Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۸ سلام دوستان . من میخواهم ازتون بپرسم که نظرتون در مورد گروه چیه ؟ چه کارهایی تو گروه انجام بدیم ؟ آیا اصلا از گروه راضی هستید ؟ لینک به دیدگاه
Saze SHekasteh 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۸ سلام ممنون هم شهری جون ... آره دیگه کلا تو این گروه اگه گپ و گفتمان و حال و احوال پرسی داشته باشیم مثل یک خونواده خیلی بچه ها پایبند تر میشن که بیان و از حال هم با خبر بشن ... البته در حد یک پیشنهاده ... ها ... لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۸ ممنون همشهری آره این هم خوبه . البته اگه بچه ها بیان . خوب کسی دیگه نظر نداره ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ لینک به دیدگاه
دختری از شمال 1020 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۸ سلام منم اینجا عضو شدم چیکار باید بکنم؟! لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۸ به به خیلی خوش اومدی نمیدونم باید چیکار کنیم اما خوب شماها نظر بدید که چیکار کنیم لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۸ این دیکشنری معماری موضوعش جداست............ لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۸ اینو باید سپیده بیاد جواب بده . نمیدونم لینک به دیدگاه
Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۸۹ سلام . منم عضو شدم ، حالا برنامه چیه ؟ لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۸۹ خیلی خوش اومدی برنامه اینه که در کنار هم همکاری کنیم و معماری رو بتر کونیم لینک به دیدگاه
@نیوشا 752 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۸۹ سلام به همگی خوب اینجا چه خبره ؟ لینک به دیدگاه
ARASH_NAZARI 737 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ سلام من یه سوال دارم که می خوام مدیر اینجا منو کمک کنه من تازه کارم و هنوز بلد نیستم بحث راه بندازم می خواستم ببینم چه جوری می شه مطلب ارسال کنم تو گروه که راه انداختم لطفآ منو راهنمایی کنه مدیر. لینک به دیدگاه
mahdi No1 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۸۹ سلام چه گروه بی بخاری پس چرا کسی نیست لینک به دیدگاه
mahdi No1 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۸۹ فکر کنم گروه معماری سالی یکبار گردهمایی داره با این اوضاعی که بالا معلومه:jawdrop: لینک به دیدگاه
monir arch 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام منم تازه عضو این گروه شدم ولی چرا اینجا سوت و کوره؟:167: مفتح این گروه کجاست؟:w00: میگن بچه های معماری شلوغ بازی در میارن ولی اینجا چرا از این خبرا نیست؟ همه اومدن عین بچه های خوب گفتن عضو شدم و رفتن:w00: لینک به دیدگاه
monir arch 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ من پیشنهاد میدم.اگه عملی شد شرو میکنیم بیاین از اول شرو کنیم یعنی با هم بحث کنیم در باره اطلاعات اولیه که تو ترم ای اول گفتن ببینیم اونا رو خوب متوجه شدیم یا نه؟بعد یه مثالی بزنیم (مثلا یه بنا)و درباره ویژگی هاش بحث کنیم و درباره معمارش و کم کم بریم وارد جزئیات شیم. چطوره؟موافقین؟ من چون خودم سال اولیم و شاید خیلی اشنا نباشم با همه موضوعات معماری این پیشنهاد و دادم شما لطفا بگین که چی کارا باید کرد و کمی راهنمایی کنین لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام. منم تازه عضو شدم. منیرجون با پیشنهادت موافقم بهتر از هیچیه.بالاخره باید از یه جایی شروع کنیم دیگه لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۸۹ سلام معماران آینده بیاین یه بحث کاملا معماری داشته باشیم:jawdrop: لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۸۹ به نظرم بهتره در مورد اینکه معمار کی هست و آیا الان هم می توان گفت معمار هست؟ بحث کنیم حالا با شما؟ لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۸۹ کاملا با پیشنهادت موافقم سارا خانم . بهتره شروع کنید لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۸۹ منم عضویدم....سلام به همه معماران عسیسم.... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده