Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۶ باشه الان الان من بخوام تو آپارات مث شما ویدئو نمایش بدم باید چیکار کنم باید اکانت داشته باشم ؟ فرمتش چی باید باشه ؟ یکی دوتا پیدا کردم پک همه بوردهای اردوینو اره باید عضو بشی تقریبا همه فرمت ها هستش مشکل خاصی نداره 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۶ من چنتا فایل دارم گیج شدم به احتمال زیاد همینه الان تست کنین ببینین درسته برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۶ من خود پرتئوس رو ندرام:| 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اینطوری سعی میکنم الان ی فیلم بگیرم آپ کنم تست کردم نشد 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۶ من چنتا فایل دارم گیج شدم به احتمال زیاد همینه الان تست کنین ببینین درسته من گرفتم دستت درد نکنه همینه فک کنم 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۶ تو انجمن خودمونم میشه آپ کرد مهندس اینُ نگاه کن swf هست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۶ من گرفتم دستت درد نکنه همینه فک کنم سه تا آردوینو هست تو کتابخونش Uno Nano ( اگه اشتباه نکنم ) Mega 2560 R3 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۶ تست کردم نشد فایل سورس برنامه رو پیوست کنین 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۶ فایل سورس برنامه رو پیوست کنین void setup() { pinMode(0, OUTPUT); pinMode(1, OUTPUT); } void loop() { digitalWrite(0, HIGH); delay(1000); digitalWrite(0, LOW); delay(1000); digitalWrite(1, HIGH); delay(1000); digitalWrite(1, LOW); delay(1000); } راستی فرمت swf ارئر داد باز نشد 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۶ راستی فرمت swf ارئر داد باز نشد برا من مشکلی نداره ، شرمنده الان ی فرمت دیگه پیوست کردم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سه تا آردوینو هست تو کتابخونشUno Nano ( اگه اشتباه نکنم ) Mega 2560 R3 اونی که قبل گذاشتی با چیزی که گرفتم یکی بود همه بوردهارو داره 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۶ برا من مشکلی نداره ، شرمنده الان ی فرمت دیگه پیوست کردم مرسی الان دیدم ولی خب میخوام بدونم چطوری مدارشو ببندم به همین شکل میبندم ولی فقط یکیشون کار میکنه 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۶ راستی فرمت swf ارئر داد باز نشد برنامه درسته مشکلتون این بود ال ای دی دوم روشن نمیشه ؟ اگه این بوده الان دو حالت میشه در نظر گرفت : 1- پین آردوینو مشکل سخت افزار داره 2- ال ای دی سوخته 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۶ برنامه درسته مشکلتون این بود ال ای دی دوم روشن نمیشه ؟ اگه این بوده الان دو حالت میشه در نظر گرفت : 1- پین آردوینو مشکل سخت افزار داره 2- ال ای دی سوخته هردو مورد سالم هستن تست کردم تکی جواب میده 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۶ مشکل چیه؟من تست کردم این که نوشتین رو جواب میده تو پروتئوس 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۶ هردو مورد سالم هستن تست کردمتکی جواب میده من چیزی به ذهنم نمیرسه یه عکس میذارین از کار اجرا شده ی چیزی! اینکه میگین همزمان نمیشه پس یعنی : الان اگه مثلا ال ای دی پین صفر رو جدا کنین پین یک چشمک میزنه ؟ و بعد اگه پین یک رو جدا کنین پین صفر چشمک میزنه ؟ این تست رو بگیرین 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۶ من چیزی به ذهنم نمیرسهیه عکس میذارین از کار اجرا شده ی چیزی! اینکه میگین همزمان نمیشه پس یعنی : الان اگه مثلا ال ای دی پین صفر رو جدا کنین پین یک چشمک میزنه ؟ و بعد اگه پین یک رو جدا کنین پین صفر چشمک میزنه ؟ این تست رو بگیرین :| یعنی امشب کچلت کردماااا مشکل رو پیدا کردم ال ای دی رو جابجا وصل کردم درست شد:| پایه های ال ای دی رو جابجا کردم 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۶ :|یعنی امشب کچلت کردماااا مشکل رو پیدا کردم ال ای دی رو جابجا وصل کردم درست شد:| پایه های ال ای دی رو جابجا کردم کل مبانی الکترونیک رو بردی زیر سوال 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۶ :|یعنی امشب کچلت کردماااا مشکل رو پیدا کردم ال ای دی رو جابجا وصل کردم درست شد:| پایه های ال ای دی رو جابجا کردم ما اینجاییم تا همدیگه رو کچل کنیم منفی + رو جابجا زدی ؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده