yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ هر کی قشنگترین جمله ای که از حسین پناهی شنیده رو بگه لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ این جهانی که همش مضحکه و تکراره... تکه تکه شدن دل چه تماشا داره ؟!.... لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ آن شب بیراهه رفته بودم و دستم را میکشید... زین پس سالها بیراهه خواهم رفت.... لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ بی شک جهان را به به عشق کسی افریده اند چون من که افریده ام از عشق جهانی برای تو.... لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ عزیز ترین انگیزه های زندگی جا مانده اند! چیزی عزیز تر از نان ! چیزی عزیز تر از کفش و کلاه ! چیزی فراتر از این همه قیل و قال و ریاضیات ِ نافرجام ِ داشتن و نداشتن ها . لینک به دیدگاه
پژمان مهرپویا 1121 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ پشت این پنجره جز یک هیچ بزرگ هیچی نیست لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ به ما می گفتند نباید پپسی بخورید، گناه دارد. وقتی به تهران آمدم، اولین کاری که کردم، از یک دستفروش یک پپسی گرفتم. درش تالاپ صدا کرد و باز شد. بعد خوردم و دیدم که خیلی شیرین است. آن روز نتیجه گفتم که گناه شیرین است. لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ پس اينها همه اسمش زندگيست: دلتنگي ها دلخوشي ها، ثانيه ها، دقيقه ها... حتي اگر تعدادشان به دو برابر آن رقمي كه برايت نوشتم برسد... ما زنده ايم چون بيداريم، ما زنده ايم چون مي خوابيم، و رستگار و سعادتمنديم، زيرا هنوز بر گستره ي ويرانه هاي وجودمان پانشيني براي گنجشك عشق باقي گذاشته ايم... لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ سلام , خداحافظ سلام , خداحافظ چیزی تازه اگر یافتید بر این دو اضافه کنید تا بل باز شود این در گم شده بر دیوار.... لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ جواب زنده بودنم مرگ نبود؛ جون شما بود؟ مردن من مردن یک برگ نبود؛ تو رو به خدا بود؟ لینک به دیدگاه
PinkGirl 1453 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ حرمت نگه دار دلم گلم کاین اشک ها خون بهای عمر رفته ی من است.. لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۸۹ من میترسم پس هستم!! اینچنین می گذرد روز و روزگار من.......... لینک به دیدگاه
PinkGirl 1453 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ شک دارم به ترانه ای که زندانی و زندان بان همزمان زمزمه می کنند... لینک به دیدگاه
ela 1911 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ من زندگی را دوست دارم ولی از زندگی دوباره می ترسم... دین را دوست دارم ولی از کشیش ها می ترسم... قانون را دوست دارم ولی از پاسبان ها می ترسم... عشق را دوست دارم ولی از زن ها می ترسم ... کودکان را دوست دارم ولی از آینه می ترسم... سلام را دوست دارم ولی از زبانم می ترسم ... من می ترسم پس هستم!! اینچنین می گذرد روز و روزگار من... من روز را دوست دارم ولی از روزگار می ترسم... لینک به دیدگاه
Kitten MBM 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ حرمت نگه دار که این اشکها خون بهای عمر رفته من است سرگذشت کسی که هیچ کس نبود و همیشه گریه می کرد بی مجال اندیشه به بغض های خود تا کی مرا گریه کند؟ تا کی ؟! و به کدام مرام بمیرد لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ دیوونه کیه؟ عاقل کیه؟ جونور کامل کیه؟ واسطه نیار، به عزتت خمارم حوصلهی هیچ کسی رو ندارم کفر نمیگم، سوال دارم یک تریلی محال دارم تازه داره حالیم میشه چیکارهام میچرخم و میچرخونم ٬ سیارهام تازه دیدم حرف حسابت منم طلای نابت منم تازه دیدم که دل دارم، بستمش راه دیدم نرفته بود، رفتمش جوونهی نشکفته رو٬ رستمش ویروس که بود حالیش نبود هستمش جواب زنده بودنم مرگ نبود؛ جون شما بود؟ مردن من مردن یک برگ نبود؛ تو رو به خدا بود؟ لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ از آجیل های سفره ی عید چند پسته ای لال مانده است ؛ آنها که لب گشودند خورده شدند ، آنها که لال ماندند می شکنند.دندانساز راست می گفت : پسته ی لال سکوتش دندان شکن است ... لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۱ گاهي حجم يك كلاغ كنتراست يك تابلو را حفظ ميكند. لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ من نمیبخشم اگر جای پام بی جای پات،روی جایی حک بشه... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده