leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۸ در 1 ساعت قبل، سین.دخت گفته است : این آمار بر اساس یک پژوهش اعلام شده، که البته برای سال های 92 تا 94 و شهرهای تهران، شیراز، اصفهان و مشهد و رشت الانم که سال 98 هستیم. نوجوان ها هم الان هم احساس اپن مایندی دارن :)) اینقدر هم هجویات تو فضای مجازی ارائه میشه که! دکتر مجید ابهری در گفتوگو با خبرنگار سرویس «جوانان» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، افزود: بر اساس نتایج پژوهشی که از خردادماه سال 92 تا اردیبهشت سال 94 از سوی یک گروه تحقیقاتی روی برخی از کاربران شبکههای تلگرام، واتس آپ، تانگو، وایبر و ایمو در شهرهای تهران، شیراز، اصفهان، مشهد و رشت با همکاری بنیاد علوم رفتاری انجام شد، حدود 10 درصد از آشناییها و دوستیها در فضای مجازی به ازدواج منجر میشود که طول عمر آنها هم کمتر از 5 سال است. پ.ن : فکر میکنم صرفا برداشت شخصی جناب دکتر ابهری از این تحقیق باشه ! 1 لینک به دیدگاه
سین.دخت 366 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۸ در 3 ساعت قبل، leo.unique گفته است : دکتر مجید ابهری در گفتوگو با خبرنگار سرویس «جوانان» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، افزود: بر اساس نتایج پژوهشی که از خردادماه سال 92 تا اردیبهشت سال 94 از سوی یک گروه تحقیقاتی روی برخی از کاربران شبکههای تلگرام، واتس آپ، تانگو، وایبر و ایمو در شهرهای تهران، شیراز، اصفهان، مشهد و رشت با همکاری بنیاد علوم رفتاری انجام شد، حدود 10 درصد از آشناییها و دوستیها در فضای مجازی به ازدواج منجر میشود که طول عمر آنها هم کمتر از 5 سال است. پ.ن : فکر میکنم صرفا برداشت شخصی جناب دکتر ابهری از این تحقیق باشه ! گمون نکنم، اینا معمولا آمارها رو کمتر اعلام می کنن تا بگن همه چی خوبه :)) ولی جالبه که هیچ آماری در این حوزه نیست :)) یه جای کار حتما ایراد داره!! 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۸ یعنی واقعا وقتی سارا حسودی کرد و بی قرار شد ، ابراهیم دست هاجر رو گرفت برد وسط بیابون با یه بچه چند ماهه رهاش کرد برگشت پیش سارا ؟ البته که اینکارو کرده حالا با جزئیات و شرح وفایع خاص خودش جوری که هم خودش هم هاجر راضی بود ولی آدم عجیبی بوده بنظرم ... 1 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۸ دسته-های عزاداری امسال خلاصه شده بودن در گروه موزیک لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۸ در 12 ساعت قبل، نفحات گفته است : یعنی واقعا وقتی سارا حسودی کرد و بی قرار شد ، ابراهیم دست هاجر رو گرفت برد وسط بیابون با یه بچه چند ماهه رهاش کرد برگشت پیش سارا ؟ وسط بیابون ؟؟ خیلی دور نشده بودن !! 1 لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۸ مثلا اینجا چندنفر اشنا پیدا میشه ؟ هوم؟ 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۸ در ۱ ساعت قبل، پارادوکس گفته است : مثلا اینجا چندنفر اشنا پیدا میشه ؟ هوم؟ آشنا میشیم ? 1 لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۸ در 50 دقیقه قبل، leo.unique گفته است : آشنا میشیم ? از کجا معلوم اشنا نباشم؟ 1 لینک به دیدگاه
Sunny77 39 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۸ در 1 ساعت قبل، پارادوکس گفته است : مثلا اینجا چندنفر اشنا پیدا میشه ؟ هوم؟ کیستی؟ لینک به دیدگاه
Sunny77 39 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۸ در 13 دقیقه قبل، leo.unique گفته است : چرا خواب اون مرحوم رو میبینم لئو بذار دقِّت بدم! شام ماکارونی داریییییم :)))) لعنتی...من بدجوری عاشق ماکارونی شدم... بدون ماکارونی هرررگز!... 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۸ در 1 ساعت قبل، Sunny77 گفته است : لئو بذار دقِّت بدم! شام ماکارونی داریییییم :)))) لعنتی...من بدجوری عاشق ماکارونی شدم... بدون ماکارونی هرررگز!... نخور دیگه ! تحقیقات اخیر نشون داده که ماکارونی غذای بیسیار مضریه ماکارونی رو برای شام بیشتر دوست دارم تا ناهار + باز سر و کله این پشه-های بیشعور پیدا شد 1 لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۸ در ۱ ساعت قبل، Sunny77 گفته است : کیستی؟ شما شروع کن:) لینک به دیدگاه
Sunny77 39 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۸ در 41 دقیقه قبل، پارادوکس گفته است : شما شروع کن:) از کاربرای هم میهنم.. شما چی؟ 1 لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۸ در 19 دقیقه قبل، Sunny77 گفته است : از کاربرای هم میهنم.. شما چی؟ من هم + میتونم کاربریتون رو تو هم میهن بپرسم؟ (فک نکنم نیاز باشه بگم اگه دوست ندارین نگین) 1 لینک به دیدگاه
Sunny77 39 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۸ در 31 دقیقه قبل، پارادوکس گفته است : من هم + میتونم کاربریتون رو تو هم میهن بپرسم؟ (فک نکنم نیاز باشه بگم اگه دوست ندارین نگین) خیر! نمیتونی! 1 لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۸ سرعت عضوگیری اینجا از دیروز تا الان بیشتر از 10نفر عضوشدن اما چرااینقدر ساکتِ اینجا؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۸ در 2 ساعت قبل، پارادوکس گفته است : سرعت عضوگیری اینجا از دیروز تا الان بیشتر از 10نفر عضوشدن اما چرااینقدر ساکتِ اینجا؟ سلام : ) خوش اومدی راپونزل ? اینجا عضو میشن تا بتونن از لینک ها استفاده کنن. لینک محصولات و مقالات و غیره 1 لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۸ در 15 دقیقه قبل، نفحات گفته است : سلام : ) خوش اومدی راپونزل ? اینجا عضو میشن تا بتونن از لینک ها استفاده کنن. لینک محصولات و مقالات و غیره علیکم مرسی چ یادتم هست اون کاربری + اها 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۸ در 10 دقیقه قبل، پارادوکس گفته است : علیکم مرسی چ یادتم هست اون کاربری + اها اینطوری میگم زود بشناسیم :)) 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده