنه :)) ....... دقیقا الان به تاپیکا و قالب این فروم + اینهمه مراجعه به بانک برای تمدید تاریخ یه کارت خیلی نوبره :)) 1
leo.unique 432 ارسال شده در 13 مهر، 2019 در ۱ ساعت قبل، نفحات گفته است : :))) جدا ؟ پس خدا به هممون رحم کنه :)) من کی جدی بودم که این دومین بارش باشه نفخات (دمیدنهای باد. ج نفخة) ؟!
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 13 مهر، 2019 در 39 دقیقه قبل، leo.unique گفته است : من کی جدی بودم که این دومین بارش باشه نفخات (دمیدنهای باد. ج نفخة) ؟! : | لئو :)))) حتما باید مازنی بودنتو ثابت کنیا بی ادب . نه مثل اینکه تاریخ تولدت درسته واقعا :))) موقع انتخاب این اسم اصلا فکر نمیکردم چنین چیزی هم بیاد تو ذهن '-_- آقا اسم به این قشنگی خرابش نکن لطفا . خواهش میکنم :دی 1
leo.unique 432 ارسال شده در 13 مهر، 2019 در 5 ساعت قبل، نفحات گفته است : : | لئو :)))) حتما باید مازنی بودنتو ثابت کنیا بی ادب . نه مثل اینکه تاریخ تولدت درسته واقعا :))) موقع انتخاب این اسم اصلا فکر نمیکردم چنین چیزی هم بیاد تو ذهن '-_- آقا اسم به این قشنگی خرابش نکن لطفا . خواهش میکنم :دی از کوجا فهمید ؟ اینقدر تابلوئه یهنی ؟ یه چیزایی به اذهان خراب میاد که اصلا فکرشم نمیتونی بکنی بقول حسام بیگ : التماس نکن 1
wheeler 8640 ارسال شده در 13 مهر، 2019 حوصله این دولتی ها رو واقعا ندارم ....از الان فکر جلسه سه شنبه هستم و اصلا دوست ندارم برم تو اون جلسه و کت شلوار بپوشم بشینم حرف بزنم ...هم از کت و شلوار بدم میاد و هم از وزارت خونه ........... 1
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 13 مهر، 2019 تعریف دقیق تر خودآگاهی که باعث لذتم شد... .... حسام بیگ :)))
سین.دخت 366 ارسال شده در 13 مهر، 2019 نفحات صبح دانی ز چه روی دوست دارم؟ که به روی دوست ماند که برافکند نقابی بله :)) در مدح نفحات :))) جهت تحریک حسادت حسودان! + چه موقعیت هایی که برفت :)) چه کار ضایعی که تحویل داده!! و چه استرس مزخرفی (اونم واسه این کار!!) من حیف شدم ? + چه ایموجی های زشتی ? 1
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 13 مهر، 2019 :))) لئو فاقد هرگونه حسیه یادت رفته ؟ :)) .... توی هم میهن اون کله زرد متحرکا تداعی اذیتا بود برام ، استفاده از شکلک رو کنار گذاشته بودم دو نقطه پرانتز باز شده بودم اما اینجا کم کم استفاده ازین ایموجی ها رو شروع میکنم . مثل ابتدای ورود به استخر آب سرده که یذره یذره پیش میرم . چون یکم بقول تو زشتن :)) ....... هر بار نتیجه میگیرم فاصله ی دیدن و فهمیدن تا اقدام رو بیشتر کنم تا خون بیشتری به مغزم برسه ! { قیافم رو هیچ ایموجی نداره الان } 2
leo.unique 432 ارسال شده در 14 مهر، 2019 در 16 ساعت قبل، نفحات گفته است : :))) لئو فاقد هرگونه حسیه یادت رفته ؟ :)) احساساتم مبهمه asexual هم دوستته 1
سین.دخت 366 ارسال شده در 14 مهر، 2019 در 7 ساعت قبل، leo.unique گفته است : احساساتم مبهمه واقعا که ! + به حرکتی نوین میاندیشم! (در حالی که لبخند ژکوند میزند زیر لب میگوید: جون عمهات :)) ) این میزان از تنبلی واقعا در من بیسابقه است ? احتمالا چه حرصهایی که به استاد نداده ام! و اینکه واقعا جویای نظر من بوده یا چی؟ ? 2
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 14 مهر، 2019 هرکسی اندک مصاحبتی باهات داشته باشه ترجیح میده نظرت براش مهم باشه سماء ? ... دنبال یه آرزوی منحصر بخودم میگردم + تاپیک برنامه روزانه نداره هم خودمو هم بقیه رو زخمی کنم باهاش ؟ :)) 1
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 15 مهر، 2019 هر شوکی یه موهبت ... فرو میریزی دوباره از نو میسازی + ولوله راه انداختن که حافظ شاهدباز بوده ... سند هم میارن که ابیاتش :)) قربون حضرتش برم که حتی توی مظلومیت هم رندی هست برا خودش :))) + واقعا گاندو صد در صد منطبق بر واقعیته ؟ رمز گشایی اون پسر هکر یکم زیاد از حد فضایی بود
ثنابانو 15 ارسال شده در 15 مهر، 2019 در در 14 تیر 1398 در 23:58، نفحات گفته است : . . هر چیزی که از ذهنت گذشت بنویس ☕ انتشار دهنده ی حس های خوب باشیم ❀✿❀ قربانت شوم هفته به هفته این قلم قشنگت به کی رفته 1
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 15 مهر، 2019 در 12 دقیقه قبل، ثنابانو گفته است : قربانت شوم هفته به هفته این قلم قشنگت به کی رفته سلام . خوش اومدی :))) ورودت حماسی بود :))
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 17 مهر، 2019 دلم برا این کارای قبلی تنگ شده بود :))) .... از فهمیدن یه چیزی توی شوکم و دائم دارم بهش فکر میکنم . مربوط به خیلی وقت پیشه اما همه چی شفاف داره میاد توی ذهنم و هی شوک ! + یکی بیاد یه روشی ابداع کنه که بتونی درد و دل کنی سبک شه دلت ولی تبدیل به غیبت نشه { هیس کسی چیزی نگه خودم میدونم... دارم مظلوم نمایی میکنم :)) } 1
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 18 مهر، 2019 در 5 ساعت قبل، Sunny77 گفته است : اینجا چقدر خلوته سلام برگ گلم ♡ چه یوزر خوبی ساختی .خیلی هم عالی شاید کم کم شلوغ شه شایدم نشه. رفقا تنبلی میکنن :)) ........ یجوری هیجان زده م که نمیتونم قرار بگیرم یجا آروم بشینم ? امان از این حال 1
adamak-h 733 ارسال شده در 18 مهر، 2019 اووووو اینجا رو یادم اومد..قدیما خیلی شلوغ بود ??من گم میشدم توش که دیگه نیومدم:))))) 1
ارسال های توصیه شده