Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سروو کار نکردم راستش باید بخرم اینم کار میکنیم مرسی 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۶ چی جواب نمیده؟باتن؟ نه ، اون برنامه ای که خودم گفتم 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۶ خب برنامه امشب چیه ؟ حس دوباره تایپیدن توضیح برنامه رو نداشتم منتظرم حسش بیاد یه کاری دارم انجام میدم درگیر اونم 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۶ دوستان تو بحث باتن یک نکته خیلی مهم وجود داره و اونم بحث دیبانس هست یعنی اینکه وقتی ما باتن رو فشار میدیم به علت لرزشی که حین قطع و وصل کلید هست و میکروی ما با سرعت این تغییرات رو حس میکنه باعث اختلال تو کار ما میشه و خروجی ممکنه کار کنه ولی ثبات نداره باید برنامه رو طوری نوشت که این دیبانس رو گرفت داخل خود اردوینو مثالش هست من تو محیط کدویژن یه تیکه کد داشتم همیشه اونو استفاده میکردم هرچند برنامه برای رفع دیبانس زیاده و هرکس ممکنه یک جور برنامه اش رو بنویسه و قاعدتا برنامه ای بی عیب و نقص هست که هم این خطا رو رفع کنه و هم وقفه ای تو کار cpu نندازه همون تاخیرهایی که داخل برنامه میندازیم هرچند در حد میلی ثانیه خودش سرعت cpu رو میگیره برای کارای خیلی حساس همین میلی ثانیه ها هم مهمه ! شما فرض کنید کلاک میکرو 1 مگا هرتز هست زمان اجرای دستورات میشه در حد میکرو ثانیه حالا داخل برنامه وقتی یک تاخیر میلی ثانیه ای بدیم حساب کنید چقدر تاخیر ایجاد میشه ! من برنامه اش رو آنالیز کردم چیز خاصی نداره توضیح میدم تستش هم میکنیم ............ خب کدش چی هست ؟ 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۶ حس دوباره تایپیدن توضیح برنامه رو نداشتم منتظرم حسش بیاد یه کاری دارم انجام میدم درگیر اونم موفق باشی 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۶ خب کدش چی هست ؟ همون که گفتم اخراش بودم نمیدونم چرا یهو pc خاموش شد 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۶ همون که گفتم اخراش بودم نمیدونم چرا یهو pc خاموش شد شانس نداریم ک 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۶ شانس نداریم ک اخه رنگ بندی هم کرده بودم یهو خاموش شد اعصابم ریخت بهم :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۶ خب اینم همون برنامه که توضیح دادم و برق رفت و همه چی پرید:icon_pf (34): برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خب اول برنامه ما دوتا پین از اردوینو رو برای خودمون نام گذاری میکنیم تا توی برنامه بجای نوشتن 2 یا 13 اسمی که گذاشتیم رو جاش بنویسیم(برای درک بهتر برنامه) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خب اینجا سه تا متغییر تعریف میکنیم و به دوتاش مقدار دادیم اولی وضعیت led دومی وضعیت باتن و اخری اخرین وضعیت باتن هست ..........خب وضعیت ال ای دی رو اول کار HIGH گرفته اگر برنامه رو چک کنید قاعدتا باید led همون اول کار روشن باشه پس میتونید پیش فرض رو LOW بگیرید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خب اینجا هم دوتا متغیر دیگه تعریف کرده یکیش اولی زمان اخرین دیبانس این یه متغیره که میخواد تایم دیبانس رو بریزه داخلش و با تاخیری که واسه دیبانس در نظر گرفتیم مقایسه کنه .......دومی همون تایم دیبانسمون هست که 50 در نظر گرفته برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این تابع فقط یکبار اجرا میشه با استارت اردوینو یا ریست شدنش.........واسه تعیین حالت ورودی خروجی ها و تعریف متغییر و .............. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تو این قسمت که مشخص هست اون پین هایی که نامگذاری کردیم رو تعیین کرده کدوم ورودی باشه و کدوم خروجی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینجاهم که فرمان روشن شدن led هست و طبق پیش فرض که واسه وضعیت ال ای دی در نظر گرفته باید روشن بشه ....... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حلقه اصلی برنامه که دائم دستورات داخل اون اجرا میشه........... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینجا یک متغیر از نوع int تعریف کرده که نیازی هم نیست واسه خوندن باتن که یا صفر هست یا یک نیازی نیست int تعریف کنیم!!! با این دستور میاد وضعیت پین رو میخونه و داخل متغیر reading میریزه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حالا میاد شرط میذاره میگه اگر متغیر reading که دیتای وضعیت باتن رو داخل خودش داره رو چک میکنه با اخرین وضعیت باتن چک کردنش هم به این نحو هست که میگه اگر وضعیت باتن که خوندیم نامساوی اخرین وضعیت باتن بود بیا و دستوراتی که میگم اجرا کن داخل شرط هم میاد با تابع millis() زمان رو میگیره این تابع رو اورده که مقدار دیبانس رو چک کنه باهاش زمان رو میگیره و بعد میریزه داخل متغیر lastDibounceTime برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خب بازم اینجا شرط داریم داخل شرط میگه اگر زمانی که تابع millis() گرفته رو از lastDebounseTime که داخل این هم توسط تابع مقدار داده شده از هم کم کن خب الان شاید بگید خود lastDebounceTime از millis() مقداردهی شده از هم کم بشن صفر میشه و شرط کلا اجرا نمیشه! اما اینطورم نیست بعد اینکه مقدار دهی میشه مقدار millis بازهم تغییر میکنه چون داره همینجوری کنتور میندازه چون تابع هست و هی داره زمان میگیره و وقتی اختلاف تابع millis با lastDibounceTime بزرگتر از debounceDelay که همون 50 میلی ثانیه هست ، شد اونوقت شرط برقراره امیدوارم متوجه شده باشین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خب اگر این شرط برقرار شه تازه میاد شرط بعدی رو چک میکنه میگه اگر متغیر reading که همون وضعیت باتن ما داخلشه نامساوی buttonstate یا همون وضعیت باتن بود شرط برقراره ..........متغیر buttonstate رو ما پیش فرض LOW گرفتیم و با وضعیت فعلی که داخل reading هست چک میکنیم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگر شرط برقرار بشه میاد وضعیت پین رو میریزه داخل متغییر buttonstate برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بعد از این دو شری میرسیم به سومین شرط که میگه اگه buttonstate که الان مقدار دهی شد اگر HIGH شده دستور زیر رو اجرا کن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینجارو دقت کنید این دستور با اونی که داخل پرانتز شرط هست فرق داره فرقشم تو اینه که اول مساویاومده بعد علامت ! این یعنی اینکه هرچی هست عکسش کن تو دستور زیر گفته وضعیت led هرچی هست عکسش کن اگر HIGH باشه LOW میشه و برعکس............ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینجا میاد و فرمان رو میده مقداری که داخل ledstate هست رو اعمال میکنه همون دستور روشن و خاموش خودمونه فقط عدد نیست با متغییر سروکار داریم........... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام انتهای برنامه باز میاد وضعیت پین رو میگیره و میریزه داخل متغیری که اخرین وضعیت باتن رو داخل خودش ذخیره میکنه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام امیدوارم متوجه شده باشین این استدلال من بود از برنامه اگر نظری انتقادی دارین بگین ولی من زیر بار نمیرم همینجور که گفتم رو قبول دارم 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اینم شبیه سازیش داخل پروتئوس یه توضیحی هم در رابطه با پول دان و پول آپ کردن بدم ......... ورودی های ما علاوه بر قضیه دیبانس که موقع فشردن باتن ایجاد میشه نویز هم میگیرن چون تو محیط های صنعتی نویزی که تو محیط هست میتونه روی پین میکرو تاثیر بذاره با توجه به اینکه سطح منطقی میکرو 5ولت هست (معمولا چون ممکنه با تغذیه های دیگه کمتر یا یکم بیشترهم کارکنه میکروی ما).......... پس این نویز راحت میتونه روی پین ما تاثیر بذاره و میکرو این رو تغییر وضعیت باتن در نظر میگیره و این اصلا خوب نیست........... واسه همین میان با توجه به برنامه و اینکه شرط باتن رو HIGH شدن یا LOW شدن در نظرگرفتیم میایم پول آپ یا پول دان میکنیم اینجا تو برنامه چون گفته اگر ورودی HIGH شد پس ما میایم پین میکرومون رو با یک مقاومت زمین میکنیم خب این چه فایده داره؟ وقتی با یک مقاومت ما پین ورودی رو پول دان کنیم در واقع اگرم نویزی بیاد چون زمین شده هیچ تاثیری نمیذاره اما وقتی باتن رو بزنیم وضعیت از صفر به یک منطقی تغییر میکنه برای حالتی که تو شرط صفر شدن رو مبنا قرار بدیم بدیهیه که برعکس باید کارکنیم و پین میکرو رو پول آپ میکنیم .......... 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۶ خب عکس و فیلمش هم اگر شد شب قرار میدم هرچند فکر نکنم نیازی باشه...... یکم کار دارم انجام بدم میام باز ..... تا درودی دگر بدرود 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اینم شبیه سازیش داخل پروتئوس یه توضیحی هم در رابطه با پول دان و پول آپ کردن بدم ......... ورودی های ما علاوه بر قضیه دیبانس که موقع فشردن باتن ایجاد میشه نویز هم میگیرن چون تو محیط های صنعتی نویزی که تو محیط هست میتونه روی پین میکرو تاثیر بذاره با توجه به اینکه سطح منطقی میکرو 5ولت هست (معمولا چون ممکنه با تغذیه های دیگه کمتر یا یکم بیشترهم کارکنه میکروی ما).......... پس این نویز راحت میتونه روی پین ما تاثیر بذاره و میکرو این رو تغییر وضعیت باتن در نظر میگیره و این اصلا خوب نیست........... واسه همین میان با توجه به برنامه و اینکه شرط باتن رو HIGH شدن یا LOW شدن در نظرگرفتیم میایم پول آپ یا پول دان میکنیم اینجا تو برنامه چون گفته اگر ورودی HIGH شد پس ما میایم پین میکرومون رو با یک مقاومت زمین میکنیم خب این چه فایده داره؟ وقتی با یک مقاومت ما پین ورودی رو پول دان کنیم در واقع اگرم نویزی بیاد چون زمین شده هیچ تاثیری نمیذاره اما وقتی باتن رو بزنیم وضعیت از صفر به یک منطقی تغییر میکنه برای حالتی که تو شرط صفر شدن رو مبنا قرار بدیم بدیهیه که برعکس باید کارکنیم و پین میکرو رو پول آپ میکنیم .......... نرم افزاری نمیشه پول آپ کرد ؟ آخه فکر کنم یه سری مقاومت رو برد آردوینو هست که اگه تو برنامه بنویسیم ازون استفاده میکنیم همچین چیزی اشتباه میگم ؟ 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۶ نرم افزاری نمیشه پول آپ کرد ؟آخه فکر کنم یه سری مقاومت رو برد آردوینو هست که اگه تو برنامه بنویسیم ازون استفاده میکنیم همچین چیزی اشتباه میگم ؟ چرا میشه فکرکنم بجای input باید نوشت input_pullup .............. 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۶ چرا میشه فکرکنم بجای input باید نوشت input_pullup .............. آخه خودم یه برنامه نوشتم ازین دستور استفاده کردم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۶ آخه خودم یه برنامه نوشتم ازین دستور استفاده کردم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تو میکروها پول اپ داخلی داریم اما نمیشه اعتماد کرد و مقاومت میذاریم ........... شاید اینم پول اپ داخلی رو فعال میکنه 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۶ راستی من چنتایی ماژول گرفتم ماژول سنسور دما و رطوبت DHT11 ماژول ساعت DS1307 دارای ارتباط I2C ماژول سنسور دیجیتالی دما DS18b20 2 سه تای دیگه هم هست 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۶ راستی من چنتایی ماژول گرفتم ماژول سنسور دما و رطوبت DHT11 ماژول ساعت DS1307 دارای ارتباط I2C ماژول سنسور دیجیتالی دما DS18b20 2 سه تای دیگه هم هست وضعت خوبه بلوتوث و وای فای چی داری 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۶ وضعت خوبه بلوتوث و وای فای چی داری نگرفتم بلوتوث به غیر از ارتباط نرم افزاری با موبایل کاربرد دیگه ای داره ؟ 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۶ نگرفتم بلوتوث به غیر از ارتباط نرم افزاری با موبایل کاربرد دیگه ای داره ؟ مدل های مختلفی داره من این مدلی که کار کردم برای ارسال دیتا متنی و ایناس ...........پروژه های خوبی میشه راه انداخت باهاش برای مدیریت وسایل خونه و شرکت و.......... برای انتقال صوت و تصویر فکرکنم ماژول هاش متفاوته از نظر برد هم همینطور 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده