نفحات 1395 مالک ارسال شده در 12 آذر، 2019 @سین.دخت @پارادوکس @Sunny77 @leo.unique @Rostam18 @adamak-h درباره اون پیشنهاد کتاب خوندن دور همی ، خود انجمن چنین زیر بخشی اختصاصا داره ، چقدر هم روال بوده کتابخوانی گروهی دیگه تاپیک جدید نزنیم. بریم همون تاپیک اول پیشنهادمون رو بنویسیم.. آخر سر اون پیشنهادی که بیشتر لایک داشت منتخب همه س و تاپیکشو میزنیم . خوبه دوستان ؟ 4 1
.Milaad. 1459 ارسال شده در 12 آذر، 2019 در 8 دقیقه قبل، نفحات گفته است : در این مورد من حرفی نزده بودم ولی در کل موافقم و استقبال میکنم . 1
leo.unique 432 ارسال شده در 12 آذر، 2019 در 1 ساعت قبل، نفحات گفته است : درباره اون پیشنهاد کتاب خوندن دور همی ، خود انجمن چنین زیر بخشی اختصاصا داره ، چقدر هم روال بوده کتابخوانی گروهی دیگه تاپیک جدید نزنیم. بریم همون تاپیک اول پیشنهادمون رو بنویسیم.. آخر سر اون پیشنهادی که بیشتر لایک داشت منتخب همه س و تاپیکشو میزنیم . خوبه دوستان ؟ کتابخوانی نیاز به آرامش ذهنی و روانی نسبی داره که من ندارم 1
پارادوکس 106 ارسال شده در 13 آذر، 2019 در 9 ساعت قبل، leo.unique گفته است : کتابخوانی نیاز به آرامش ذهنی و روانی نسبی داره که من ندارم در 10 ساعت قبل، نفحات گفته است : @سین.دخت @پارادوکس @Sunny77 @leo.unique @Rostam18 @adamak-h درباره اون پیشنهاد کتاب خوندن دور همی ، خود انجمن چنین زیر بخشی اختصاصا داره ، چقدر هم روال بوده کتابخوانی گروهی دیگه تاپیک جدید نزنیم. بریم همون تاپیک اول پیشنهادمون رو بنویسیم.. آخر سر اون پیشنهادی که بیشتر لایک داشت منتخب همه س و تاپیکشو میزنیم . خوبه دوستان ؟ فک کنم اولین کسی ک استقبال کرد من بودم اما بزار فردا میگم میتونم یا نه......نمیخوام بگم هستم و شرکت نکنم در 9 ساعت قبل، leo.unique گفته است : کتابخوانی نیاز به آرامش ذهنی و روانی نسبی داره که من ندارم از تو ارومتر داریم تو انجمن؟ 1 1
leo.unique 432 ارسال شده در 13 آذر، 2019 در 7 ساعت قبل، پارادوکس گفته است : از تو ارومتر داریم تو انجمن؟ در ظاهر ... 1 1
Sunny77 39 ارسال شده در 13 آذر، 2019 در در 21 شهریور 1398 در 16:02، leo.unique گفته است : به ساجده یه زمانی قرار بود با هم ازدواج کنیم وای خدا نکشتت مردم از خنده? چرا انقدر باحالی لئو؟ 1
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 14 آذر، 2019 در در 21 شهریور 1398 در 11:38، پارادوکس گفته است : اشنا ماشنا داریم اینجا؟ جرا همه پس غریبه ان؟ + من امروز فرار از اردگاه شماره 14 رو شروع کردم بنظر کتاب قشنگیِ اینم بزارین جزو انتخابها این پست شماس دیگه : } دختر چقدر کل کلی هستی :)) 1 1
پارادوکس 106 ارسال شده در 14 آذر، 2019 در 7 دقیقه قبل، نفحات گفته است : این پست شماس دیگه : } دختر چقدر کل کلی هستی :)) قبول نیست اون تو تاپیک الان ب چی فکر میکنی نوشتم چرا من اینقدر ماهی شدم؟ + خدایی اونجا تازه شروعش کرده بودم ب عمق فاجعه پی نبرده بودم 1
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 14 آذر، 2019 در 6 دقیقه قبل، پارادوکس گفته است : قبول نیست اون تو تاپیک الان ب چی فکر میکنی نوشتم چرا من اینقدر ماهی شدم؟ + خدایی اونجا تازه شروعش کرده بودم ب عمق فاجعه پی نبرده بودم اشکالی نداره اگر خیلی خشن باشه . بهتر از نسخه ی سینماییش هست (اگر بسازن) چون واقعیت هست اتفاقا بنظرم ارزش خوندن رو داره حتما . باید بدونیم گوشه کنار دنیا چخبره و انسانها با چه طبیعتی زندگی میکنن . لینک دانلودشو پیدا کردم . با اجازه ت میزنم تاپیکشو : }
پارادوکس 106 ارسال شده در 14 آذر، 2019 در 6 دقیقه قبل، نفحات گفته است : اشکالی نداره اگر خیلی خشن باشه . بهتر از نسخه ی سینماییش هست (اگر بسازن) چون واقعیت هست اتفاقا بنظرم ارزش خوندن رو داره حتما . باید بدونیم گوشه کنار دنیا چخبره و انسانها با چه طبیعتی زندگی میکنن . لینک دانلودشو پیدا کردم . با اجازه ت میزنم تاپیکشو : } مرسی عزیزم + واقعیت زننده ای ??? 1
Sunny77 39 ارسال شده در 15 آذر، 2019 حالا متوجه میشم که من آشپزی کردنو دوسدارم امّااااا زورم میاد برا یه مرد!!!!آشپزی کنم??? 1 1
adamak-h 733 ارسال شده در 15 آذر، 2019 در 52 دقیقه قبل، leo.unique گفته است : دقیقا 2 ساعت بی وقفه حرف زدن این سه زن سه تا زن بودن و فقط دوساعت حرف زدن؟ عجیبه 3
leo.unique 432 ارسال شده در 15 آذر، 2019 در 1 ساعت قبل، adamak-h گفته است : سه تا زن بودن و فقط دوساعت حرف زدن؟ عجیبه وقت بیشتری بهشون داده نشد 1
سین.دخت 366 ارسال شده در 15 آذر، 2019 اینجا تاپیکی چیزی نداره مخصوص پرسیدن سوالای کامپیوتری؟ + یه ویندوز عوض شدا دو روزه درگیرم
پارادوکس 106 ارسال شده در 15 آذر، 2019 در 7 ساعت قبل، leo.unique گفته است : چقدر طلاق زیاد شده ... ناراحت کننده-ست طلاق عاطفی رو اضافه کن میبینی همه مجردن,خوشحال میشی
ارسال های توصیه شده